"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 52 051
  • 526
  •   55
Отговори
# 525
Много ми хареса и на мен. Казали сте всичко, така че няма да ви повтарям - и слабите моменти и  попаденията.

Най-много ми харесва, че историята  едва сега започва - пиратите тръгват към Момпрачем, който всъщност е отправната точка на приключенията на Сандокан, в палата имаме реалния  му антагонист  - белият раджа на Саравак (аз казах ли ви Брук че е подъл), Между Сандокан и Мариян цари пълна хармония. Това е така и в литературния първоизточник, те там се влюбват веднага, обясняват се в любов и си обещават да са заедно без съмнения и колебания и пречкита да се съберат са само външни, като, това е важно да се забележи, Мариана е много активен персонаж, тя спасява живота на любимия си поне толкова често, колкото и той нейния.

Като казах спасява - още ще трябва да се поработи върху бойните сцени, рядко съм виждала по-смешно нещо от чупките и стойките на Сандокан, докато търсеше султана в празния палат... Но на толкова хубав мъж кой му гледа кусурите.

И на мен ми е мъчно за Сани, но явно не са виждали потенциал за нейната героиня в бъдещи сезони и затова така излишно я затриха.

Сега възнамерявам да се информирам за филмите на героя на Яниш, Алесандро Прециози, защото реално той ни хареса най-много с мъжа ми и дружно установихме, че явно е много добър актьор.

# 526
Не знам само аз ли не останах особено доволна от финала? Очаквах да са разделени по-дълго време Сандокан и Мариан. Сандокан уж упоен като мъртъв и после го хвърлят до реката и хоп, отваря си очите, връща се при племето си като нов. Не знам, очаквах малко повече драма и напрежение. На моменти направо ми се приспиваше.

Общи условия

Активация на акаунт