"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 48 481
  • 511
  •   184
Отговори
# 480
И за мен този епизод беше най-силния от целия сезон и го изнесе Алана, коато отнесе много критики! Страхотна игра! Заради нея мога да повярвам в любовта им със Сандокан. Джан не ми е убедителен и ме учудва. Най-силната сцена беше, когато видя изтезавания Сандокан и после с писмото на майката.
Твърде много хора има, които заслужават лош край, но Султана най-много!

# 481
  • Down south
В началото на този епизод, майката на Мариан си прерязва вените с мастило и писец?
Драматични събития, кои убедителни, кои не толкова.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 04:16 от Daylily

# 482
Всъщност си ги преряза много правилно - по дължина. На мен тая история доста неубедителна ми се видя, но създаде драматизъм. В миналото наистина е било много лесно да обявиш една жена за хистерична.

Много наситено действие имаше в тая серия и катарзис у няколко от персонажите Simple Smile

Онзи млад даяк с маниери на Езра Милър, който остави да заловят Сандокан, много ме подразни, надявам си да получи подобаващо наказание.

# 483
Ясно, че Сандокан го упоиха, за да инсценират смъртта му, въпросът е каква сделка сключи Мариан.
Близко до акъла, най-вероятно да се омъжи за Брук и да забрави за Сандокан.

Чакам си с нетърпение последнияу епизод, и на мен ще ми липсва сериалчето.

# 484
Доколкото разбрах ще има нов сезон, сега лятото ще го снимат.

# 485
На мен не ми е ясно как Мариан ще се омъжи за Брук след като баща й не е съгласен. Останах с убеждението, че бащата много обича дъщеря си, но в сцената в която я посрещна ми беше много дървен и лишен от емоции.

# 486
  • Пловдив
Мариан в с такъв палец, защото има деформация по рождение. Не знам как се нарича, но и на Меган Фокс единият палец е такъв - с много малка и широка плочка. Срещала съм и жени на живо. Останалите плочки може да са дълги и хубави, само палците се засягат.

Сериалчето е приятно. Гледам го сама, че на мъжа ми му е скучен 😂

# 487
За мен идеалния финал довечера би бил следния - Сандокан разбира се е жив и тайно ще го измъкнат с лодка. Сержантът решава да помогне на Мариан да избяга с любимия си. Консулът разбира какво се случва и се опитва да убие Сандокан. Сандокан го убива при самозащита и бяга с Мариан. Янис и екипажа му ги качват на кораба, разбрали какво се е случило и тръгнали да спасяват Сандокан. Решават да отидат да освободят робиту в мините. Брук е бесен като разбира за предателството на Мариан, но вече гледа към свободната позиция на консул. Султанът иска да му попречи, а Брук да отмъсти и за майка си. Султанът прибира лелята в харема и почва да я тормози. Сандокан и даяците освобождават робите. Братът на Сани дава благословия тя да тръгне с Емилио. Хепи енд.

# 488
EdelV, няма да е точно такъв финалът.  Лично за мен има сцени, които завършват тъпо и съм мега разочарована от решенията на сценаристите. "Зануляват" герои, в които има потенциал, много жалко.
Но лично за мен, подчертавам дебело лично за мен и не искам и няма  да влизам в полемики, най-голямата лъжица с катран в сериала е изборът на главната героиня. Така и не успях да я харесам, колкото и да оптвах. Не ми допада нито външността ѝ, нито играта ѝ. Не успях да ѝ съчувствам в драмите, които преживя. Гротескни ми изглеждаха сцените, в които си бърчеше нелепо носа, докато искаше да пресъздаде гнева си, нито ми беше приятно да си криви грозно лицето, като страда и плаче. А любовните сцени ги виждах като мъж, който е свалил бройка в бара за една нощ. Не усетих страст от страна на Джан, докато тя беше достоверна, но на него много му личеше, че няма химия с нея. Това и една финална сцена са ми забележките към господин Яман. Всичко останало ми хареса. Ще дам шанс на втори сезон, но ако това момиче остане до края, едва ли ще си я причиня. Извинявам се на всички нейни фенки, че дразня с мнението или може би предубедеността си, с която подходих, но момичето не ми допадна от първия миг и не успя да ми преобърне усещането. Не успях да се фокусирам върху нищо положително, просто недостатъците ѝ ми избодоха очите, виждах една дъска облечена в рокли и нищо друго...
Напълно разбирам и приемам, че мнението ми е непопулярно и  болшинството я приема радушно и ѝ се радва.
Може и да е от зодията ми, която издига красотата на пиедестал.
Скрит текст:
Изказа се една везна и отиде да си напудри носа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 489
То и аз съм Везни, но съм на тотално противоположното мнение относно главната артистка. Даже сега като си мисля, не мого да се представя по-подходяща от нея за тази роля. Мисля, че кастинга на героите е перфектен. А доколко има химия с Джам, има слухове, че са имали романтична връзка извън снимачната площадка.

# 490
Главната героиня е англичанка, не мога да си представя знойна красавица да играе англичанка. Момичето e симпатично и за мен е убедителна в ролята си. Но и аз, като повечето, се наслаждавам основно на хубавите гледки и Джан Simple Smile

# 491
Dewi D, нищо не са имали с Джан. Тя си беше с гаджето по всички дестинации на снимките.

# 492
  • София
Къде сте виждали красиви англичанки? Симпатични - да, но красиви 🤔
Шотландките и ирландките са по-така 😉, стига да не са прекалено луничави 😂

За следващия епизод спекулирам, че и Мариан ще пие “отрова”, за да стане свободна 😉

# 493
Надникнах в обожателната тема на Джан, най добронамерено, и установих, че този човек е доста по-светъл типаж, отколкото в сериала. Сигурно здраво са го бронзирали с оглед ролята? Другото, което се убедих, че за Сандокан, както и за другия сериал - Турчинът, където е буквално същия, са го направили максимално хубав. В смисъл, той си е хубав, но са подчертали всичко от природните му дадености по най благоприятния начин. И очната линия му отива...

Ако се  бяха постарали така и за Мариан нямаше да са в такъв визуален дисонанс. Но пък при нея създателите наблягат повече на актьорската игра и развитието на персонажа.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 15:09 от Iris04

# 494
Аз пък в началото бях много въодушевена заради изборът на Джан за Сандокан и го виждах като перфектния. Сега съм разочарована от леко комедийните му бойни сцени, където все се върти във въздуха и липсата на страст в сцените с Мариан. Аз малайзийския тигър си представям как решително ще награби любимата и какви погледи ще хвърля. Може и да е режисьорско виждане.
Алана пък ми се виждаше слаба работа за Мариан, но как се разигра накрая това момиче! Лицето и грее около Сандокан. Мъката и усетих, любовта, добротата, всичко.
Иначе съм наясно, че моят финал е твърде захаросан.

Общи условия

Активация на акаунт