"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 48 481
  • 511
  •   184
Отговори
# 75
  • София
Лелята е сестра на консула (бащата на Мариан). Тя няма съпруг и не е имала, няма и деца. Може би за това така завижда и мрази Мариан...
Коментирам само излезлите 2 епизода.

На мен Сани ми беше един от любимите образи в сериала, но категорично не съм съгласен, че е по-красива от Мариан. Мариан е много хубава и актрисата играе добре. Много добър избор за тази роля.
Сани е чаровно момиче, но до там.
Аз по принцип харесвам страшно много японки и корейки, също и китайки, но не чак в такава степен. Но имам проблем с Малайзия, Индонезия, Тайланд и т.н. Има нещо кардинално в тях, което не ми допада, не знам какво и защо...

# 76
  • София
На мен Мариан изобщо не ми харесва. Много ми е бледа и невзрачна. Ще видим каква химия ще се получи между нея и Сандокан. Сани ми е много красива и тя ми харесва много повече за Сандокан. Брук е супер.

# 77
Оказва се, че (сър)Джеймс Брук е историческа личност - Белият раджа на Сарвак. Бил е доста интересна личност и красив мъж.

# 78
  • Варна
Според мен, защити прислужницата, защото искаше да се изкара много цивилизован, освен това има големи амбиции, а не че му пука толкова.
   Тогава по друг начин са ги виждали нещата, тя дори не е просто прислужница, а робиня.
Освен това създаде лошо впечатление у бъдещия си тъст.
Та не му носи полза това поведение, може би само пред Мариан.
Има нещо повече там, просто му падна пердето.
Скрит текст:
Сега след като някой пусна спойлера, че имал прислужница към която се отнася по-особено /може би негова майка?/ вече по-мога да разбера реакцията.

# 79
Не, впечатленията са ми от гледани клипчета с Джан, самонадеян е. Както и да е харесвайте си го, няма лошо.
Брук наистина впечатлява повече, с поведение най вече. Изглежда ми многопластов герой. Не мога да го разгадая за момента.
Кабир Беди наистина беше някак по-суров и всяваше и ужас и респект.
Лелята е някаква злобна пиянка, която май има апетити към този военния, който я придружи. Той дясна ръка на консула ли е, нещо не разбрах?
На мен са ми готини всички други пирати, някак автентични. Абсолютно пресъздават атмосферата на пиратски кораб, само Джан ми е като манекенче.

# 80
Ами нямам нищо против на кораба да има и едно манекенче, че много грозни другите пирати Laughing.
Сериозно - на мен Джан ми е топ - и като Сандокан, и по принцип.
Какво пък не му харесвате?! Разбирам ако беше Къванч Татлъту... Satisfied

На мен са ми готини всички други пирати, някак автентични. Абсолютно пресъздават атмосферата на пиратски кораб, само Джан ми е като манекенче.

# 81
Изненадана съм колко ми харесва сериалът.Мислех, че носталгията ми към "оригиналът" ще ми попречи да съм обективна, но не. Дори новата лента ми харесва повече. Да, "старият" Сандокан е по-автентичен- суров, мъжествен, див, с вайб на истински пират. Джан е по-рафинирана версия, но пък компенсира с красота и чар. Не мога да кажа същото за партньорката му. Тотално разочарование.Бозава, безлична, бледо подобие на лейди, да не говорим пък, че са избрали това нещо за Перлата на Лабуан. По-скоро ми е краварката в левия ъгъл. Грам харизма не излъчва, за разлика от Сани, която дори в слугинските си одежди и прическа просто я отвява. Но пък съм очарована от Янез де Гомера.Чарът му на неподражаем чешит струи през екрана. Маниерите, поведението, непукизмът, който демонстрира при опастност са удивителни. Просто великолепен и харизматичен Алесандро Прециози. С Джан са страхотна партия.
Очаквам с нетърпение новия епизод. И да попитам в кои платформи сте го  гледали предварително?

# 82
Не, впечатленията са ми от гледани клипчета с Джан, самонадеян е.

Много си далеч от истината за Джан.
Странно, че продуцентите и колегите му говорят само суперлативи за него...
Ама като гледам на кой си фен е ясно защо така реагираш.
Колкото и популярен да е Къванч, нищо международно не направи, явно има лека завист...
А и Джан никога не е бил манекен, но Киво от там тръгна (аз харесвам Киво, но не и феновете му)

# 83
Добре, Джаки основно от завист е,хаха.Да, Къванч е никой, само цял свят го знае. . Хайде стига глупости, да си гледаме сериала.

# 84
За много здрави и късметлийски години на всички!
Ентусиазирано започнах да гледам сериала. По принцип харесвам филми за пирати. От Емилио Салгари съм чела само Черния корсар. Сега смятам да прочета и Сандокан.
Харесвам актьора, който изпълнява ролята на Сандокан. Харесвам актрисата, превъплътена в ролята на Мариан. Засега съм впечатлена от сюжета и актьорите. Чакам с нетърпение епизод 3.

# 85
Добре, Джаки основно от завист е,хаха.Да, Къванч е никой, само цял свят го знае. . Хайде стига глупости, да си гледаме сериала.
Не съм казала, че е никой, само слагам факти.
За доказателство на думите ми, слагам мнението на продуцента:
Продуцентът на “Сандокан”, Лука Бернабеи:
Търсихме не просто актьор, а мит
"Когато започнахме кастинга за “Сандокан”, знаехме, че търсим не просто актьор, а мит. Някой, който да носи физическа сила, харизма и вътрешна болка едновременно. Джан Яман има всичко това. Той не играе героя - той го живее. На снимачната площадка беше безкомпромисен към себе си, работеше до изнемогване и постоянно търсеше по-дълбок смисъл във всяка сцена. Такъв професионализъм рядко се среща".

# 86

Къванч стана известен с ролята си в Перла, но нещо го няма по сериали напоследък. И той е красавец, но Джан не отстъпва по външен вид и красота. И няма нужда от сравнения, те са различни лица.

# 87
Сериалите се правят за зрителите. Какво казал продуцента е все тая, ако зрителите не припознават актьора за своя герой.

# 88
Като гледам, зрителите, с малко изключения са доволни от видяното.
А колкото до продуцента, мненито му винаги е важно!

# 89
Сериалите се правят за зрителите. Какво казал продуцента е все тая, ако зрителите не припознават актьора за своя герой.
Така е! Аз съм гледала само два турски сериала. "Хиляда и една нощ" и "Великолепният век". И двата с Халит Ергенч в главната роля. Халит не е класически красавец, но пък таланта и харизмата му са УАУ! А недогледах последните сезони на "Великолепния век", защото смениха Мерием Узерли с някаква си Вахиде нам' си коя. Може да е талантлива, може да е стойностна актриса... Еми не можех да гледам женица с вайб на селянка и слугиня превъплатена в ролята на слънчевата и обаятелна Хюрем, която с неподражаемия си чар е оплела мислите и чувствата на този велик мъж. За мен беше мъчение да я припозная и се отказах. В този сериал видях и най- красивия за мен мъж- Бурак Йозчивит. Джан е след него, с уговорката, че красотата е субективно понятие и е най-вече в очите на гледащия.

Общи условия

Активация на акаунт