"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 49 834
  • 519
  •   101
Отговори
# 390
  • Down south
Тази серия беше много динамична.
Най-хубавото е, че имаше по-малко дублирани реплики.
Сцените бяха много увлекателни и да добавя, че съм впечатлена от това, че оставят много на въображението на зрителите.

С нетърпение чакам утрешната серия, а още повече 01/19, за да го гледам наведнъж.

# 391
Много хубав епизод. Страхотна гледка имаше, когато Сандокан, Мариан и Сани бяха в лодката по реката в джунглата.

# 392
Епизодът беше добър и раздвижен. На мен лично много ми допада образа на младия пират, който е влюбен в прислужницата. Надявам се на добра развръзка там.
*На Сандокан могат да му спретнат една баня в някое екзотично водопадче, че да му се порадваме малко.

# 393
Информация за втори сезон:

* Старт на снимките: Снимачният процес е планиран да започне през май 2026 г..
* Очаквана премиера: Очаква се новите епизоди да бъдат готови за излъчване през 2027 г..
* Актьорски състав: Основните звезди се завръщат, включително Джан Яман(Сандокан), Алана Блур (Мариана), Алесандро Прециози (Янез) и Ед Уестуик (лорд Брук).
* Нови герои: В сюжета ще бъде въведен нов мащабен женски образ, който ще постави на изпитание любовта между Сандокан и Мариана.
* Възможна изненада: Обсъжда се възможността за специално участие на легендарния Кабир Беди, който изигра ролята на „Тигъра на Малайзия“ в оригинала от 70-те

за втория сезон на „Сандокан“ вече се знае следното:
* Нова героиня: Към състава ще се присъедини ключов женски персонаж – Арпуа, която ще бъде пряка конкуренция на Мариана за сърцето на Сандокан. Това ще внесе сериозно напрежение в отношенията на „Тигъра на Малайзия“ и „Перлата на Лабуан“.
* Локации: Снимките отново ще се провеждат на екзотични места, като се очаква екипът да се завърне в Малайзия и остров Реюнион, за да пресъздаде мащабните морски битки.
* Сюжет: Втори сезон ще се фокусира върху разрастването на пиратската империя на Сандокан и новите стратегии на лорд Брук (Ед Уестуик) за унищожаването му.
Ами Сани? Няма ли да участва?

# 394
Аз да се похваля, че снощи приключих с последния епизод и вече нямам търпение да гледам втори сезон Joy аз като фенка на Джан от 100 години, го чаках Сандокан от 2020 година, ако не се лъжа..  но си залсужаваше чакането. Сега надявам се втория сезон малко по-бързо да дойде Grinning Сърби ме клавиатурата да обсъдим всичко, което се случва до края. Хайде да го изглеждате и вие и да коментираме Blush

# 395

Скрит текст:
Сани умира, за съжаление.

# 396
Аз да се похваля, че снощи приключих с последния епизод и вече нямам търпение да гледам втори сезон Joy аз като фенка на Джан от 100 години, го чаках Сандокан от 2020 година, ако не се лъжа..  но си залсужаваше чакането. Сега надявам се втория сезон малко по-бързо да дойде Grinning Сърби ме клавиатурата да обсъдим всичко, което се случва до края. Хайде да го изглеждате и вие и да коментираме Blush

И аз съм му фенка- изгледах май всички турски сериали с него, поне преведените на БГ. Останал ми е Виола, ще го пускам до някой ден. Испанският, който снима знаем ли как се казва?

# 397
Испанския сериал се казва Лабиринта на пеперудите, ако не се бъркам.

# 398
Скрит текст:
Здравейте 🙂 идвам да коментирам и аз новия сериал.
Гледаме семейно вечер. Много ми допада засега.
Върви бързо, малко като приказка, малко екшън, малко любовна тематика.
И исторически жанр, който ми е любим.
Гледам най-вече заради изключително нетипично подбрания актьорски състав, който е една наистина шокираща комбинация.
Даже не знам как им е хрумнало.
Толкова ми стана интересно тези тримата да ги гледам на екран, че като прочетох каста нямах търпение да си пусна първата серия.
Алесандро Прециози ❤️, Джан Яман и Ед Уийстуик направо като ги видях едно до друго тези имена се шокирах. Учудващо добра комбинация се оказаха.
И си казах, че това няма как да не се гледа.
Джан Яман съм си го кръстила турския Джейсън Момоа😀, само дето не е баш такава огромна горила.
Той за мен категорично не блести с някакви уникални дарби на актьор, поне в това, което съм го гледала. Не я разбирам тази истерия по него(и като актьор и като физика).
Не ми е любимец, има къде -къде по-добри и по-красиви турски актьори. Та, с една дума, други са ми любимците
Скрит текст:
😊
Обаче е факт, че знае как да се "продава" и направи супер успешна кариера.
Като Сандокан се правя блестящо и много му отива тази роля🙂
Мисля си, че тук звездата на сериала е друга и ще отнеме малко от блясъка-Капитан Джеймс Брук .
Аз обичам точно такива роли като на Ед и смятам, че играе много добре, с ММ тъкмо това обсъждахме за пореден път докато гледахме серията. Просто изпъква пред всички останали.
Образът му е крайно интересен, провокативен и противоречив.
Аз си падам малко по-злодеите, не че този е типичен такъв. Всеки от героите има лошо и добро и себе си.
Алесандро ми е слабост още от Елиза и към него си имам сантимент. Много е остарял, какво нещо са годините.
Сериалът не ме разочарова. Много е приятен, има от всичко по малко. Има хубави гледки, динамичен е.
Единственото, което мога да кажа като забележка, че бойните сцени са малко бутафорни, и битките, тигъра и т.н. не са толкова мащабни и добре заснети, колкото очаквах.
Мариан началото ми се видя леко безлична. Както каза ММ "типичната англичанка".
Викам си нямат нищо общо двамата.
Но то пък точно това е интересното.
После обаче ми хареса как се разви образа й. Симпатична е актрисата.  
Дублажа също е ок, което ме изненада. Свикнала съм да гледам без.
Та, с една дума харесва си ни сериала и тези дни ще си го изгледаме с кеф.
А и трябва да призная, че Джане много симпатичен, играе много добре. А пък може и да ме спечели за фенка с тази си роля🙂

Божке, представям си пък те какви са, щом има и по-красиви... Simple Smile

Според мен актьорът не блести с някакъв уникален драматичен талант, но е много впечатляващ физически и изключително старателен. Не бих казала, че чак се слива с героя,  малко позира, но сигурно е характерно за жанра, в който се снима. Операторската работа много му помага - сeриалът е просто навързан от красиви кадри, подчертаващи външността му - Сандокан на кормилото на кораба, Сандокан на първи план сред живописно подредени пирати, Сандокан излиза от водата, Сандокан в рамката на вратата Simple Smile Използва се и съответния забавен каданс. Макар че според мен, пак подчертавам, само според мен, бойните сцени са доста бутафорни и си личи, че актьорът се раздава, но като че ли не е неговото... Ако вземем за пример Последното кралство, в което водещият актьор се бие направо като демон, тука имаме бойни сцени като за детско представление.

НО, не съм някакъв хейтър, всичко ми е много приятно и ще си го изгледам с удоволствие.

Напомня ми повече детски сериал, както италианците си ги правят - Фантагиро и сие, отколкото съвременен екшън сериал, който да разгърне мащабно потенциала на историята на Сандокан, но някой ден и това може да стане.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 17:46 от Iris04

# 399

Скрит текст:
Сани умира, за съжаление.
Това да го отварям ли? Защото не искам спойлери.

# 400
Спойлер е!

# 401
Много ми хареса епизода снощи! Сандокан срещу кобрата беше велика сцена. Гледките по реката също. Яниш и пиратите винаги са забавни. Най-накрая да има раздвижване по любовния фронт между Сандокан и Мариана. Дано довечера да видим и целувка някоя!
Ще ми се Брук да убие султана, но ми се струва абсурдно.
Но съм сигурна, че Сандокан ще освободи робите в мините.

# 402
И на мен много ми хареса епизода. Имаше си всичко - красиви пейзажи, драматични моменти, зараждаща се любов, ефектни бойни сцени, коварство и жестокост...

Предполагам, че Сандокан по-нататък ще си възвърне зрението, но да, чудесно се връзва с нуждата от поглед "навътре в спомените кой съм аз".

Хареса ми, че на Мариан никак не й хареса как ще трябва да се раздели с пиратите Grinning

# 403
  • Козлодуй
Не я разбирам тази истерия по него(и като актьор и като физика).
Не ми е любимец, има къде -къде по-добри и по-красиви турски актьори. Та, с една дума, други са ми любимците😊

Чела съм разкази от първо лице на фенки, които са имали щастието да се срещнат с Джан. Всички разказват колко е мил, внимателен, отзивчив и т.н... И това не е просто поза. Освен с физика, той очарова хората и с личността си.
Няма да продължавам, че пак ще каже някой, че темата е за сериала, не за актьора в главната роля 😄 Интересно ми е обаче, кои са тези по-красиви и по-добри, макар че и за тях не е тук мястото... Но не съм чувала за друг турски артист, който не може да смогне с международни проекти. Както вече бях писала, в Италия само с една гола хубост не можеш да пробиеш...

# 404
Кажете  ги в скрит текст, че и на мен ми стана любопитно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт