Термин септември 2026г.

• 1 260
  • 60
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Добре дошла! И аз съм с мисед от началото на миналата година и добре те разбирам. Стискам палци!

# 31
Здравейте момичета! Записвам се плахо и аз, но нямам представа кога трябва да бъде термина ми, тъй като на 29-ти декември бях на преглед на който ми каза докторката, че имам 17мм фоликул- овулация, като начало на цикъла ми беше 14.12.25г. Принципно съм със СПКЯ и  ИР и цикъла ми идва по 2 пъти в годината, а до сега май не съм имала не стимулирана овулация... имам 1 дете на 4-ри години, но с нея забременях чрез стимулиране на овулацията. Та на 07.01 направих тест с много много бледа черта. На 08.01 бях на кръвен, който отчете ЧХГ 60.8. Имам записан час за 26.01.. Дано всичко е наред при всички ни!

# 32
Здравейте и от мен, в момента съм в 5г.с. Терминът ми би трябвало да е 12.09. Следващия вторник съм на преглед и се надявам да чуем пулс. Трета бременност ми е, след две неуспешни и вече влизаме много плахо без скачане от радост. Но вярвам, че този път всичко ще е наред. Чуствам се странно, защото този път нямам никакви симптоми освен липсата на менструация.

# 33
Здравейте! Кога се видя ембрион при вашите бременностти? (сегашни и предни)
Днес бях на преглед, видя се плоден сак, но не и ембрион, освен мн леко нещо вътре и то при увеличение на ехографа. В 5с4д съм. Знам, че при всички е различно и може би е рано, но пък и не искам да се обнадеждавам излишно...

# 34
Здравейте! Кога се видя ембрион при вашите бременностти? (сегашни и предни)
Днес бях на преглед, видя се плоден сак, но не и ембрион, освен мн леко нещо вътре и то при увеличение на ехографа. В 5с4д съм. Знам, че при всички е различно и може би е рано, но пък и не искам да се обнадеждавам излишно...

Здравей, при първата ми бременност в 6 седмица не се видя нищо в сакчето, съответно аз бях в паника, но на следващата седмица се видя и всичко мина нормално до края. Вярвам, че всичко ще бъде наред и при теб! Стискам палци!

# 35
Здравейте. Днес бях на първи преглед, видя се плоден сак и жълтъчно мехурче, отговарящо по размер на 6 г.с. След 10 дни ще отида отново. Тогава вече се надявам да чуем сърцето. Според АГ всичко изглежда наред за сега.

# 36
  • София
На 5+2г.с. миналата (неуспешна) и сега на 5+3г.с. се видя и ембрион и пулсации. С дъщеря ми отидох по-късно,защото късно разбрах.

# 37
Аз бях на преглед в 4+5 и се видя сак с жълтъчно мехурче и зачатък на ембрионална структура. Следващия ми преглед е чак на 22ри.

# 38
И аз се присъединявам с термин 09.09.2026г. За пръв път видях бледа черта на 23.12 и на 24.12 направих предколедна изненада на мъжа ми. Имам дете на 2 и 4 месеца и за това, че съм бременна с нея също разбрах през декември така, че първият и вторият ми термин са през няколко дни (ако всички е наред). Първата бременност беше естествена, а за втората пробвахме инвитро (неуспешно). Забременях естествено в месеца в който болницата беше спряла трансферите и бяхме на домашни опити. При мен за сега се видя само сакче и жълтъчно мехурче с зачатъци на ембрионче.

# 39
При мен в 4 +6 г.с. се видя една точица, която се очаква да е сакче, но все още нямаше желтъчно мехурче. Следващия ми преглед ще е в 6 + 3 г.с, ще видим там какво ще се види. Но според мен зависи и от ехографа. По-новата апаратура дава много по-добра картина. Аз съм при нова докторка, при която ехографа, смятам, че е по-стар от предишната ми. Но е по-важно да заложим на специалист, отколкото на скъп ехограф!

# 40
Момичета, да си призная честно малко съм притеснена след прегледа вчера. Уж всичко изглежда както трябва, но тайно се надявах да се чуе сърчице и да се види ембрионче. Сега се тревожа дали ще се развие нормално и изпадам в паника всеки път като ме заболи корема или кръста. Аг-то каза, че съм в 6 г.с., но в началото и че след около 10 дни вече ще се види повече и сигурно ще се чуе и пулс. Силно се надявам всичко да е наред. Иначе като изключим, че имам менструални болки от време на време и болка в гърдите, като цяло се чувствам добре. Вие имате ли някакви неразположения?

# 41
  • София
Същото,плюс леко гадене понякога. Сакчето отговаря ли си на седмицата? Жълтъчно мехурче и ембрионче видя ли се? Пулс може и 8г..с да се види, не се настройвай негативно от сега. Гуш!

# 42
Същото,плюс леко гадене понякога. Сакчето отговаря ли си на седмицата? Жълтъчно мехурче и ембрионче видя ли се? Пулс може и 8г..с да се види, не се настройвай негативно от сега. Гуш!
[/quot

Сакчето отговаря на 6 г.с., в която съм и по календар, измери го 18 мм. Видя се и жълтъчно мехурче, но за ембрион нищо не каза. Надявам се да е рано още. Следващия преглед ми е на 27.01. и сигурно ще се побъркам дотогава. Благодаря за подкрепата.

# 43
МерлинМ, всяка бременност е различна - и телата на майките и симптомите също! С първата бременност ме боляха гърдите само 1-2 дни (така предположих, че съм бременна, преди закъснение на цикъла и преди да си направя тест!) и след това си бяха абсолютно същите като по принцип. Нямах нито гадене, нито нищо. Единствено към 2-3 месец ми се спеше почти постоянно и също така имах непоносимост към миризмата на кисело зеле и силни парфюми (по принцип обичам кисело зеле Grinning) Нито болки в кръста, нито подобни на менструални.

Със сегашната ми бременност засега е по същия начин, още даже нямам непоносимост към някой специфичен мирис, умората ми е умерена, но нямах изобщо болки в гърдите този път, нито менструално-подобни, и гадене все още нямам.

# 44
Някой беше питал за кога се видял ембрион - с предишната бременност доколкото виждам от амбулаторния лист съм била 6+3г.с., а пулс се е чул в 7г.с. Сега направо в 7г.с. съм на преглед.
Иначе относно симптомите и преди и сега, ако не знаех, че съм бременна нямаше да разбра изобщо по симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт