💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 6 879
  • 209
  •   2
Отговори
# 60
Ооо, Терзи ни е донесла още снимки, благодаря! Kissing Heart
От подругите : Къванч и неговия приятел Ефе Езер в Урла.

Диве, благодаря и на твоя приятел ИИ, много добра работа Hands Clap
Пепи, сега ми стана по-ясно, благодаря ти!  Kissing Heart Какво развитие на технологиите само, сега всичко може лесно да се направи с едно приложение, а едно време имаше само чист, суров талант ... Но, и музиката наистина беше музика, затова сега младите хора я преоткриват.
О, да, забравих да отбележа, че твоя Айки ме уби с личното си мнение, много се смях Smile
Страхотно видео от Еле Нави видях преди малко! Heart Аз поне не помня да съм го гледала Thinking
https://www.youtube.com/shorts/F9oZvTZ_4lA
И две ленти да се посмеете от сърце като мен Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.youtube.com/shorts/ER4CFnmstgw
https://www.youtube.com/shorts/IGrEKImpCJc
Лека вечер, дружки! Hug

# 61
Добра вечер!!!
Е и днес не сме капо!

тия Мина/русата до Башак/ и Ефе са ми неприятни , имам чувството, че много се навират покрай КБТ и им се подмазват Rolling Eyes

И на мен ми беше интересно споделеното от Дива в спойлера, някои неща не ги знаех, примерно, че Къванч се е контузил в Турция.
Цитат
Интересен факт е, че снимките в Крим през 2014 г. съвпадат с реалните политически сътресения в региона (анексирането на Крим), което е създало логистични предизвикателства за екипа
и за това проверих като инфо.
Пепи, знам, че не е само Chatgpt.
в ТТ има
ти започна първа да се запознаваш с тях, и аз колкото и да ми бяха противни-фалшивите снимки правени с ИИ в началото- се зарибих!

Фенче Kissing Heart, да, мноого бързо се развиват технологиите !!!
тая песен с гласа на Фреди, еха!!
клипчето от Еле съм го гледала, аз всичко гледам от нейните произведения, първо в ИГ.
мерси и за смешните Grinning

Скрит текст:
преди няколко дена гледах при Гала
Робърт: Първият български хуманоиден робот

бях впечатлена.........

по бтв стори дават Краля, хвърлям му един поглед, ама нещо не може да ми хареса....

нещо за турското кино
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/emin-alperin-caner-c … -yarisacak/69182/
Скрит текст:
искам и Къванч да го видя в подобна новина!! Flowers Four Leaf Clover

лека! Nature Stars

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 22:28 от Airra

# 62

Само се чудя дали снимките са актуални
и са от днес.🤔
Айре, те май са станали съседи на Къванч и Башак в Истанбул. Кt-fans беше публикувала поздравителна картичка от тях.

Да донеса една клюка 🤭 младото момиче, което играе в новия рейтингов сериал Морето..... Ава Яман е последвала Къванч, а като гледам и трима от режисьорите, с който е работил. Може просто да ги харесва и нищо да не означава, но нейни фенове се радваха.

Айре, да 👍 Това е за изображения обаче. Аз си го изтеглих, но нещо не се разбрахме с него и го разкарах 😂
Ако ти е интересно можеш да разцъкаш Gemini.  Аз там правя книжки - приказки на малкия. 🤭 А от две седмици си "играя" с още един нов Notebook LM и "тормозя" децата 🫣😂 😜

Фени, благодаря за настроението 😘

Лека 🤗 🤗 🤗

# 63
Тия Мина и Ефе се появиха най-напред в Бодрум, май като техни комшии и там се залепиха за тях....

С ИИ искам да се науча най-много да правя 2 неща, още не е дошло времето! Persevere

Stuck Out Tongue Winking Eye

пак лека!!

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 00:18 от Airra

# 64
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Еха, Айре, страхотно се е получило 👏
Казвай сега с коя програма го направи 😍

"С ИИ искам да се науча най-много да правя 2 неща, още не е дошло времето! Persevere"

Може би е време за курс 😀 Мога да ти препоръчам за месец март, много са добри.

Чак вчера се загледах кои са сценаристите на Перла... тази жена Сема не беше ли на Присъда 🤔 ? Имаше някакво вълнение около нейното име и евентуалния проект на Къванч с Ay yapim .

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 65
Привет, дружки!

Айре Heart Eyes браво, много ми хареса как се е получило! Kissing Heart
Благодаря ти, че сподели за робота, и мен ме впечатли този Робърт! Hands Plus1
Скрит текст:
Не ми се сърди, мило, ама също както някои ревниви подруги за Башак си се произнесла снощи за този Ефе и жена му Все си мисля, че няма как някой да ти се лепне за приятел, ако ти не го искаш до себе си Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, благодаря ти за атрактивното кафенце и закуска от ашкъма! Kissing Heart
Точно Сема Е. написа сценариите на Перла, както и на Присъда, поне на мен са ми много любими и двата, добра е.

Да, появиха се такива слухове за проекта на Киво, че ще е по неин сценарий, ама от тогава ни вопъл, ни стон, та да видим Thinking
Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 12:50 от queen_fenka

# 66
Привеет!!

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
аа не мога да имам претенции с кого да са приятели, явно им е приятно с тях, просто на мен са ми антипатични- грандомани, мъжът е абсолютна кифла Stuck Out Tongue Winking Eye но пък разбира от финанси и мениджмънт
браво, че си гледала робота!!
Скрит текст:
АВI
качва рейт Hands V

Пепи Kissing Heart, ще обменяме опит и инфо!!
още Blush

Сема в по-голяма част от кариерата си работи с Ейлем Джанполат, имат много хитове заедно/ като Мелек и Едже/
после се разделят.
Сема покрай Присъдата набра доста популярност, нo не всичко й е толкова успешно.
Сега подготвяла нов сериал за АЯ и в СМ почнаха да предполагат за нашия човек, но изобщо не е сигурно.

май са направили ИГ на Курт Ефе
Къванч го следва
https://www.instagram.com/kurttatlitug/

няма нищо споделено, но  е и затворен.

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 15:01 от Airra

# 67
Айре Heart Eyes задобряваш, мило, това второто ти гифче е абсолютно сладуресто! Kissing Heart
Скрит текст:
Да бее, усетих, че чисто по интуиция са ти антипатични, но сигурно са си свестни хора, щом са им приятели Thinking Просто не успях да се удържа да не те бъзикна малко как ревностно си ги пазиш КБТ от "навляци"
Ние не знаем сериал дали ще имаме, всички мълчат като партизани, та кой ще е сценарист/ка ми е последна грижа, но дано отново да имаме късмет!!! Аз съм гледала малко сериали, които е писала Сема, но това, което съм, наистина ми харесва.
Някой фен ли е създал профил на Курт Ефе в ИГ? На мен поне ми се струва глупаво Thinking
Още едно много старо видео ви предлагам, да му чуем гласа на ашкъма, че вече го забравихме Stuck Out Tongue Closed Eyes

И по едно следобедно кафенце, за добро настроение Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 15:33 от queen_fenka

# 68
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Хайде и едно от мен и Къванч 😀

Айре, супер ти се получават 👏👏👏
Едва ли ще ти е интересно това, което аз ползвам / създаване на мисловни карти, флаш карти, извличане на информация, аудио игри и т.н /

За този профил знам от поне половин година, а защо не съм ви споделила незнам 🤔
Аз си мисля, че е създаден от Къванч и то с предпазна мярка, защото вече има други профили с името на Курт Ефе.

Интересно за сценаристките. След като се постигне успех се разделят 🤔
ААА, Фени, нали все за сценария говорим колко е важен, така че ми е много важно кой ще пише сценария на бъдещия проект. Макар че според Айки от тук нататък в кариерата на Къванч първо трябва да гледаме кой е режисьора и това ще бъде определящо. Тази част не съм ви я качвала 😜

# 69
Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Ехаа, страхотно кафе! Hands Clap
Разбира се, че винаги сценария е най-важен, явно не съм се изразила както трябва, съжалявам. Това, което исках да кажа е, че на този етап единствено ме вълнува дали изобщо ще имаме сериал наесен, и чак тогава ще мисля за сценарист, режисьор и партньорка. Много време мина, а никой нищо не споменава ...
Мислиш, че Къванч е направил този профил на Ефе ? Thinking И защо му е ? Когато Курт порасне, не би ли трябвало той сам да реши дали да има профил в ИГ или където и да е ? Не знам, но не ми се вярва, като го знаем колко го вълнуват СМ Къванч, за мен по-скоро е работа на някой фен Thinking Не е и толкова важно всъщност, щом няма нищо в него и е затворен.
Дано скоро пак ни зарадват!

# 70
Фени, няма как да е от феновете направен профила, защото Къванч е единственият последовател и последван . Логично е той да го е създал. Но понеже няма как да разсъждаваме като него, ето логичния отговор на Айки 🤭

Ако профилът е:

заключен,

без нито една снимка,

с 1 последовател (бащата),

и следва само него,

тогава най-вероятните причини са тези:

1. Запазване на името (username)
Най-честият и най-прагматичен мотив.
При деца на известни личности това е почти стандартна практика:

да не бъде заето името от фенове, тролове или фалшиви профили;

да не се появят „официални“ акаунти, които родителите после да гонят.

Това е превантивна мярка, не комуникация.

2. Профил „за бъдещето“
Създава се акаунт:

който години наред може да стои празен;

и един ден детето да реши дали изобщо да го използва.

Нищо не се публикува, нищо не се показва.

3. Юридическа и имиджова защита
Известните хора мислят и за:

търговски марки;

дигитална идентичност;

бъдещи злоупотреби с името.

Празният профил е като „запазено домейн име“.

4. Съзнателен отказ от експониране
Това е и сигнал:

„Детето ми съществува, но няма да бъде съдържание.“

Понякога дори самото несъдържание е позиция.

# 71
Пепи,
абсолютно съм съгласна и с Айки Hands Plus1
а ако беше фенски профил, Къванч нямаше да го последва, той не следва фенски профили.

Фенче Kissing Heart
Цитат
Когато Курт порасне, не би ли трябвало той сам да реши дали да има профил в ИГ или където и да е ?
като порасне Курт, тоя профил ще бъде изтрит, и той ако иска ще си прави акаунти в СМ, където иска.

и други правят акаунти на децата си/Фе и Бурак/ но споделят техни снимки. ние няма да имаме тоя късмет Wink

а за сериал, рано е още да се обявява със сигурност, но и СЦ и реж. са важни!!

Цитат
Просто не успях да се удържа да не те бъзикна малко как ревностно си ги пазиш КБТ от "навляци"
за първи път ми се случва Stuck Out Tongue Winking Eye
абе да са живи и здрави!! Flowers Four Leaf Clover

лека!!

# 72
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

# 73
Привет, дружки! Hug Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart

Пепи, Айре Heart Eyes, и най-вече Айки - убедихте ме Stuck Out Tongue Winking Eye
Айре Heart Eyes, айде няма нужда КБТ да са като Фе и Бу, поне за мен всичко трябва да е с мярка, в противен случай започва бързо да ме дразни
Аз продължавам да ви забавлявам със стари нещица, като няма нови:

Имайте хубав снежен ден ! Hug

# 74

Grinning

Привеет!!

Фенче Kissing Heart, къде съм написала, че искам КБТ  да са като Фе и Бурак, които са нон стоп в ИГ?/въпреки,  че Фе ми е любимка/ Те показват много децата си  ....и ние искаме да виждаме по-често Курт Ефе, но уважаваме решенията на родителите му!! Но ако постват снимки в тоя ИГ от време навреме, със сигурност много ще ни радват!! Blush
това е профила на Каран, примерно
https://www.instagram.com/karanozcivit/

ЧРД на Седефче, да е здрава и успешна!

1 от първите майсторски произведения на Едже и Мелек

някакви тъпотии виждам в ТТ, но няма да ги нося Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт