"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 481
  • 605
  •   1
Отговори
# 195
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ай, ай, ай какъв финал, става все по-интересно. Сега чак понеделник, преди не исках да идват понеделниците заради новата работна седмица сега заради наш Сандокан ако трябва ще бутам времето Joy.

# 196
  • София
Архетипа на Емилио Салгари - младият художник Емилио се влюби в Сани. 😊
Танците бяха прекрасни. Мариан и дайте един танц със Сандокан и тотално ще забрави за Брук. 😀 Горкият капитан, никакъв шанс няма.

Много тъжно на финала, много. Насълзиха ми се очите.

# 197
Добре си е актьорът, освен, че е хубав - което е надлежно подчертано във всеки кадър Simple Smile  - добре си играе и ролята.  Тя изисква отлична физическа кондиция, каквато той явно има. Бойните му сцени са малко позьорски, но сериалът не търси реализъм. И освен това е голямо слънчице -  я как мило се  дължи с хората от бордея и с екипажа си. И не даде да ядат питона.

Сега предполагам, обаче, че ще стане по-сериозен, след загубата на майката осиновителка и като разбере произхода си.

Аз разбрах, че черните нинджи бяха на султана, но защо полицията им помагаше? И какво стана с хората на Брук.

# 198
Не мога да разбера защо намесихте Къванч в тази тема? На мен също ми е любим артист, но какво общо има с този сериал? Той, нито на външност, нито като излъчване би могъл да се превъплъти в тази роля, неговото амплоа е друго. Джан Яман е перфектен с външността си и добре си играе ролята. Преди години май съм виждала инцидентно някакъв сериал/сериали - летни, дневни, за мен не бяха нещо особено, но не съм се заглеждала в него. Има си доста фенки /както виждам и тук/, така че нека да си гледаме и коментираме Този сериал, а миналите да си останат в миналото, и нашите възприятия се променят с възрастта.

# 199
Края на бойната сцена

Серията беше яка, а ни чакат още по-добри епизоди.

# 200
  • София
Iris04,
Султана има повече пари от пиратите и англичаните, подкупи сингапурската полиция.
Хората на Брук останаха в нищото. Уж трябваше да обградят вертепа, но ако не е сюжетна дупка, то единственото реално обяснение е, че бяха изненадани с това че отведоха Брук сам далеч напред. Може би не са знаели къде точно се намира и са си мислели че едва ли не всички ще отидат там. Нещо такова. Не знам.

# 201
И аз не разбрах какво общо има Къванч? Красив, но рус, бял, не би могъл да бъде Сандокан, та присъствието му в темата ме озадачи? Или просто като противовес на Яман - другият млад и супер красив турчин актьор, който е блондин. Най доброто от Турция - Яман и Татлъту.

# 202
Мисля, че вертепът е на друго място /всъщност, след закупуването му от Сандокан вече не е вертеп/ - нали Сандокан или беше португалецът даде на един младеж 2 торбички с пари - една за "улицата" и една за него самия. Всъщност тази улица се пазеше от хора на пиратите и бяха нападнати.

# 203
  • # супернатурална #
Приятелят му, Ян ли беше, май знае за произхода му повече, отколкото казва. Затова го караше да обещае, че няма да изостави екипажа и му внушаваше, че те са неговото семвйство. Дори е отстъпил капитанството, само и само да го задържи. Сега усеща, че го губи, а Сандокан като разбере сигурно ще се почувства предаден. А той защо няма татуировка на племето?

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 00:05 от Г. Краули

# 204
Ако има живеещи в Испани, могат да гледат Джан  на 15.01.

https://x.com/El_Hormiguero/status/2009370580127031571

# 205
  • Козлодуй
Не мога да разбера защо намесихте Къванч в тази тема? На мен също ми е любим артист, но какво общо има с този сериал? Той, нито на външност, нито като излъчване би могъл да се превъплъти в тази роля, неговото амплоа е друго. Джан Яман е перфектен с външността си и добре си играе ролята. Преди години май съм виждала инцидентно някакъв сериал/сериали - летни, дневни, за мен не бяха нещо особено, но не съм се заглеждала в него. Има си доста фенки /както виждам и тук/, така че нека да си гледаме и коментираме Този сериал, а миналите да си останат в миналото, и нашите възприятия се променят с възрастта.
Имаше спор относно актьорските качества и външността на Къванч и Джан, кой бил по-добър, оттам тръгна всичко Grinning Аз самата до преди 3г. не понасях турски сериали, дразнех се, когато майка ми гледаше, че даже опитваше да ме приобщи...Никога не съм и предполагала, че ще стана фен на турски актьор. И тогава една приятелка ми показа тази реклама Animal Hear No Evil

Ами стана ми любопитно и потърсих неговите филми...изгледах всички, които намерих. По това време той вече живееше в Италия и беше снимал първи сезон на Виола. За мен е уникален, различен във всяка роля. Израства и се усъвършенства с всяка роля. И ми е трудно да разбера жените, които не го харесват, дори 7-годишната ми внучка го намира за красив Grinning

# 206
Има Харизма този човек!
Спокойното и в същото време волево излъчване. Това е!
И очите, магнетичния поглед като се добави - Ето ти секс символ! 🙂
Много е готин на екран!
В реала може и да не е толкова перфектен! 😄 Но нас това не ни вълнува!

# 207
Скрит текст:
Началната сцена с боричкащия се Джан направо ме отказа да догледам докрай първи епизод на Мамник, а толкова му се точех Joy. Но Сандокан ми стана фаворит.
Майка му дето са я подбрали е много хубава актрисата, Брук си има демони и явно само с опиума успява да се отпусне.

Малко инфо за Брук. В спойлер е, защото няма общо със сериала, а се отнася за прототипа.
Скрит текст:
Истинският Джеймс Брук не се е интересувал от жени. Предполага се на базата на писма до негови близки хора, че е бил хомосексуален. Има и други предположения, че понеже е бил ранен в битка в слабините, затова е изгубил интерес, но няма единодушие къде точно е бил ранен. Та наистина си е имал демони. Бил е голям авантюрист, върл противник на пиратите, но и на робството.

# 208
Тази серия с новата година ми е любима. Много красиви тоалети и сценография. Майката на Сандокан е много красива жена, много мъдра и добра. Хвана ме яд, че я убиха толкова бързо. Искаше ми се да я гледаме повече.

# 209
  • Варна
Аз разбрах, че черните нинджи бяха на султана, но защо полицията им помагаше? И какво стана с хората на Брук.
Мила родна картинка.. Цитирам Яниш: "Някой им плаща повече от нас."

Приятелят му, Ян ли беше, май знае за произхода му повече, отколкото казва. Затова го караше да обещае, че няма да изостави екипажа и му внушаваше, че те са неговото семвйство. Дори е отстъпил капитанството, само и само да го задържи. Сега усеща, че го губи, а Сандокан като разбере сигурно ще се почувства предаден. А той защо няма татуировка на племето?
100% знае повече. Може татуировките да им ги правят на по-късна възраст към 10-12 години и затова Сандокан още да е нямал своята.

Не мога да разбера защо намесихте Къванч в тази тема?
Закачка е това. В началото на темата имаше лек сблъсък между фенове на Джан Яман и такива на Къванч.
И да, на външен вид Къванч е тотално неподходящ.
Малко инфо за Брук. В спойлер е, защото няма общо със сериала, а се отнася за прототипа.
Скрит текст:
Истинският Джеймс Брук не се е интересувал от жени. Предполага се на базата на писма до негови близки хора, че е бил хомосексуален. Има и други предположения, че понеже е бил ранен в битка в слабините, затова е изгубил интерес, но няма единодушие къде точно е бил ранен. Та наистина си е имал демони. Бил е голям авантюрист, върл противник на пиратите, но и на робството.
Скрит текст:
Не се е женил, наследява го племенникът му. Но на по-късна възраст признава незаконен син, та много може да се спекулира около него. То така даже е по-интересно

Общи условия

Активация на акаунт