Незабелена пишка = малка пишка ?

• 166 010
  • 258
  •   1
Отговори
# 75
# 76

п.п- мамо знае, на това му се вика турска чи*кия!!!   Wink

Мама знае, ама нищо не знае  Mr. Green

Има предчувствие.... ческоро ще ни изметат страничките  Crazy

# 77
Аз си мислех, че сме в Клюкарника вече...
Е, то на такава тема там ни е мястото!

# 78
стига с тия цици, нали за пишки ставаше въпрос   Naughty
аз искам да знам как да увелича пишката на вече порасналия ми мъж, 7-8 сантиметра отгоре няма да му дойдат зле  Thinking

# 79
стига с тия цици, нали за пишки ставаше въпрос   Naughty
аз искам да знам как да увелича пишката на вече порасналия ми мъж, 7-8 сантиметра отгоре няма да му дойдат зле  Thinking

Нали казах вече, рано или късно, всичко отива на ЮГ  Mr. Green

# 80
Оставам безмълвна  Mr. Green, но отивам да масажирам  Mr. Green квот докопам     Joy Joy

# 81
Миленка, турската ***** не се ли прави с пенис? Аз ще търкам с тоалетна хартия.
Ми от цици се интересувам. Моята пишка си е екстра, ама с циците изоставам. Пък подхванахме така и така, та рекох да не отварям нова тема.

# 82
Хм, интересна тема... Само дано синът ми след известно време не попадне в тоя форум Joy Joy Joy

# 83
Хм, интересна тема... Само дано синът ми след известно време не попадне в тоя форум Joy Joy Joy
Затова сега дърпай и масажирай Wink

# 84
  • В Сънландия
Хехееееей няма вярно в тая работа.На моят син никога не съм му забелвала органчето, но пък наскоро моя приятелка разглеждаше наши снимки и като видя една голичка, възкликна "Леле колко му е голяма пацата, колкото на моя син"...А нейният син е на 4 години...

# 85
Аз за майчето си мислех... сега няма да влиза във форума... Sunglasses

А защо никой  не поглежда , 4е "май4ето" има и друг син?  И сигурно поне малко отбира от пишки?  Blush Whistling Joy hahaha

# 86
  • До хладилника, който обичам
А защо никой  не поглежда , 4е "май4ето" има и друг син?  И сигурно поне малко отбира от пишки?  Blush Whistling Joy hahaha
Изобщо самият факт, че си два пъти майче, ни показва, че разбираш поне малко от пишки Mr. Green

# 87
Изобщо самият факт, че си два пъти майче, ни показва, че разбираш поне малко от пишки Mr. Green

...и това ни наведе на мисълта,че всъщност,
страдаш от малоцицие и заобиколно търсиш решение на проблема си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 88
Мис Бу , мерси ,4е поне ти си усетила подтекста в темата...  bouquet! Пи4 си ти , но това си ли4и дори само от подписа ти ! Heart Eyes

Радвам се,4е поне тази тема не се раздели на лагери ... "голяма или малка е пишката..."
Много мъ4но ми става , като се по4нат едни плювни в дадена тема...хората питат  всякакви неща и искат да полу4ат мнения , а не да 4етат , как се "надска4ат"  разни майки-специалистки по вси4ко! #2gunfire

# 89
аааа обърнете се към пишколог ............

Общи условия

Активация на акаунт