Термин Юни 2026 - тема 2

• 6 335
  • 276
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Ще ви покажа и моя човек. След сума ти натискане и опити на лекарката да му снима лицето, господинът си изказа мнението по въпроса. И аз пуснах сълза, ама от смях Joy
Скрит текст:
закри си лицето с ръчичка, показваща среден пръст
изглежда като меме от нета, но уви, моето е Joy

# 271
Хахаха много яка снимка с този пръст:joy:
 Ще ви покажа и моето макар че пада сянка от пъпната връв и едва я снимахме.

# 272
Хахахах, да, бебетата много обичат да показват среден пръст. Не знам защо така. Дъщеря ми все така заспиваше върху мен. Все едно казва "Ей тва ми е мнението за моето легло". ММ даже направи стикер за WhatsApp с нейна снимка и доста си го ползваме Joy

# 273
Аз съм на фетална утре и нямам търпение и мисля да питам за такава снимка🥰
На какъв курс сте за родители Evelyn21?
Аз ще водя мъжа ми на 14.03-15.03 в Интер Експо ще има лекции и двата дни до 17:00ч. като най-вече отивам за 30минутната лекция  с Ася Демирева😁 Иначе ще има и във Варна на 21ви и 22ри март, но София ми е много по-близо.

# 274
До колкото знам може 1 път да си смениш лекаря по ЖК. Аз също мисля да сменя моята, защото не изражда, не може да се свържеш с нея освен на самите прегледи. Можеш в работно време с акушерката. Отделно по мои наблюдения АГтата, които не израждат се презастраховат и примерно могат да те пратят за секцио или индукция без видими индикации. Та ще видя в коя болница ще раждам и от там ще си харесам някой друг лекар. В края всичко е по-интензивно и трябва да се следи.
Мен лично тези 3Д снимки леко ме плашат. Особено в началото са като извънземни 😀 накрая и не си приличат толкова (с някои изключения) но то и в първите дни като се родят ден с ден не си приличат хаха

# 275
Оооо, единият племенник беше едно към едно със снимката от корема. Веднага се виждаше, че е той. Ама и снимката беше от напреднала седмица де. Друго си е да се позакръглят и оформят Grinning

При моето АГ най-много ме дразнят сестрите. Все искат да се обаждам предварително. Последно като падна част от тапата така и така на следващия ден щях да ходя за документи и ги питах на място дали ще ме погледне някой свободен. Десет пъти ми направиха забележка, че първо трябва да се обадя. Ама аз така и така съм тук, затова питам. Не, да се обадя първо. Следващия път ще им звънна от чакалнята...

# 276
Аз съм на фетална утре и нямам търпение и мисля да питам за такава снимка🥰
На какъв курс сте за родители Evelyn21?
Аз ще водя мъжа ми на 14.03-15.03 в Интер Експо ще има лекции и двата дни до 17:00ч. като най-вече отивам за 30минутната лекция  с Ася Демирева😁 Иначе ще има и във Варна на 21ви и 22ри март, но София ми е много по-близо.

И аз планирам да посетя Форум Време за бебе през март, че Бебемания я пропуснах през октомври, беше ми много рано за такива събития, но сега ще е интересно.

Иначе понеже обмислям раждане при Зебрите се записах на техния курс - честно казано не мисля, че ще науча нещо ново, доста почетох и гледах до момента, но ще ми е интересно да ги усетя тях и да споделим малко информация с бъдещия татко 😄

А снимките са ви супер забавни, момичета! Ако видя среден пръст на видеозона няма да ме съберат от смях, определено ще го усетя като моето си дете 😂

Общи условия

Активация на акаунт