Термин Юни 2026 - тема 2

• 8 700
  • 371
  •   2
Отговори
# 360
Реално нашата стая няма нужда от ремонт тя си е готова и ремонтирана още като правихме основен ремонт преди 3 години и си стои празна, но сега е бежова, а някак си ми се иска да е по момичешка.
Ние плануваме за нашата спалня да вземем next to me, като мисля до 6 месеца да е при нас след това да я преместя. Ще купим дървена кошара за детската още от сега и мисля през деня да я оставям в нея, за да свиква. Иска ми се от рано да се научи че си има своя стая, за да няма драми с преместването когато вече е на по осъзната възраст. Твърдо съм и против спането на бебе/малко дете в леглото на родителите, струва ми се много опасно.
Аз иначе не пия никакви комбинирани витамини така и не ми дадоха. Пуснаха ми изследвания за различните витамини и това което беше дефицитно ми го дадоха - фолиева разбира се, плюс вит. Д и желязо.

# 361
Реално нашата стая няма нужда от ремонт тя си е готова и ремонтирана още като правихме основен ремонт преди 3 години и си стои празна, но сега е бежова, а някак си ми се иска да е по момичешка.
Ние плануваме за нашата спалня да вземем next to me, като мисля до 6 месеца да е при нас след това да я преместя. Ще купим дървена кошара за детската още от сега и мисля през деня да я оставям в нея, за да свиква. Иска ми се от рано да се научи че си има своя стая, за да няма драми с преместването когато вече е на по осъзната възраст. Твърдо съм и против спането на бебе/малко дете в леглото на родителите, струва ми се много опасно.
Аз иначе не пия никакви комбинирани витамини така и не ми дадоха. Пуснаха ми изследвания за различните витамини и това което беше дефицитно ми го дадоха - фолиева разбира се, плюс вит. Д и желязо.

Ооо много съм съгласна с теб. С първото дете направих точно така. Оправихме стаята преди да се роди, в нея имаше дървена кошара, гардероб, скрин и често го слага да спи там през деня. Там му бяха и всички играчки и го оставях когато се заиграе, аз да свърша нещо. При нас имахме и next to me и след това платнена кошара. Лично на мен платнената ми беше много по-удобна, защото беше на две нива и второто се долепяше до леглото като next to me, а беше по-голяма и я използвахме по-дълго време. Мога да кажа, че нямахме никаква драма с местенето и много обича да се заиграва сам. Рядко е спал между нас, по - скоро когато боледува, за да ми е по-спокойно. Иначе колкото по-големи стават толкова повече се привързват и по-трудно се местят. От скоро е започнал да идва да ме вика към сутринта да го гушкам и много се радвам на тези моменти.

# 362
Ние взехме апартамент преди около година и всичко ремонтирахме основно. Детската е много светла и почнахме да в правим за каката. ММ реши да прави дървено легло с преграда, поръчах пердета и може би до там стигнахме. Може би и аз ще сложа някой тапет или ще боядисаме. Чакамхе да видим и пола на това бебче преди да направя всичко момичешко. Може би ще взема един скрин от икеа пак. Много са удобни за дрехи. А вече по уау инстаграмърско обзавеждане мисля да взема дете деца като почнат да спят заедно. Каката още спи при нас и ми е много мъчно, че скоро ще трябва да в преместим. Още се чудя дали да не взема единично легло в детската. Аз лично не гледам да бързам вече толкова с отделяне. Като беше на 3м ми беше голям мерак да заспива сама, а не гушната в мен. Ами след много рев и малко успех се отказах и почна да си заспива в мен за секунди само като я гушна. Любими моменти са ми. Бързо порастват и преди годинката не искаше да спи вече в мен, защото й бях малка.

# 363
Какво предтсавлява изтичането на коластра? От няколко дни имам някакви капчици по сутиена, жълтеникаво-кафяви. Това ли е?

# 364
# 365
Здравейте! Връщам се от ФМ, девойките са добре, станали са две 600-грамови кюфтенца, 23г.с. 😁 И една снимка за разкош 🥰

Скрит текст:

# 366
Flower Душички малки! Аз вече имам сериозни затруднения със спането вечер и тежестта, която усещам, супер трудно се завъртам и само си охкам и пъшкам, а за теб с две по 600 гр. направо не ми се мисли! Пу-пу да са ни шошкави слънцата❤

# 367
Благодаря! ❤ На всички да ни се родят шошкави и здрави бебенца ❤💙

Трудно си е, определено. На мен усещането ми е като за 32 седмица, с едноплодна. Иначе лесно заспивам, но се будя поне 2 пъти и ако имам късмет заспивам веднага 😀 Но завъртането в леглото е голяма мъка, съпроводено с болката в пубиса.

# 368
Предполагам от 19-20 седмица започва да става все по-голямо предизвикателство…
Аз след като ми отмина гаденето все едно не съм бременна, но вече съм си по-тромава. Не мога да се сгъвам… и когато повървя повече през деня страшно започва да ме боли опашната кост до степен да не мога да се наведа и да седна или стана. Когато почивам отминава и като прекаля с крачките отново става така..

# 369
Ей страхотни снимки много чисти. Моята надежда е на 3тата ФМ да не се крие.
Мен не ми тежи даже напротив изобшо не се чувствам бременна, а влизам в 23та. Представях си че по това време ще съм огромна и трудноподвижна. Единствено болката в опашката и таза е направо брутална. Миналата седмица чак за невролог си мислех ама ми размина.

# 370
Къде си прави твоята? Моите снимки от първа фетална не са никак 3д.
Здравейте! Връщам се от ФМ, девойките са добре, станали са две 600-грамови кюфтенца, 23г.с. 😁 И една снимка за разкош 🥰

Скрит текст:

# 371
В Щерев правих моята ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт