"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 73 443
  • 594
  •   1
Отговори
# 330
  • # супернатурална #
И аз много я харесвам, но е старичка за ролята, а и притежава (според мен) една по-съвременна крассота. Хубаво е, че не са заложили на популярна актриса.

Ама хайде да не ни пращате в подфорими, в които по принцип не припарваме. Джан Ямал си е баш за тази тема.

# 331
Може би Розамунд Пайк като млада ми пасва идеално. Съвършено би изградила образа на хубава, почтена и горда девойка. Излъчва интелигентност и чистота и не случайно изигра Джейн Бенет в "Гордост и предразсъдъци". Найтли, с която си партнират във филма - също. Но в нея има повече непокорство и хитрост, Розамунд, като излъчване, ми е еталон за благородство.

Марго Роби, дори като по-млада е твърде секси за ролята. Не ми стои добре. Секси австралийска мажоретка да играе британска благородна девица, ми не.

# 332
В темата не бях влизала от петък и сега виждам, че са изписани доста страници да се набляга на дефектите на Алана. Ами, преживейте го, хора! Бозава, безлична или каквато и да е тя е избрана за главната роля.
Първо се появиха тук дами, които не харесвст Джан, сега пък героинята не била достатъчно пищна. Нали тя все пак е дама, не жена от бордей или някоя куртизанка да я изтипосат с едър бюст. За мен всички актьори са си на мястото и сериалът ми харесва. Изгледах го целият и с нетърпение чакам втори сезон. 😊

# 333
Бюст мисля, че никой не търси, ама поне лице.Simple Smile

Радвам се, че така възродиха. Историята за Сандокан. Всички около мен  на възраст  40+ гледат сериала. Дали го гледат и малките?  Може би ще им прилича на Карибски пирати Simple Smile

# 334
Младата Кейт Уинслет също ми пасва. Дори Алана има бегла прилика с нея и вече взех да ѝ свиквам.

# 335
  • # супернатурална #

Радвам се, че така възродиха. Историята за Сандокан. Всички около мен  на възраст  40+ гледат сериала. Дали го гледат и малките?  Може би ще им прилича на Карибски пирати Simple Smile

Според мен са разглезени от специалните ефекти и видеоигрите. Дано да греша. (Децата ми, на 21 и 12, не проявяват интерес. Само с ММ си го гледаме)

# 336

Радвам се, че така възродиха. Историята за Сандокан. Всички около мен  на възраст  40+ гледат сериала. Дали го гледат и малките?  Може би ще им прилича на Карибски пирати Simple Smile

Според мен са разглезени от специалните ефекти и видеоигрите. Дано да греша. (Децата ми, на 21 и 12, не проявяват интерес. Само с ММ си го гледаме)

Реакцията на моят син като видя Джан беше "ох, пак ли турски сериал гледаш" 🤣🤣🤣

# 337
Около мен го гледат само възрастни хора. Младите абсурд.
Повечето казват, че е приятен филм. За мен е много детски.

# 338
Ами детски си е, да, в смисъла на не твърде сложен, романтичен, леко наивен и приказен. Сериал за 4 ч. следобед в събота. Иронията е, че за децата би бил скучен, аудиторията му е 40+.
На мен, обаче, точно нещо такова ми трябва, напоследък развих непоносимост към натуралистични сцени, кървища, насилие и перверзни сюжети. Глътка свеж въздух ми е този "Сандокан", светът има нужда от завръщане към романтиката и "нормалността". Не мислите ли?

# 339
Ние сме 30+ и го гледаме заради детските едно време, зарибих и мама, която е 50+, не е гледала детското, но харесва й сериала, харесва й Джан. Аз исках точно такова приказно нещо, отдавна не е имало, и то за минали времена, и музиката, страхотно, и като видях и Чък Бас много се зарадвах.

# 340

Радвам се, че така възродиха. Историята за Сандокан. Всички около мен  на възраст  40+ гледат сериала. Дали го гледат и малките?  Може би ще им прилича на Карибски пирати Simple Smile

Дъщеря ми след няколко дни прави 3 год. и страшно харесва сериала. Всеки ден ми казва "искам детско" и ме кара да и пускам отначало сериите на Сандокан.

# 341
  • в сърцето на един мъж...
Марго Роби е прекалено мръснишки сексапилна, не е за тази роля.
Алана си е добре, обаче имам чувството, че нещо ми липсва при нея. Абе бива Simple Smile Така или иначе гледам само Джан...
На мен страшно ми харесва как си играят със светлината - пълноправен участник е. Има много красиви сцени!

# 342
Заради случая с наркотиците, сега имаме интервю за физическата подготовка на Джан за Сандокан.
Като казвам, че е луд, не лъжа Grinning
Ето това е Джан: "Приемаше дисциплината почти като болест"

Скрит текст:

Емилиано Новели, римлянин, е наследник на семейство, което се занимава с каскади от три поколения, изпълнявайки акробатични или опасни сцени с актьори на филмови или телевизионни снимачни площадки.
В момента работи на снимачната площадка на филма на Мел Гибсън „Страстите Христови : Възкресение“, близо до Рим, и тренира Джан Яман за „Сандокан“ всеки ден в продължение на около пет месеца преди началото на снимките, с екип от петима души (на снимачната площадка имаше 60).
И той няма никакви съмнения: „Струва ми се невъзможно да употребява наркотици. Поне през месеците, в които бяхме заедно. Никога нямаше да се справи с темпото.“

Новината изненада ли ви?

Абсолютно. Научих за това от агенции. Струва ми се невероятно. Спомням си го като напълно спокоен човек, всестранно развит атлет. Някой, който тренираше по осем часа на ден и беше следен отблизо от екипа си.

Каква част от обучението направихте с него?

Той дойде в нашето студио вече трениран от фитнеса, но при нас правеше всичко, свързано с бойни изяви и спортни постижения, включително работа с коне, мечове и хореография.

Как се почувства физически?

Той пристигна със солиден атлетичен опит, имаше личен треньор и физиката му го показва. Ако не работиш наистина усилено, няма да постигнеш такава физика. Проницателно, той беше като гъба; обясняваш му нещо и той го прави по същия начин.“

Стероиди, анаболи, добавки: приемахте ли някакви?

Когато спортуваш на високо ниво, е практически задължително да приемаш добавки. Спортистите – от футболистите нагоре – знаят, че те са от съществено значение. Добавки, аминокиселини или протеини. Но никога не съм го виждал да приема нещо. Пред мен единственото нещо, което пиеше, беше обикновена вода. На стайна температура.

Колко време го следваше?

Направихме няколко тренировки за пускането на Sandokan, година и половина по-рано, в продължение на шест седмици. След това, в продължение на пет месеца, тренирахме ежедневно, с мен и още четирима или петима души. Ако си наркоман, не можеш да се справиш с това темпо.

Какъв човек ти се струваше?

Великият предприемач на себе си. Знаеше, че може да разчита на красотата и физиката си. И за да ги поддържа, беше длъжен да спи определен брой часове и да се храни по определена диета. Приемаше дисциплината почти като болест.

Никога не е правил гаф?

Никога не съм го виждал да прекрачва границите. Това беше тоталитарен режим. Освен това, ако прекрачиш границите, нямаш такъв стомах. Особено ако си планина от мъж, висок метър и деветдесет и четири и тежащ деветдесет килограма.

Чувствали ли сте някога нервност?

Да. Ако не беше ял сутрин, а това се случваше, когато трябваше да снима някои сцени с по-слаба физика, пристигаше вечерта доста нервен. Но това е нормално, мисля. Тела като това са като пещи.

Но щеше ли да забележиш, ако беше употребил вещества?

Определено мисля, че да. Очевидно е, ако не си спал. Дори само заради нивото на концентрация, което дисциплината изисква. Хореографията, която научи от мен в студиото, той я повтори перфектно на снимачната площадка. Мога само да кажа, че беше умел и професионален, прецизен и внимателен. Никога не забравяше нито едно движение, нито едно движение, нито една стъпка.

https://www.ilmessaggero.it/persone/can_yaman_drogato_allenatore … etto-9290234.html

# 343
Сега отварям ФБ и чета, че вече е освободен. Едни пишат, че резултатите са били отрицателни. Други пишат, че е освободен с прокурорско нареждане без да е ясен резултата.

# 344
И аз четох, че му е отрицателен теста. Видях публикация на най-голямата клюкарка в медиите, дето винаги й е достоверна информацията. Та...ОТРИЦАТЕЛЕН му е теста за наркотици.

Общи условия

Активация на акаунт