Препоръки за астролог - 6 тема

• 753
  • 7
  •   1
Отговори
  • в 1001-та нощ
В тази тема споделяме отзиви от астрологични консултации и търсим препоръки за астролози, на които да се доверим.

Вместо "запис" - споделете опита си до момента.

Ако сте практикуващ астролог - споделете насоки как хората да избират подходящия астролог. Кои са подводните камъни, за които да внимават в морето от всякакви предложения.

Предишни теми:  1, 2, 3, 4, 5

# 1
Запис!
До момента съм си правила хороскоп при Таня, https://www.adastra-astro.com/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE и Роше, https://www.astrotalks.online/bg/about. И от двете съм много доволна! ☕🌅

# 2
Ето тази хубавица Даниела Петрова -астропсихолог е абсолютна измамница./https://www.facebook.com/daniela.krasteva.astrologer?locale=bg_BG/
 На 13,01,2026 в 9,05 часа е публикувала статия за Нептун, абсолютно преписана от Константин Дараган !

# 3
Масово се превеждат и крадат чужди статии, руснаците също превеждат и преписват – от англоезични.
Астроложката Алена (Бог да я прости) даже беше издала едно книжле, преведено едно към едно от една руска авторка. Хващам и други бг астроложки да превеждат чужди статии и да ги представят за свои, имаше и една с Джьотиш. Абе такива с лопата да ги ринеш, но тяхната аудитория ги аплодира и не се вълнува от некоректни плагиатски практики. Иначе самият астролог може да е добър като консултант, но крадлив – манталитет и липса на съвест. А от Дараган и други популярни бг астроложки са преписвали, имам такава информация.

А на тази периодично ми излиза спонсорирана реклама във фейса. Мисля, че администрираше една група за астропсихология заедно с Ралица Сърцанова. Освен ако не е някакво съвпадение по имена.

# 4
Изключително неприятно ще бъде да дадеш една шапка пари за нещо генерирано с изкуствен интелект. Въпросната Даниела Петрова вече ме е блокирала, което отново показва, че отстранява всеки, който й пречи на Бизнеса ! Отново тази тема Препоръки за астролог , показва колко е важно да я има. Незнайно защо обаче като се търси в бг мама не излиза! Възможно ли е да има проблем с настройки или нещо друго? Темата е важна , много...

# 5
Здравейте! Мнение за Деси Ковачева? Започнах да я следя от известно време и виждам съвпадения и доста теми, по които да се замисля... та ми се прииска и годишен.

# 6
Отново тази тема Препоръки за астролог , показва колко е важно да я има.

Запозната съм с манталитета на тази категория астроложки, със същия маниер на действие навремето се бях сблъскала и в тяхната група. Без да си влизал в конфликт, без да си отправял критики към някого или към тяхното направление, само защото си помагал безплатно и хората са започнали открито да те одобряват – една сутрин влизаш във ФБ и не откриваш групата. Перманентен бан, без никакво обяснение. Така си пазят бизнеса. А когато им поисках обяснение в тяхната страница, отговорът беше нагъл и арогантен. Обикновено човек колкото е по-прост, толкова е по-самоуверен и категоричен. И няма нищо общо с образователния ценз, дипломи и сертификати.

Потърсих й страницата във фейса – показа ми се статията аз Нептун, имаше много коментари. И след 1-2 минути, докато скролвах, статията беше изтрита. Значи се е разчуло, че е крадена, и замитат следите. И този маниер при тях ми е много познат. В канала на една много популярна астроложка така скриваха видеата с мунданни прогнози, в които няма никаква познаваемост, вече със задна дата.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 13:32 от Sotis

# 7
Аз съм доволна от ASTROLEMONADE. Правих натална карта на двете ми деца и на мен самата. Доста съвпадения има. За бъдещето още не мога да кажа, понеже беше скоро. Но като характери, темперамент, наклонности много неща са едно към едно. Така че определено препоръчвам дамата.

Общи условия

Активация на акаунт