"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 43 364
  • 482
  •   76
Отговори
# 465
И на мен ми харесва много.

# 466
Алана е прекрасна в този епизод!

# 467
  • София
Уф, само още един епизод и край Sad

Мхм, Мариан вече не е девствена... 😋

# 468
"Много силна серия, последния половин час е страхотен. Има динамика, развитие, направо дъх не може да си поеме човек."

Точно това щях да кажа и аз. Нали липсваше съспенс, динамика... Ето я само в 1 епизод!
Ами много ми хареса, пък дори и да е юношески сериал!

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 23:08 от MoSt new

# 469
"Мхм, Мариан вече не е девствена... 😋"
Хаха...

# 470
Какво ли ще стане утре? Кулминацията.
Приятно съм изненадана от сериала и актьорите.

# 471
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Взеха се младите, сефтето мина, като гледам бащата на Мариан ич няма да му е до блага ракия Joy.
Лелята най-много да се пукне от завист.

# 472
Чакам с нетърпение епизода утре, за да видя още веднъж как любимият ми Янез се реабилитира. Никак не му подхожда ролята на ренегат. Сержантът също започва да проявява симптоми на съвест и да се разграничава от неправдите и слава Богу, че заобикалящите го са... Лелята сноб психопат, консулът мерзавец, Брук амбициозен властолюбец, а султанът, извинете, ми прилича на напушен гей Rolling Eyes
Няма да коментирам Алана, за да няма полемика. Само се чудя как се чувства Джан, докато го докосва с тези меко казано странни палци...

# 473
Болката в тази сцена Mask каква мъка...

и как страхотно я изиграха двамата...

# 474
Алана с тези разделечени очи прилича и на Кейт Мос като млада. Добра актриса е, откроява се, независимо дали е първа красавица, виждам бъдеще пред нея.

# 475
  • # супернатурална #
Ето ви вече страст, сцената, в която се хвърли върху Сандокан беше много силна. Актрисата все повече ми харесва. Обаче и за Брук ми стана много жал.
Малко еретично, но...въпреки, че много харесвам Джан, някак си се усеща разликата между английската и турската школа. Не, че играе лошо, но Алана изпъква до него, колкото и да не ми се вярваше да го кажа.

# 476
Страхотна серия, всички много ми харесаха. Най-после видяхме истинската любов... Най-вече от страна на Мариана, но да кажем, че Сандокан беше много пребит.
Много ми хареса актрисата, не е първа хубавица, но може убедително да играе.
Брук също добре представи противоречивия си герой, на мен ми е много готин, пък за вас не знам, симпатизирам му, въпреки че е подъл.

Никак не ми се иска сериалът да свършва Simple Smile

# 477
  • # супернатурална #
Замислих се, какви ужасни времена са били за жените. Само малко да се поизнервиш, съвсем не без причина при това, и веднага те обявяват за луда. А реакцията и беше съвсем нормална-тя припаднала, а някой и прави гинекологичен преглед без дори да я попита.
Брук не е точно подъл, напротив, достойно и човечно се представя досега, единствено за Мариан ще се бори май извън правилата, но...на любов и на война...Иска ми се да се съюзят тримата срещу султана и брат и сестра психопати, и да им разкажат играта.

# 478
  • Street of Dreams
Що да е подъл Брук? Според мен наистина я харесва - просто нито тя му се дава, нито му я дават. Болката му е голяма, винаги е искал да е с най-англичаните, но преживя катарзис. Харесвам го.

Сандокан инсценира смъртта си ли накрая?

# 479
  • # супернатурална #
Да. Брук сигурно и е дал идеята и медикамента, в замяна на това да се откаже от него.

Общи условия

Активация на акаунт