"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 50 717
  • 522
  •   56
Отговори
# 345
Къде могат да се гледат всички серии на Сандокан?

# 346
https://seasonvar.ru/serial-46527-Sandokan_2025.html свободно, сложи го на субтитри , върви на английски
Prime Video
Netflix

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 20:04 от Danifin1

# 347
https://seasonvar.ru/serial-46527-Sandokan_2025.html свободно, сложи го на субтитри , върви на английски
Prime Video
JustWatch
Netflix

Искаш да кажеш, че може да се гледа също и по Netflix и Prime Video, ли?

# 348
Netflix - не навсякъде  , зависи от региона

За прайма също - не навсякъде

# 349
Благодаря много! Ще го гледам на линка, който даде:) Има и английски субтитри, ако нещо не раззбера на руски Flowers Hibiscus

# 350
# 351
Джан се е прибрал в Рим Heart Eyes
косата трябва да порасне до април/май Grinning

и е направил изявление в ИГ:

# 352
Информация за втори сезон:

* Старт на снимките: Снимачният процес е планиран да започне през май 2026 г..
* Очаквана премиера: Очаква се новите епизоди да бъдат готови за излъчване през 2027 г..
* Актьорски състав: Основните звезди се завръщат, включително Джан Яман(Сандокан), Алана Блур (Мариана), Алесандро Прециози (Янез) и Ед Уестуик (лорд Брук).
* Нови герои: В сюжета ще бъде въведен нов мащабен женски образ, който ще постави на изпитание любовта между Сандокан и Мариана.
* Възможна изненада: Обсъжда се възможността за специално участие на легендарния Кабир Беди, който изигра ролята на „Тигъра на Малайзия“ в оригинала от 70-те

за втория сезон на „Сандокан“ вече се знае следното:
* Нова героиня: Към състава ще се присъедини ключов женски персонаж – Арпуа, която ще бъде пряка конкуренция на Мариана за сърцето на Сандокан. Това ще внесе сериозно напрежение в отношенията на „Тигъра на Малайзия“ и „Перлата на Лабуан“.
* Локации: Снимките отново ще се провеждат на екзотични места, като се очаква екипът да се завърне в Малайзия и остров Реюнион, за да пресъздаде мащабните морски битки.
* Сюжет: Втори сезон ще се фокусира върху разрастването на пиратската империя на Сандокан и новите стратегии на лорд Брук (Ед Уестуик) за унищожаването му.

# 353
Много ми е любопитно кой ще сложат да изиграе този нов женски персонаж!! Нямам търпение да излезе тази информация!

# 354
Много ми е любопитно кой ще сложат да изиграе този нов женски персонаж!! Нямам търпение да излезе тази информация!

И аз. Героинята явно няма да е англичанка, така че очаквам някоя екзотична дама.

# 355
Здравейте! Уникално красив е този Джан Яман, заради него гледам сериала, който всъщност е много добър!

# 356
Ако пуснат една "неудържима амазонка" на Сандокан, доволни ли ще сме? Grinning

"Според изявления на екипа, новият персонаж ще бъде „индомитабъл“ (неудържима) амазонка,
която споделя пиратския начин на живот на Сандокан."

Попитах AI кой е първоизточника на инфото за втория женски персонаж и ето какво ми отговори:
Цитат
Информацията за втория сезон и новия женски образ идва директно от творческия екип на продукцията след големия успех на първия сезон в Европа.
Ето конкретните източници и подробности:
Официално потвърждение от продуцента: Елена Букачо, творчески продуцент на сериала в Lux Vide, разкри в интервю (публикувано декември 2025 г.), че любовта между Сандокан и Мариана ще бъде подложена на сериозно изпитание във втория сезон.
 Според изявления на екипа, новият персонаж ще бъде „индомитабъл“ (неудържима) амазонка, която споделя пиратския начин на живот на Сандокан – нещо, което Мариана, със своето викторианско възпитание, тепърва трябва да усвоява.
Новият персонаж: Букачо изрично посочва, че в историята ще влезе „нов силен женски персонаж“, чиято поява ще разтърси отношенията на главните герои и ще донесе изцяло нова сюжетна линия. Макар името на героинята все още да не е официално обявено, се спекулира, че това може да е Принцеса Амина (героиня от книгите на Емилио Салгари и анимационните адаптации), която традиционно е свързана с приключенията на Сандокан и неговия съюзник Камамури.
График на снимките: Потвърдено е, че снимките за втория сезон са планирани да започнат през май 2026 г.. В момента продукцията е в етап на подготовка, като се търсят нови локации за остров Момпрасем и тече кастинг за новите роли.
Очаква се вторият сезон да запази основния каст (Джан Яман, Алана Блур, Ед Уестуик и Алесандро Прециози), но с добавянето на нови „изненади“, които да поддържат интереса на глобалната аудитория.

Появата на „Амина" в контекста на новия сериал (2026 г.) по-скоро е адаптация или събирателен образ, вдъхновен от други женски персонажи в творчеството на Салгари.
Въвеждането на „Амина“ (или персонаж с друго име) в новия сериал цели да създаде любовен триъгълник или поне сериозно изпитание за връзката на Сандокан и Мариана.

# 357
  • София
Никак не ми харесва всичко това.
Никога не е имало втора жена за Сандокан и втори мъж за Мариан.
Не мога да разбера за какво са им притрябвали тези любовни триъгълници вместо да наблегнат над романса между Сандокан и Мариан и множеството приключения, които ги очакват.

# 358
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Относно външния вид на Мариана въз основа на зададените от мен описания ето какво ми генерира. То излезе доста близко до актрисата в сериала та явно Мариана си е баш на място.

# 359
Наистина е странно. Явно са решили да наблягат на любови, вместо на приключения.

Горната, генерирана Мариана наистина е много хубава и ѝ приляга да е перла.  Прилича на малко на актрисата, но е по-красива. Вече ѝ свиквам.

Общи условия

Активация на акаунт