"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 082
  • 603
  •   1
Отговори
# 315
  • # супернатурална #
Излиза от морето заедно с другите пирати, когато отиват да спасят брата на Сани. Ама може да е било и в трети епизод.

# 316
  • Down south
Моля те, сподели как ти се струва серала без българския дублаж?
Имам чувството, че ще бъде много по-колоритен?

# 317
И на мен ми прилича повече на Кийра Найтли - особено по телесните дадености. Кийра е хубава жена, големите гърди не са задължителни за това (аз никога не съм била фен - не че съм лесбийка, визуално не ми харесват).

# 318
Кийра е богиня! Харизматична, фина, нежна, но в същото време се усеща, че във вените ѝ тече огън. Обожавам я! Съжалявам, че съм оставила впечатление, че съм цицоман и харесвам вулгарно големи гърди. Напротив, харесвам малки стегнати бюстове, но лейдито няма никакъв бюст. На кораба, когато отплуваха към бордея това си пролича страшно много. Роклята беше полепнала по мършавото ѝ тяло и липсата на гърди беше очеизвадна и не стоеше никак ок.

# 319
Fir3gIrL, не се хабете да ми разяснявате каквото и да било, не изпитвам потребност да ме ограмотявате. Мислите ли, че доводите ви са в състояние да ме накарат да харесам нещо, което очеизвадно не ми е приятно? Не ми отговаряйте.
Всъщност магазините са пълни с грозни дрехи, но хората ги харесват и носят, аз нито ИСКАМ, нито мога мога да направя нещо, за да култивирам нечий вкус.

Много враждебно отношение, което е достатъчен сигнал за мен, че няма смисъл, а и нямам желание да ви убеждавам в нищо.
Използвах вашият коментар като цитат, но всъщност коментарът ми не е насочен персонално към вас, а към всички, които следят темата. Какво общо имат дрехите с хората не зная, но може би имате предвид, че "На вкус и цвет товарищей нет". Съгласна съм, че вкусовете ни се различават и добре, че е така. В крайна сметка не желая да съм част от масовката, няма нужда да съм още една „тухла в стената“.

П.П. С този коментар спирам участието си в този безсмислен спор, защото не сме градивни, а само досадни за останалите, които са тук за друго.

# 320
Това за грима и бледия и вид  през 19 век е така, но не мисля, че в сериала този ефект е  търсен, по скоро актрисата си е такава.  То не са само цветовете,  просто е невзрачна на външен вид, няма хубави черти, очи. На гримираната снимка е поразхубавена, но то с професионален грим е така. Във филма, обаче вннея няма нищо привлекателно. То не само Сани, всяка една от мажцките в бордея беше по-хубава от нея. То майката беше по-хубава...

Между другото, тия всичките жени защо са още там, Сандокан нали го е купил? Или пак си е публичен дом.  

Наистина много смешно танцуваше той, май не го бива много в танците. Simple Smile

# 321
  • София
Ето, заповядай Simple Smile

# 322
Ама за какво са ви много красиви жени, дами? Нещо ви липсват? Идеална е, тамън Сандокан още повече изпъква на нейния фон. 😜

# 323

Изобщо не си приличат! Не! Кийра е богиня, а Алана как може да е толкова безлична?

# 324
  • # супернатурална #
Мерси, Дяволче, златен си!
Пиратите по принцип не доплуват ли с лодки от кораба и така не им ли се мокрят пищовите?
Стига дее, майката била по-хубава 😁
 Без да твърдя, че е неотразима красавица (което нито в киното, нито в любовта е фактор) никак не мога да се съглася, че няма хубави черти. И аз харесвам повече тъмнокоси жени и мъже (предимно вторите, да не си помислите нещо), но не мога да отрека чара на поотраснали лолитки като Алана.
Само партнирането с Джан какво и докара до главата, представям си какъв хейт ще отнесе, ако блесне нещо романтично между тях.
Алана има лице на модел-изящно бяло платно, на което може да се изрисува от светица до мръсница. Което, между другото, и за актриса е много благодатно.

# 325
  • Down south
Мисля, че следваща седмица при излъчването на сериала тук (САЩ) актьорът ще стане и тукашна сензация.
 Всички около мен знаят за продукцията. Приятелките ми  латинки  вече го "познавали"

ПП Потърсих нещо с негово участие в това което имаме у дома (Prime, ViX,Apple, Paramount, Netflix, ) но за жалост не намирам нищо Disappointed

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 02:15 от Daylily

# 326
Кийра Найтли хич не я намирам за красива, какво остава за богиня, така че не се карайте Grinning

# 327
Кийра Найтли хич не я намирам за красива, какво остава за богиня, така че не се карайте Grinning
И аз, Кийра също има мършаво тяло, и никакви гърди. Доста си приличат.

# 328
Е, то е ясно, че докато няма серии, ще се обсъжда нещо по-странично - или колко е бозава главната актриса или колко е страхотен главният актьор.
Аз предпочитам второто. 😀

# 329
Аз Алана си я харесвам за ролята, ама понеже Кийра Найтли ми е НЕ, та се замислих, че Марго Роби би била добър избор. Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт