И аз да се запиша в темичката Cupid Доста се чудих, дали не съм за августовската, защото според приложението ми, термина е 01.09.26, но пък според АГ-то при прегледа днес, е точно за 04.09. Първа бременност ми е, и не съм наясно с абсолютно нищо, не спирам да чета темите тук по термини, да се образовам малко Smiley Първия преглед беше в 7(+5)г.с, и още тогава чух пулс. Доста бях притеснена, защото и до днес нямам никакви симптоми, освен чувствителност в гърдите. Нито ден с гадене, нито повръщане, нито прекомерен апетит, лека умора и сънливост. На килограми също нямам разлика, върти ми се +1. И двете АГ-та просто казаха, че засега съм страшна късметлийка.
Сега съм в 10г.с и бебето вече е 3см, днес видях малки ръчички и краченца. Още нямам следящ лекар, но смятам да се следя по НЗОК при един лекар, а впоследствие след 27-ма, 30-та, да се прехвърля при някой от господата в Токуда, където съм решила да е раждането, живот и здраве Hands Pray
Иначе и при мен след 1-вия преглед, препоръката на АГ-то беше директно след фетална, да си търся следящ за женска консултация, но мина седмица и аз се притесних, че това е ужасно много време и както нямам никакви симптоми, записах и за днес за да мога да видя дали всичко е наред с бебето. Фетална съм записала за 23.02(12+2г.с) в Марковс, а другата седмица смятам да правя пренатален тест.