Незабелена пишка = малка пишка ?

• 165 993
  • 258
  •   1
Отговори
# 60
Аз за майчето си мислех... сега няма да влиза във форума... Sunglasses

Ми всъщност-да...кофти е...Дано не се сърди,само че ние не на нейното питане се смеем(поне аз),нали за това са форумите-да питаш,за каквото и да е,без да се шашкаш..
На мен ми е смешно всичко останало,в последствие...големи образи пишат тук... Laughing Laughing Laughing

# 61
  • До хладилника, който обичам
Относно циците - трябва да е масаж, а не самомасаж.Хубаво е да се сменят често масажистите Wink

Масажът е между гърдите с тоалетна хартия, както казах, стига си лъгала народа! При 90% от жените масажът с тоалетна хартия прави чудеса за размера на задника, стига да се прави редовно.

Търка се тук:

Млада японка с чип нос се опитва да уголеми последния със същия метод: 

Канадка, недочула добре съществото на метода, се опитва да уголеми гърдите си, като ги търка с кленови листа:

Момиченце, добре възпитано от майка си, се учи от ранна детска възраст как да има перфектен бюст някой ден.

Буш, също недоразбрал, се опитва да уголеми бюста си с помощ от приятел:

# 62
  • Mediterraneo
Извинете, модераторката, тук идеше реч за уголемяване на други телесни зони  Naughty

# 63
Бу, прекрасно е!!! Взимам си бележка и принтирам веднага, за да си окача инструкциите из цялата къща  Mr. Green , та да не забравя!!! Питам се аз, гравитацията как да победим  newsm78 , щото рано или късно, всичко тръгва на юг  Crossing Arms

# 64
  • До хладилника, който обичам
Извинете, модераторката, тук идеше реч за уголемяване на други телесни зони  Naughty
Ясно е, че с подражание на горните методи трябва да се действа. Освен това имаше питане как да се уголемят бюстовете - с каквото мога, помагам. Модератор, но и съпричастна към проблемите на редовата форумка, все пак, а? А?

# 65
  • Mediterraneo
Аха  Crossing Arms

# 66
Относно циците - трябва да е масаж, а не самомасаж.Хубаво е да се сменят често масажистите Wink

Масажът е между гърдите с тоалетна хартия, както казах, стига си лъгала народа! При 90% от жените масажът с тоалетна хартия прави чудеса за размера на задника, стига да се прави редовно.

Изобщо не лъжа Naughty
Моя метод в комбинация с твоя правят чудеса Whistling

# 67
Като гледам - добре и се отразяват кленовите листа! Може повече ефект да има...
На нивата едно време... с кукурузени листя, баба не беше мноо ефектна откъм ....!

# 68
И Винету Козловски си е правел масажи с тоалетна хартия, май  Laughing Laughing Laughing

# 69
Бу, прекрасно е!!! Взимам си бележка и принтирам веднага, за да си окача инструкциите из цялата къща  Mr. Green , та да не забравя!!! Питам се аз, гравитацията как да победим  newsm78 , щото рано или късно, всичко тръгва на юг  Crossing Arms

Една жена се оплакала на доктора, че много й висят циците. "Искам" - казала, "пак да са ми щръкнали перпендикулярно на тялото." А докторът я посъветвал: "Пълзи на четири крака."

# 70
Баш, като на магаре  Mr. Green

И Винету Козловски си е правел масажи с тоалетна хартия, май  Laughing Laughing Laughing

# 71
И Винету Козловски си е правел масажи с тоалетна хартия, май  Laughing Laughing Laughing

tooth tooth tooth

# 72
  • Mediterraneo
Бре засрамете се, бре! Осквернихте и детския подфорум, магарици такивИ  smile3514

# 73
Проблемът е наистина сериозен момичета
Значи комбинацията за цици: докато партньорътме масажира, аз търкам в цепката. А като сменям партньора, да сменявам ли и хартията?

# 74
Бре засрамете се, бре! Осквернихте и детския подфорум, магарици такивИ  smile3514

Shocked Е, те ти утепа всичко детско в мен!!!  ooooh!

Тамън пристигам да пейстна още един масажиран, но си взимам бележка!!!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Изнасям се от темата !!!  newsm52

п.п- мамо знае, на това му се вика турска чи*ия!!!   Wink

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 15:47 от mylenka

Общи условия

Активация на акаунт