"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 43 364
  • 482
  •   76
Отговори
# 450
Е, чак пък 13 годишна като е майка на дете на 4-5г.
Нормално и жените от племето да са воини.
За бащата на Ламай ще приема, че е бил гост на другото племе по време на нападението и затова знае какво точно се е случило.
А за Султана се надявам да се изясни малко докъде точно му се простира силата и в какви отношения е с англичаните.

# 451
За султана се изяснява накрая Wink

# 452
  • София
В епизода много ясно го бяха обяснили:
От различни племена са. И аз вече 2 пъти съм писал за това и обяснявал.
Специално за снощи: бащата на Сандокан е успял да обедини племената и е спечелил ключова победа срещу 'дяволите' Бащата на Ламай го дават като един от вождовете на различните племена от джунглата - всичките обединени заедно под водачеството на бащата на Сандокан. Имаше празненство след победата, но той каза, че жена му ще ражда и не може да остане. Но остана и видя всичко, по принуда... Защото точно тогава англичаните и хората на Султана ги нападнаха и избиха.

Самият сериал не разполага с голям бюджет и компенсират с много други неща.
Сега след феноменалния успех навсякъде по света където сериалът се излъчва (ще ми е любопитно как ще се приема в Америка като излезе, мисля че беше на 18 или 19 януари) за сезон 2 може и да увеличат бюджета и да видим по-мащабни и добре хореографирани битки.
Като цяло на европейските продукции винаги слабото място са им били специалните ефекти, мащабните битки и хореографии с много редки изключения, но пък винаги компенсират с история, каст и добра химия и интеракция между героите.

# 453
Значи при това нападение са загинали и вождовете на другите племена. Което би обяснило и защо има толкова попаднали в плен роби, а малкото останали се крият вътре в джунглата.
Благодаря, Дяволо!

# 454
От снощната серия, аз разбрах същото като Дяволо.

На Сандокан май му дойде много, в едно кратко време да загуби две майки и един баща, да разбере произхода си, да жертва любов заради отмъщение...

Но никак не виждам как животът му ще продължи в това племе. Той е отраснал в друг свят, има други култура и възприятия.
Ще ми е интересно да видя как ще ги преплитат по-нататък Сандокан и Мариан. На мен ми харесва темпото и степента, в които показват отношенията им. Хич не искам някакви любовни лиготии и два реда сълзи и сополи от драма и страст.

# 455
На мен лично, целувката им ми дойде... от никъде. Нямаше хубави етапи на влюбване, погледи, нагнетяване, недоразумения, като между хора, които много се харесват. Да, танцът още първата серия, вчера тя го храни в устата и му помагаше с лъка и това беше. Той някак не успява да изиграе привличане към нея, явно не харесва актрисата никак (като жена), нищо мъжко в него не реагира. Много ми беше дървена целувката, не повярвах на тази екранна любов, за вас не знам.

# 456
На мен лично, целувката им ми дойде... от никъде. Нямаше хубави етапи на влюбване, погледи, нагнетяване, недоразумения, като между хора, които много се харесват. Да, танцът още първата серия, вчера тя го храни в устата и му помагаше с лъка и това беше. Той някак не успява да изиграе привличане към нея, явно не харесва актрисата никак (като жена), нищо мъжко в него не реагира. Много ми беше дървена целувката, не повярвах на тази екранна любов, за вас не знам.
И аз усетих същото. Цялата тръпка ми дойде от красотата наоколо. Беше приказно място за целувка, но дотам. Сякаш в първите два епизода по-добре им се получи флирта и погледите. След това тя им стана пленница, почти не си говореха, не искаше да яде и хоп - в следващия епизод не иска да се разделя с него и бди до леглото му и е много влюбена. Неубедително

# 457
  • # супернатурална #
Ами развила е Стокхолмски синдром Grinning
Шегата настрана, и на двамата сега не им е до влюбване, особено на Сандокан-жал ми стана за него, както писахте много неща му се струпаха накуп. И от най-верния си приятел не получи поскрепа. Ясно е, че животът му няма да продължи изцяло в племето, но и няма как веднага да се върне на кораба и всичко да продължи както до сега. Ян се оказа голям егоист. Той е този, кокто се опитва да го манипулира, а не вожда.
Та въптеки, че не им е до влюбване, все пак има нежност и привличане, повече от това на този етап ще е неуместно. Хареса ми как бе изиграно, нищо прекалено и изсмукано. Вярно за големи драми и сърцераздератвлни раздели няма място, може би по-нататък.

# 458
Аз мисля, че Яниш все пак ще се върне за него, иначе ще е голямо разминаване в образа. Пък и нали така правят по канон най-добрите приятели на главния герой, първо си отиват, пък после идват в  критичния момент на помощ... с. Хилядолетния сокол...
Отнесох се, но те наистина трябва да са НДП завинаги, особено щом ще има следващи сезони.

# 459
За мен 7 и 8 епизоди са най-силни

# 460
Дали лелята не е поръчала убийството на Брук и Мариан?

# 461
Много изтезания понесе Сандокан заради арогантността на младия даяк. А и Янез намери кога да се фръцне като госпожица.

# 462
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Лелята е рядко гадна змия.
Много ми е кофти за Сандокан, раздава се за всички и накрая го зарязаха да го измъчват.
Мариана е голяма патица, веднага повярва на татенцето.

# 463
Днешната серия е много по-интересна от вчерашната!
Лелята веднага заподозря, че тази отдадена индийка най-вероятно е майка на Брук, но ми стана смешно как бащата я попита, да не би да предполага, че му е любовница.

# 464
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много силна серия, последния половин час е страхотен. Има динамика, развитие, направо дъх не може да си поеме човек.

Общи условия

Активация на акаунт