Термин септември 2026г.

• 6 895
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
И аз да се запиша в темичката Cupid Доста се чудих, дали не съм за августовската, защото според приложението ми, термина е 01.09.26, но пък според АГ-то при прегледа днес, е точно за 04.09. Първа бременност ми е, и не съм наясно с абсолютно нищо, не спирам да чета темите тук по термини, да се образовам малко Smiley Първия преглед беше в 7(+5)г.с, и още тогава чух пулс. Доста бях притеснена, защото и до днес нямам никакви симптоми, освен чувствителност в гърдите. Нито ден с гадене, нито повръщане, нито прекомерен апетит, лека умора и сънливост. На килограми също нямам разлика, върти ми се +1. И двете АГ-та просто казаха, че засега съм страшна късметлийка.
Сега съм в 10г.с и бебето вече е 3см, днес видях малки ръчички и краченца. Още нямам следящ лекар, но смятам да се следя по НЗОК при един лекар, а впоследствие след 27-ма, 30-та, да се прехвърля при някой от господата в Токуда, където съм решила да е раждането, живот и здраве Hands Pray
Иначе и при мен след 1-вия преглед, препоръката на АГ-то беше директно след фетална, да си търся следящ за женска консултация, но мина седмица и аз се притесних, че това е ужасно много време и както нямам никакви симптоми, записах и за днес за да мога да видя дали всичко е наред с бебето. Фетална съм записала за 23.02(12+2г.с) в Марковс, а другата седмица смятам да правя пренатален тест.

# 271
  • гр. Варна
Добре дошла 🫶 Нека така ти премине цялата бременност, неусетно и без оплаквания 🫶

Moonnii, съжалявам да го чуя... Кураж и съвсем скорошно записване в нова тема! 🫶

Аз имам ощее седмица до преглед за тонове... Тогава ще съм в 8+1 😏 Направо сърцето ми ще се пръсне 🤭
Относно работата, мисля след пренатест и ФМ да кажа, предвид и възрастта ми (37) 🙃 На децата също още не сме казали.. Бих искала да е по някакъв интересен и запомнящ се начин 😍

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 08:56 от Yyordanova_

# 272
Kashmir, следя се при д-р Фадел в Майчин дом. Млада, много мила и внимателна, успокоява ме, когато се филмирам.

Frederica Kass, и аз точно така ще направя. Ти насочила ли си се към някой конкретен в Токуда и как ще избереш?

# 273
Прочетох темите тук за Токуда, и засега съм се спряла на Леков. Най-положителни са мненията за доцент Атанасова, разбира се, но тя е доста натоварена, с часове за 5 месеца напред, а моята бременност не се очертава, като рискова, така че няма смисъл да чакам за часове при нея.
За пренатален тест, реших да направя Niptify на CellGenetics. Вие мислите ли да правите Нипт или ще изчакате първо феталната?

Общи условия

Активация на акаунт