Термин септември 2026г.

• 1 260
  • 60
  •   3
Отговори
# 45
Здравейте момичета и аз тихо се записвам след положителен тест днес. Според моите изчисления термина ще е около 19-ти септември. Имам час при лекар
 след две седмици, да видим как ще издържа дотогава.
Засега нямам особени симптоми, различни от обичайните за ПМС, дори бях напълно сигурна, че ще ми дойде.😁

# 46
Аз попитах за ембрион. Бях вчера на лекар и не знам защо реши утре пак да отида. 2 дни едва ли са толкова решаващи, но пък и аз се измъчвам. Утре ще съм в 5+6дни. Иначе имам час и за другата седмица.

# 47
  • София
Ти ли реши или той те вика?

# 48
Ти ли реши или той те вика?

Тя каза да отида

# 49
  • София
Стискам палци!❤️

На някой друг да му се подават краката? Вечер ластиците на чорапите са ми оставили следи. Чудя се дали не е от Утрогестана.

# 50
Доколкото знам подуването на краката е хормонално и нормално през бременността, нищо чудно да е от утрогестана. Притеснително е ако е придружено с главоболие, преди имах главоболие освен подутите крака и си мислех че е нормално, ама се оказа прееклампсия. Толкова рано според мен е хормонално, но все пак говори на следващия преглед с проследяващия АГ
Стискам палци!❤

На някой друг да му се подават краката? Вечер ластиците на чорапите са ми оставили следи. Чудя се дали не е от Утрогестана.

# 51
Здравейте на всички.
Тихичкооо се записвам и аз с положителен уринарен и кръвен тест.
По стойностите на кръвния тест съм в 4с.+ 6 дни.
Термин по мой изчисления на 18 септември. Имам още две седмици до прегледа и не знаааам как ще издържа.
Засега нямам кой знае какви симптоми освен леки болки ниско долу като преди МЦ.
Леко бременеене на всички и пухкав финал!

# 52
Видяхме го! 😊 Малко се успокоих. Сега остава да чуем и сърчицето, но това ще е другата седмица. Каза, че вероятно по-късно съм заченала.

# 53
Браво diana, и аз нямам търпение да чуем сърчицето, но съм на преглед чак на 22ри....

# 54
Браво diana, и аз нямам търпение да чуем сърчицето, но съм на преглед чак на 22ри....

Аз съм на 21ви. От началото на месеца ме гледа всяка седмица и каза, че ще се виждаме така до към 9-10 седмица. Предполагам, че е защото съм на 35г и се води рискова бременност.
С дъщеря ми разбрах, че съм бременна в 17г.с. и направо видях и чух готово бебе, а сега имам чувството, че времето не минава.

# 55
Ехаааа как така чак в 17 г.с. то наистина си е било голямо бебе вече. Simple Smile

Иначе аз съм на 34 г. и Март месец ги правя 35, така че те гоня Smiley

# 56
Заради предишно вземане на контрацептиви, в продължение на няколко години, като застудееше, ме пропускаше по 1-2 месеца. Вече всичко си беше в нормата, супер точен цикъл на 28 дни и съм забременяла в началото на ноември. Към средата след полов акт имах леко кървене и се притесних. Направих си тест, който беше отрицателен, след това отидох и на лекар (вече съм била около 4-5г.с.),но тя беше със доста стар апарат и очевидно нищо не е видяла. Реши, че ми има нещо и пих АБ на всичкото отгоре. В следващите 3 месеца нямах цикъл и реших, че пак ме пропуска. Тестове не съм си правила повече, защото без МЦ, няма и О, следователно няма бебе. Никакви симптоми! Накрая след вирус с 40°С температура, АБ и никакво ядене, забелязах леко коремче. А аз бях изключително слаба и, ако не ядях 2 дни, ми се залепяше корема за гърба. Вече имах сериозни съмнения и за една вечер си купих 3 теста и 3-те бяха +. Връщайки се назад, си давам сметка, че все пак съм имала подсказки от съдбата, но в никакъв случай не ми е дошло на акъла, че съм бременна. Занимавах се с танци, при това и с акробатични и на няколко пъти усещах болка в корема при натиск. Кафето в някакъв момент ми стана супер гадно, но реших, че са сменили някоя съставка и затова не ми харесва. Спрях да ям сладко и изобщо спрях да ям всичко, което обичах. Сега си имам една щура 10г мрънка, да ми е жива и здрава! 😊

# 57
Да ти е жива и здрава щураната! Heart Това е поредното доказателство, че писано ли му е да се роди, каквото и да правиш ще оцелее! Пожелавам ти и тази бременност да е лека и до прекрасен финал! Flowers Four Leaf Clover

# 58
Да ти е жива и здрава щураната! Heart Това е поредното доказателство, че писано ли му е да се роди, каквото и да правиш ще оцелее! Пожелавам ти и тази бременност да е лека и до прекрасен финал! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря! Пожелавам на всички лек и прекрасен финал!

# 59
Здравейте и от мен. На 34 г съм имам момиченце на 4г и половина и сега очакваме второто си детенце🤍 Идвам от темата за август понеже по мой сметки термина беше към края на август ,но днес след вече 2 ри преглед чухме сърчицето и съм много щастлива . Заради късната ову термина ми е преизчислен на 05.09.26 Пожелавам на всички лека и успешна бременност и на края на това приключение да гушкаме пухкави бебчета 🤍

Общи условия

Активация на акаунт