Термин септември 2026г.

• 1 260
  • 60
  •   3
Отговори
# 15
Здравейте и от мен. Аз съм в 4 г.седмица. Имам едно бебче което е инвитро след 5 години опити. Роди се преди 6 месеца  и сега  отново съм бременна спонтанно. Има ли някоя с породени деца. Направо не знам как ще се справя. Грам не очаквах да забременея.

Симптомите са усещане, че все едно ще ми дойде. Гърдите обаче грам не ме болят

И моите ще са породени (голямото ми детенце е на 14 месеца в момента). Винаги съм искала две деца с малка разлика,  започнахме опитите като беше на 10 месеца. Много благ характер има, лесно спи, единствената ни драма беше яденето, което и до ден днешен е мъка като избива някой нов зъб.

Надъхвам се като гледам клипчета за “two under two”, плюсове и минуси, също така имам и приятелка, на която свете дечица са с 2 години разлика и я разпитвах за предизвикателствата - общо взето при тях проблем е била ревността на голямата, която в с по-див характер като цяло, но сподели, че е било тегаво само няколко месеца, а като са започнали да си търсят компанията една на друга умира от умиление. Нагласата ми е, че ще е тегаво в моментите, в които ще трябва да избирам чии нужди да приоритизирам.

Hope_Feith, ще се справиш! Двете бебчета ще са близки и поне ще преизползват доста принадлежности от първото, почти всички колички имат екстеншъни за второ кошче, а ако са и от един пол - дрешки. Също така, всичкия опит ще ти е пресен!

# 16
Притеснявам се как ще ги гледам и двете. Малкия точно ще прохожда предполагам. Абе рехава работа 😂
Също така и доста от витанините са ми паднали включително фолиевата. И малко се притеснявам от тези неща, но ще говоря с докторката да видим.

# 17
Добре дошла! Аз имам доста приятелки с породени деца. Е, оцеляха! Поне децата им има с кой да си играят постоянно и да са си компанийка. Ние с брат ми също сме с малка разлика и си бяхме доста близки, в сравнение с други, които имат по-голяма разлика.
А ти със сигурност ще се справиш! Имаш време да свикнеш с мисълта и да се напаснете.

# 18
Здравейте момичета, включвам се и аз към вас!
Очаквания термин при мен е 10.09.
В момента съм 5+3г.с.
Започнах с тестовете още на 27.12., където видях много бледа чертичка. После на 29.12. и 31.12. си направих кръвни, че ми е голям страх от извънматочна.
Втора бременност ми е, имам момиченце на 15 месеца , ще имат 1г.11м.разлика. Simple Smile С ММ много държим на второ детенце, а за мен е важно да са близки по възраст. Знам, че в началото ще е трудно докато влезем в ритъм, особено предвид факта, че каката я гледаме без баби, но ММ активно участва в грижите. И аз съм чувала от други семейства с породени, че ревността е основен проблем, понякога и по-голямото дете влиза в регресия-примерно ако е махнало биберон - иска пак, мляко, на ръце, т.н.
Бяхте ли на преглед вече? Аз си записах за 23.01. и нямам търпение вече. Simple Smile

# 19
Евелинна, здравей и в тази тема! Насявах се още някой от октомврийчетата 24 да срещна, че да споделяме  паралели с по-големите. И при нас ММ доста активно е баща, нв просто “да помага”, явно е голям фактор за желанието и готовността на жената за второ дете.

# 20
Здравейте и от мен . Аз разбрах на 31 с бледо розова черта 🤣 на 5 пуснах и ЧХГ за сигурност  и така на 14 ми е първият преглед.
Това ми е втора бременност , като моят 11 месечен господин е инвитро бебе след 10 годишна борба  .Със сигурност ще е много трудно медицински , но ще се борим . Предишната ми бременност беше 9 месеца не легло с много лекарства , инжекций и вливания и 40 кг + 🫣🫣🫣 който смъкнах само на половина ..та сега не ми се мисли 🧸🐻

# 21
Здравейте, дами! И аз се включвам. Термин според ПМЦ е 15.09, когато и ще бъде първи учебен ден за каката. 😅 Сега съм в 4+3г.с. Аз разбрах на 5-ти, когато беше 1 ден закъснение и направих и кръвен тест на същия ден. Първи час за преглед записах за 28.01, но днес се чух с гинеколога ми от преди 7г., който ми предложи да ме вмъкне малко по-рано, за установим бременността и да видим дали е на правилното място. Вие в коя седмица бяхте или ще бъдете на преглед за установяване на бременност? Аз сякаш исках на 28-ми, за да чуем сърчице евентуално още от първия преглед, но май ще отида по-рано все пак. 😬

# 22
Аз съм на първи преглед на 13.01. Би трябвало да съм в 6 г. с. тогава ако моите сметки са верни, понеже знам и приблизително кога съм забременяла. Нямам търпение вече, но и съм притеснена дали всичко ще е наред.

# 23
Аз бях в 4+5дни. Следващата седмица съм пак, когато ще съм в 5+4дни. Каза до към 9-10г.с., че ще се виждаме всяка седмица.

# 24
  • София
Бях миналата неделя (5+3г.с.) и следващата пак ще бъда.

# 25
Kashmir, Чухте ли сърчицето?

# 26
  • София
Видяха се пулсации, да. Но март месец започнах по същия начин ударно, и в 9г.с. беше спряло.😑 Та не бързам да се радвам.

# 27
Момичета от тази вечер ми се появиха пронизващи ( боцкащи ) болки , не е нещо нетърпимо но е неприятно и много се уплаших , цяла вечер е днес цял ден не спира . Намира се точно на мястото и малко по разрезите на секциото , преболява , спира така цял ден . Дано не е нещо лошо 😟.

# 28
Момичета от тази вечер ми се появиха пронизващи ( боцкащи ) болки , не е нещо нетърпимо но е неприятно и много се уплаших , цяла вечер е днес цял ден не спира . Намира се точно на мястото и малко по разрезите на секциото , преболява , спира така цял ден . Дано не е нещо лошо 😟.

Защо не пишеш/звъннеш на АГ-то?

# 29
Привет, момичета! Плахичко се записвам при Вас в 5г.с. след инвитро за първо детенце. Бях на преглед в петък и видяхме сакче с жълтъчно мехурче. Имам един мисед от началото на миналата година и сега ми е доста напрегнато до следващия преглед, който е чак края на другата седмица.
Като симптом, засега е само лека болка и чувствителност в гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт