Термин септември 2026г.

• 1 571
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Аз вчера бях на преглед като по ехограф дава 6 седмица като се видя плодния сак 16 мм с жълтъчно  мехурче  . На 26 се надявам вече да има и ембрион . По менструалния календар ми е за 8 септември , но няма как са съм сигурна ,  защото все още не ми се беше регулирала менструация след раждането ми февруари 😁

# 61
  • София
Някой на преглед не е ли бил тези дни? Да се похвали! Да покаже снимка!❤️
Аз съм в неделя. И хем се вълнувам, хем много ме е страх.

# 62
Ох, аз съм чак на 22ри, много далече ми се вижда.

Вие как сте, имате ли някакви симптоми? Аз освен, че по цял ден ми се спи и се чувствам уморена, май друго нямам.

# 63
Следващия ми преглед е на 27.01. Опитвам се да се разсейвам с други неща и да не мисля много, защото има доста време дотогава и се притеснявам. Симптомите са ми същите като до момента и се появи някакъв ненормален глад, който ме гони от 2 дни. Постоянно съм гладна. Laughing

# 64
Аз също от няколко дни съм зверски гладна , все още не съм била на първи преглед и ми е малко притеснено. Имам само един положителен тест , закъснение от 4 дни и напрежение в гърдите . На първи преглед ще съм на 27 ми , дано поне се види нещо . Тогава ще съм в 6г.с.

# 65
Моят е на 21-ви. И на мен само ми се лежи и спи. И постоянно нещо съм забравила. Вчера си търсих резултата след прегледа и накрая осъзнах, че съм го оставила на регистратурата, докато съм плащала. Телефона ми редовно е някъде в някоя къща, кола или магазин. Въпреки постоянните ми записки в бележките, да не забравя нещо, накрая пак липсва.. 🤷

# 66
  • София
Аз съм в предменопауза, та не се чувствам много по-глупава от преди.🤣

# 67
Аз съм в предменопауза, та не се чувствам много по-глупава от преди.🤣

Искрено ме разсмя! 🤣🤣🤣
С предната си бременност (26-7г) изхвърлих няколко тенджери и тигани, забравяйки, че готвя. Сега това ми се струва абсурдно и невъзможно, но явно наистина съм била с пилешки мозък.

# 68
Аз бях днес. Видя се плоден сак 12 мм, в началото на 6г.с. съм. Имам и някакви кафеникаво зацапване, АГ не се притесни, каза да го възприемам като цветна бременност. Шашна се от ТСХ-то ми, 2.77, според нея е високо и да почна веднага еутирокс и след 20 дни пак да го измеря и на ендокринолог да види резултатите.

Миналата бременност стартирах с 2.79, леко се повиши към 4 месец до 3.01 и след това спадна до 1.15, без да пия нищо. Ендокринолог ми следеше изследванията през цялата бременност заради гестационен диабет и никога не е споменавал, че ТСХ е била висока?

Вашите как са?

# 69
При мен също е високо - 4,15. Бяхме го свалили преди трансфера, но явно от Естрофема се е вдигнал много. Бях нa еднокринолог миналата неделя и ми вдигна дозата. Сега пия Еутирокс 5 дни по 100мг и 2 дни 125мг. На контролен съм след 3 седмици.
Но нито АГ нито ендокринолога не са казали, че е страшно, повече внимание обърнаха на FT4 и АГ ми обясни то е важно за ембриона, а не толкова TSH.

# 70
Аз съм с Хашимото и ИР. От една година приемам еутирокс 50мг и глюкофаж 1000 мг. TSH се беше нормализирало около 1.50 и тогава започнахме опитите за бебе.  Ендокринолога ме беше инструктирал при положителен тест веднага да пусна скрининг на щитовидната жлеза, за да избегнем голямото покачване на стойностите. Разбрах, че съм бременна буквално на първия ден от закъснението на цикъла, но TSH беше скочило над 5. Вдигна ми дозата на 75 мг и сега чакам да мине известно време, за да пусна пак изследвания и да видим дали ще се наложи ново повишаване на дозата, а глюкофажа ми го спря изцяло, защото е противопоказен при бременност и трябва много да внимавам с храната и качването на кг.

# 71
Ft4 ми е 17, което е в златната среда. Затова се чудя. Реших вместо да пия каквото и да е било най-напред с ендокринолог да говоря и после да гледа резултати. Няма по-добро от естествената регулация на организма, ако се справя. Понеделник съм на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт