"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 50 408
  • 522
  •   12
Отговори
# 375
Здравейте 🙂 идвам да коментирам и аз новия сериал.
Гледаме семейно вечер. Много ми допада засега.
Върви бързо, малко като приказка, малко екшън, малко любовна тематика.
И исторически жанр, който ми е любим.
Гледам най-вече заради изключително нетипично подбрания актьорски състав, който е една наистина шокираща комбинация.
Даже не знам как им е хрумнало.
Толкова ми стана интересно тези тримата да ги гледам на екран, че като прочетох каста нямах търпение да си пусна първата серия.
Алесандро Прециози ❤️, Джан Яман и Ед Уийстуик направо като ги видях едно до друго тези имена се шокирах. Учудващо добра комбинация се оказаха.
И си казах, че това няма как да не се гледа.
Джан Яман съм си го кръстила турския Джейсън Момоа😀, само дето не е баш такава огромна горила.
Той за мен категорично не блести с някакви уникални дарби на актьор, поне в това, което съм го гледала. Не я разбирам тази истерия по него(и като актьор и като физика).
Не ми е любимец, има къде -къде по-добри и по-красиви турски актьори. Та, с една дума, други са ми любимците😊
Обаче е факт, че знае как да се "продава" и направи супер успешна кариера.
Като Сандокан се правя блестящо и много му отива тази роля🙂
Мисля си, че тук звездата на сериала е друга и ще отнеме малко от блясъка-Капитан Джеймс Брук .
Аз обичам точно такива роли като на Ед и смятам, че играе много добре, с ММ тъкмо това обсъждахме за пореден път докато гледахме серията. Просто изпъква пред всички останали.
Образът му е крайно интересен, провокативен и противоречив.
Аз си падам малко по-злодеите, не че този е типичен такъв. Всеки от героите има лошо и добро и себе си.
Алесандро ми е слабост още от Елиза и към него си имам сантимент. Много е остарял, какво нещо са годините.
Сериалът не ме разочарова. Много е приятен, има от всичко по малко. Има хубави гледки, динамичен е.
Единственото, което мога да кажа като забележка, че бойните сцени са малко бутафорни, и битките, тигъра и т.н. не са толкова мащабни и добре заснети, колкото очаквах.
Мариан началото ми се видя леко безлична. Както каза ММ "типичната англичанка".
Викам си нямат нищо общо двамата.
Но то пък точно това е интересното.
После обаче ми хареса как се разви образа й. Симпатична е актрисата.  
Дублажа също е ок, което ме изненада. Свикнала съм да гледам без.
Та, с една дума харесва си ни сериала и тези дни ще си го изгледаме с кеф.
А и трябва да призная, че Джане много симпатичен, играе много добре. А пък може и да ме спечели за фенка с тази си роля🙂

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 21:29 от Caroline_Bingley

# 376
Сандокан страдащ за майка си е трогателен!

# 377
  • София
Много силно начало на епизода.
Тази серия е чудна.

Simple Smile

# 378
много сърцераздирателна и емоционална сцена беше сбогуването...

# 379
  • София
На Мариан никак не и се тръгва.

# 380
Джан Яман е висок 1.94 м./90 кг. та може затова да е "прикляквал". Учил е за адвокат и е бил такъв за 2 г., но се отдава на изкуството.

# 381
  • София
Уф, прекрасна е Мариан. Simple Smile

А видяхте ли реакцията на племето, като чуха името Сандокан. Това име се знае из цяла Азия, дори и в джунглата.

# 382
Много хубава серия.

# 383
  • София
Аз имам огромен страх от змии, направо се вкаменявам. Ако една кралска кобра се изправи така срещу мен няма нужда да ме плюе или хапе, ще получа удар веднага. Отвратителни създания.
Тази сцена ми беше една от най-яките в сезона. Simple Smile

# 384
Ооо, много силен епизод!
Прекрасни са всички.
Много добри режисьорски решения!
Гледам с удоволствие!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 23:07 от MoSt new

# 385
  • София
Обача гадината ослепи Сандокан. Сега не вижда.
Но пък така по-ясно ще се изправи в света на мъртвите.
Още изпитания има пред Сандокан, все още има черни петна и не помни цялата истина за миналото си. Simple Smile

# 386
Според мен, той вече започна да вижда, след като каза на Мариан, че е видял родителите си.

# 387
Джан се справи фантастично в сцената със змията, особено след боя. Всички конвулсии, израженията на лицето в агония, бяха уловени перфектно. Малкия Сандокан е подбран перфектно - много красиво и сладко момченце, като пораства си е запазило красотата GrinningHeart Eyes

# 388
Наистина Джан е феноменален!
Не само с чара и харизмата си, но и перфекционизма в работата си!

Днес четох в материалите, които пуснахте, че прави движенията и позите за битките точно както треньора ги изисква, и то с много малко тренировки!

P. S. Не вярвам много в тези неща, но си мисля, дали тази голяма популярност и вълна от любов не предизвиква негативната енергия на завистниците?
Точно сега, когато стартират филми с негово участие из цяла Европа да го тестват за наркотици?
Щастието е Тихо!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 23:25 от MoSt new

# 389
  • София
Според мен, той вече започна да вижда, след като каза на Мариан, че е видял родителите си.

Тц, все още не вижда. Видял е родителите си в спомените си...
Личи си, че не вижда по изражението му и очите. Много умело пресъздава сцените на 'сляп' човек. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт