И тази реклама е супер! 

браво, чудесно е! 
Съвсем не съм имала това предвид, само се радвам, че КБТ не са като тях и някои други известни лица, това ми беше мислАта. А, чакай ти да споделят снимки в профила на Ефе, те в своите толкова рядко споделят, ясно е, че не желаят. И на мен ми се иска да виждам как расте локума, но ги разбирам. Пък и много злобни хора , с лоши очи има, не ми се четат отново злостни коментари. 

, нещо не можах да се разбера с твоята програма 

/

, Пепи 
С едно уточнение - това му е абсолютно първи опит като актьор, споделяла съм ви във видео какво говори продуцента Ирфан Шахин как е държал именно Къванч да изиграе ролята на Мехмет, а той се е опасявал, че няма да се справи и заради него може да спрат сериала, затова е искал да пробва с ролята на Берк, който е имал много по-малко текст. Скоро и то ми изскочи, но не ви го споделих, че е малко длъжко, сега не го намирам. Но, ако ми попадне отново ще ви го припомня.
и аз съм на твоето мнение - ако друг актьор играеше Мехмет, едва ли щеше да стане такъв хит, разказвала съм ви как аз самата забравих накъде бях тръгнала, когато го видях за първи път в едър план по телевизията
И на въпроса на Айки отговорът ми е същия като твоя.
Та от Перла тръгна вица, че в света има 3 тежки и заразни болести - луда крава, свински грип и Къванч Татлъту
Ние от години не можем, а и не искаме да се излекуваме от последната 

е много права, че си е много приятна, но типична сапунка . Затова си мисля, че именно екранната двойка Сонгюл - Къванч, които действително много си паснаха като партньори, хубаво написаните им роли и актьорската им игра, но и невероятната красота и харизма на Къванч най-вече влюби зрителите в сериала. Що разводи предизвика Къванч на времето, арабките искаха мъжете им да са като Мехмет, на тълпи започнаха да посещават Истанбул, за да го зърнат някъде, нищо не знаете, нали Терзи ?
Не зная дали съм права, но съдя по себе си - ако не бях видяла случайно Къванч, съвсем честно си казвам, че изобщо нямаше и да го загледам 

Препоръчани теми