"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 50 141
  • 520
  •   29
Отговори
# 90
Добре, Джаки основно от завист е,хаха.Да, Къванч е никой, само цял свят го знае. . Хайде стига глупости, да си гледаме сериала.
Не съм казала, че е никой, само слагам факти.
За доказателство на думите ми, слагам мнението на продуцента:
Продуцентът на “Сандокан”, Лука Бернабеи:
Търсихме не просто актьор, а мит
"Когато започнахме кастинга за “Сандокан”, знаехме, че търсим не просто актьор, а мит. Някой, който да носи физическа сила, харизма и вътрешна болка едновременно. Джан Яман има всичко това. Той не играе героя - той го живее. На снимачната площадка беше безкомпромисен към себе си, работеше до изнемогване и постоянно търсеше по-дълбок смисъл във всяка сцена. Такъв професионализъм рядко се среща".

А ти какво искаш да каже? " Дървен е малко и неопитен, ама с нашия бюджет толкова можехме да си позволим, а пък и Джейсън Момоа ни отряза...".   Всички режисьори ще кажат така, защото така си рекламират продукта.

# 91
  • Варна
Хич не е зле актьора, малко по-рафиниран е образа на Сандокан отколкото е очаквано. Може да е режисьорско решение.
Мариян каза че цитирал Шекспир.. хм...
Дотук обаче очаквано тя хареса повече Брук. Предложението на Сандокан беше неприлично и правилно го шамароса.

# 92
В изминалите епизоди сме гледали съвсем малко Сандокан и повече търговеца Исмаил. Дайте му шанс, мисля, че ще развие образа и ще бъде великолепен.

# 93
Само последно ще кажа и спирам, че темата не е за това. Къванч участва в сериал, който заради успеха си се повтрая всяка година от 15 години. За всеки сериал, в който е участвал е получил награда. Участва във филм, който беше избран като най-добър чуждоезичен на наградите Оскар. Направиха с него първият турски фантастичен сериал по Нетфликс. Има няколко страхотни филма. Сериалите- Север, Юг/С Русия в сърцето, /Ирония на съдбата/Дръзки и красиви и последният Семейство са дслеч от нивото на Перла. Перла не съм го гледала, нямам и намерение там го дублират. Има покана от Джеймс Камерън, Ръсел Кроу и тн, но той е патриот. Та има още хляб да изяде Джан да стигне нивото на игра на Къванч, това ми беше мисълта. Но нека се развива и Джан, няма нищо лошо. На мен ми е симпатичен, но много след Къванч и Бурак.
Гледам си с кеф сериалчето. Но ме привличат сложните личности, за момента Брук.
Приключих, благодаря за вниманието. Grinning

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 16:03 от *Амбър*

# 94
Абе хора, вие сериозно ли не харесвате Джан Яман?!! Без да ми е любимец /не съм го гледала във филм/, мисля, че е страхотен и много подходящ за Сандокан. Защо да не е секси пират?! Толкова е красив и мъжествен, с тяло на Аполон... Не разбирам проблема... Джейсън Момоа малко понаедря, не виждам как ще скача да се бие с тигри или войници Laughing.
Шегувам се - обожавам го, но този Сандокан е идеален според мен.
Дайте му шанс, той досега беше "търговец", тепърва ще го видим като пират.

# 95
Явно само аз не виждам Джейсън Момоа като Сандокан... Прекалено е голям и едър, не че и Джан не е... Момоа по ми мязя да играе Кинг Конг, отколкото малайзийски пират 😄

# 96
И аз! Smiley

Явно само аз не виждам Джейсън Момоа като Сандокан... Прекалено е голям и едър, не че и Джан не е... Момоа по ми мязя да играе Кинг Конг, отколкото малайзийски пират 😄

# 97
И според мен е перфектен Джан Яман за ролята. Иначе Алесандро Прециози има такава харизма! И на тези години не я е изгубил. Без да е голям красавец, си остава най-голямата ми екранна любов.
Мариан е перлата на Лабуан, не заради красотата, а заради това, че е сигурно единствената добра партия за женитба там - от богато семейство, с влиятелен баща, лейди по рождение. Отделно е и млада и хубава. Какво повече да иска един мъж по онова време? Като цяло те са привлечени от нея и заради своенравността и че не е типичната кротка и подчинена жена. Точно като една необработена перла си е за мен момичето.

# 98

А, баш. Като голяма тромава маймуна ми е Момоа, щяха да имат голям Х от мен ако той беше Сандокан.

Интересно ми е миналото на Сандокан. Тоя Шекспир, тия бални танци? Къде е расъл, кой го е възпитавал?

# 99
ааа, красавец си е Heart Eyes

И според мен е перфектен Джан Яман за ролята. Иначе Алесандро Прециози има такава харизма! И на тези години не я е изгубил. Без да е голям красавец, си остава най-голямата ми екранна любов.

# 100
Сетих се за клипчето, което бях гледала. Джан хваща телефона на фен и го тряска в земята, ами..Спирам 😁
Не мога да си спомня как беше в книгата или старата екранизация, Сандокан не беше ли от богато семейство и се случила някаква трагедия и става пират..? Някой ако се сеща?
Прециози и сега ми харесва. Просто всички трябва да изглеждат малко опърпани и мърлявки. И си изглеждат, де.

# 101
Прециози има страхотни очи!
Иначе аз останах с впечатлението, че Сандокан също е от племето на даяците. Или поне един от родителите му е. Даваха нещо в началото как бягаха и ги убиха, но само той се спаси.

# 102
  • Варна
Не мога да си спомня как беше в книгата или старата екранизация, Сандокан не беше ли от богато семейство и се случила някаква трагедия и става пират..? Някой ако се сеща?
Син на последния принц на Борнео, родителите му са убити. Той е пират -отмъстител. Но не помня да е получавал определено възпитание или образование.

# 103
Само последно ще кажа и спирам, че темата не е за това. Къванч участва в сериал, който заради успеха си се повтрая всяка година от 15 години. За всеки сериал, в който е участвал е получил награда. Участва във филм, който беше избран като най-добър чуждоезичен на наградите Оскар. Направиха с него първият турски фантастичен сериал по Нетфликс. Има няколко страхотни филма. Сериалите- Север, Юг/С Русия в сърцето, /Ирония на съдбата/Дръзки и красиви и последният Семейство са дслеч от нивото на Перла. Перла не съм го гледала, нямам и намерение там го дублират. Има покана от Джеймс Камерън, Ръсел Кроу и тн, но той е патриот. Та има още хляб да изяде Джан да стигне нивото на игра на Къванч, това ми беше мисълта. Но нека се развива и Джан, няма нищо лошо. На мен ми е симпатичен, но много след Къванч и Бурак.
Гледам си с кеф сериалчето. Но ме привличат сложните личности, за момента Брук.
Приключих, благодаря за вниманието. Grinning

Ами не знам колко хляб има да яде, но в момента мисля, че снима и в Испания. Така може и до Холивуд да стигне. И за мен има страхотно тяло, Къванч не ми е направил впечатление с визия.

# 104
Да, Джан снима в Испания криминален сериал. Човекът играе на английски, италиански, испански...

Общи условия

Активация на акаунт