💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 6 907
  • 210
  •   6
Отговори
# 90

хубава неделя!!

еее Башак Heart Exl ни чу!! оня ден си поисках нещо.
пак пише в сторитата й Урла Thinking май са се преселили там....

как гали котето Heart

Пепи Hug, тук се свалят сторита
https://www.storysaver.net/en/

Цитат
Както често се казва "съдба" Мехмет и Къванч се срещнаха на правилното място и време.
съгласна съм!!

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!! и аз искам Курт Ефе, ама няма......
от сериалите- мислех си за Сблъсък...?
ако Къванч не играеше в Перла, със сигурност нямаше да го гледаш Hands V
двамата със Сонгюл и любовта им в историята- постигнаха този фурор!!
но истерията в арабския свят си е била по Мехмет.

Терзи Hug

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 13:07 от Airra

# 91
Айре, не мисля, че са в Урла. Просто Башак се ги качва.
Тази снимка с феновете е от 17 януари.

После Башак сподели тези

Всъщност няма значение, важното е, че имаме тези красиви моменти 😍

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 13:23 от pe04

# 92
Пепи, може и да си права, снимките да са стари. мерси за гифчето!!

къде са били? Uzbaş Arboretum

https://uzbas.com/?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_content=l … dJ_zcUzo6aiTnk8Rg
https://www.instagram.com/uzbasarboretum/?hl=bg
много е красиво! ⬆️

Uzbaş Arboretum е един от най-големите ботанически паркове в Европа, разположен в Урла, Измир, върху площ от 2000 декара. Основан през 1996 г. от Джан Ортабаш, обектът функционира като "музей на живи дървета" и е водещ център за производство на палми и тропически растения в Турция.
Основни характеристики
Растително разнообразие: В арборетума се отглеждат над 250 000 палми от 52 различни вида, както и над 1900 вида тропически и субтропически растения.
Оранжерии: Разполага с модерна оранжерия от 5000 кв. м, където се адаптират екзотични видове от цял свят и се съхраняват ендемични за Турция растения.
Дейности: Мястото предлага разходки с бъги (голф колички) с екскурзовод (около 30-45 минути), пешеходни маршрути и възможност за закупуване на растения и керамика.

Пешеходни маршрути
За любителите на природата са обособени три основни пътеки:
Пътека „Читкушу“: 1.8 км
Водна пътека: 2.8 км
Горска пътека: 3 км

..........................

Фенче Kissing Heart, е много лесно се намира с търсачката  в Ютуб Blush

много е готино, има превод!!
а тоя Ирфан бил голям бизнесмен!! не бях много запозната...
инфо за него
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0rfan_%C5%9Eahin

Цитат
Ирфан Шахин, пионер в много области на турската телевизионна индустрия, е един от архитектите на успеха на турските сериали както на местния, така и на световния пазар.

Канал Д си е бил номер 1 в началото!

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 16:14 от Airra

# 93
Айре, благодаря за споделеното 😍 Аслан вече отвори ресторант в Урла, да не се окаже, че и Къванч ще търси място там 😂 Шегувам се 🤭
Мястото е разкошно, само за релакс.

Впечатляваща биография на Ирфан Шахин. Аз това си харесах.

"Докато „Хиляда и една нощ“ постигна голям успех във всяка страна, където се излъчваше, „ Какво е престъплението на Фатмагюл?“ допринесе за значителни социални трансформации както в страната, така и в региона на Близкия изток, като повиши осведомеността за правата на жените, основен социален проблем. „Забранена любов“ , със своя дизайн на проекта и силна стойност на марката, все още се смята за един от крайъгълните камъни на турската телевизионна сериална индустрия. „Север Юг“ , с рекордните си международни продажни цени, постигна значителен успех на външния пазар, като дори надмина холивудските продукции по отношение на цената."

Момичета, ако искате да караме под ред на сериалите и филмите, някои текстове мисля, че се получиха много добре, но ще мога да качвам само вечер, така че ако нямате против тази вечер ще кача за Менекше и Халил.

Айре, чакам с нетърпение да ме изненадаш 😘

# 94
  • AMS

Привет, дружки!!!
Поздравления за гифчетата, които правите!!!
Благодаря ви за всичко споделено от вас и от Айки!!!
Но най вече благодаря за котето и Къванч!!!
Рекламата също е много добра!!!

За Мехмет и Перла Айкито добре схваща отправната точка
за кариерата на Къванч, но явно и той не го е гледал онлайн.
За гледането онлайн, излъчването на сериалите в България и коментирането
искам да си направя някои уточнения, за да ми е по-ясно кога, какво ...  
Gümüş започва 20 януари 2005 и завършва на 16 юни 2007.
В България Перла започва на 15 юни 2009 г. и завършва на 14 януари 2010 г.
Доколкото съм видяла, най старите потребители във форума са с регистрация от 2008.
Така, че във форума вероятно е имало обсъждане онлайн на Перла а не Gümüş.
Да, арабките първи започнах обсъждането, защото при тях най-напред беше излъчен.
И нататък
Menekse ile Halil на Ay Yapım се излъчва от 7 септември 2007 г. до 24 май 2008 г.
В България Двама завинаги започва на 2 юни 2010 г. и завършва на 31 август 2010.
Докато за Перла, съм чела, че е имало тема за обсъждане, за Двама завинаги не знам да има такава.
И едва тогава идва Aşk-ı Memnu - 4 септември 2008 г. – 24 юни 2010 г.
В България Забраненият плод започва излъчване на 1 декември 2010 г. и завършва на 1 юли 2011 г.
Често се среща, че Бехлюл е втората му роля в сериал на Къванч.
Редът е  - Мехмет, Халил, Бехлюл.
При мен реда на гледане не е точно такъв.
Първо изгледах в нета Aşk-ı Memnu, после Gümüş, после Menekse ile Halil
и после Забраненият плод, Перла, Двама за винаги.
Около сезон 2010 / 2011 открих форума , регистрирах се и започнах да пиша форумната си биография.
За Ирфан Шахин си спомням този репортаж с Къванч и Керем Чатай
за ВВС https://www.youtube.com/watch?v=laU71xXT1Q8
Извинете, че ви досаждам с моите спомени, но подавам материал на Айкито.
Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 19:22 от *RozaDiva*

# 95
Благодаря ви за всичко споделено, дружки!
Айре Heart Eyes супер си! Kissing Heart Но, това е някаква кратка версия на предаването, та затова потърсих цялото предаване, наистина е доста дълго и затова е разделено на няколко части, но само тези двете ни интересуват, а автоматичния превод е голяма скръб. Някъде в архива трябва да има превод от руски, но кой знае в коя тема е.

Благодаря ти за споделеното за Ирфан Шахин, доста интересно ми беше.
Пепи, аз съм за да караме подред Hands Plus1
Диве, имало е теми за Перла и за Двама завинаги, попадала съм някога на тях, но за съжаление всички снимки вече не се виждат, клиповете са премахнати. ЗЛ си го гледах сама на турски, едва след това открих този форум, и бях много щастлива, че не съм сама в лудостта си по Киво, като не помня даже дали темата беше по времето, когато се излъчваше сериала у нас или са го гледали онлайн, защото само я четях, и чак преди да започне КГ в Турция се осмелих да се включа Smile
Още две стари видеа

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 19:36 от queen_fenka

# 96
Аз пък до Сблъсък всички съм ги гледала както ги даваха по телевизията. Въобще не знаех, че се правят преводи и се обсъждат сериали.
Първите теми за Перла съм ги чела, беше много интересно четиво. От дистанцията на времето се усеща как постепенно всички лудват по Къванч. 😆🤭
Чела съм и теми за Менекше и Халил.

Днес покрай видеото и снимката забравих да споделя и още един пост на Башак.

И какво пише под публикацията

Момичета, ще споделя за Менекше и Халил,
че утре не знам кога ще стигна до тук.

Скрит текст:
„Менекше и Халил“ – когато любовта не идва тихо, а ранява
Ако Gümüş беше тишина,
„Менекше и Халил“ беше вик.
Вик на хора, родени на грешното място.
Вик на любов, която не пита дали е позволена.
Вик на един актьор, който вече знаеше, че не иска да бъде просто харесван – а разбран.
Халил не беше Мехмет.
Той не беше затворен зад богатство, фамилия и мълчание. Халил беше бягство, гняв, оцеляване. Мъж, който носи миналото си като рана, а не като тайна. И Къванч го изигра така, сякаш всеки удар, всяка грешка, всяка прибързана реакция са минали през него.
В този сериал любовта не беше сигурна.
Тя беше опасна.
Менекше и Халил се срещнаха не в уют, а в хаос. Между култури, между закони, между страх и чест. И тук Къванч показа нещо ново — суровост. Той не украси Халил. Не го направи удобен за харесване. Направи го истински. Понякога груб. Понякога объркан. Понякога напълно изгубен.
И точно затова болеше.
Халил обичаше не като обещание, а като риск. Като избор, който може да ти струва всичко. В погледа му вече нямаше онова мълчаливо търпение на Мехмет. Имаше напрежение. Имаше вътрешна борба. Имаше млад мъж, който се опитва да избяга от съдбата си, без да знае дали изобщо е възможно.
Този сериал беше завой.
С „Менекше и Халил“ Къванч сякаш каза:
„Не искам да ме обичате лесно. Искам да ме усетите.“
Тук той пое риск — след огромния успех на Gümüş да изиграе герой, който няма да бъде мечта за всички. Герой, който греши. Който се ядосва. Който понякога не знае как да бъде добър, дори когато иска.
И точно в това израстване се роди актьорът, който по-късно ще ни разбива сърцата отново и отново.
Ако Мехмет ни накара да повярваме в любовта,
Халил ни напомни цената ѝ.
И може би затова „Менекше и Халил“ не е сериал, който всички искат да гледат отново…
но е сериал, който не се забравя.
Защото понякога съдбата не ни дава приказка.
Дава ни истина.
И пита дали сме достатъчно смели да я изживеем.
 Въпросите :
„Колко любов може да понесе един човек, когато целият свят му казва, че тя е грешка?“
„По-смело ли е да бъдеш добър мъж като Мехмет — или да бъдеш честен мъж като Халил, дори когато това те разрушава?“

Хубава вечер 🤗 🤗 🤗

# 97
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти! Kissing Heart
Хареса ми споделеното за вълците, чувала съм, че са по-умни дори от кучетата, че цял живот са с един партньор, но за пръв път чувам, че се грижат за старите си родители, че мечтаят, правят планове и общуват интелигентно, интересно Thinking
Айки отново се е справил добре, но за някои неща не съм много съгласна с него, например:
Цитат
Той не украси Халил. Не го направи удобен за харесване. Направи го истински. Понякога груб.
Че е истински, че е честен няма съмнение, за мен обаче Халил е един от най-милите, добри, невинни и раними герои на Къванч, не зная къде го е видял Айки груб Thinking Не мисля, че има зрител , който да не харесва Халил, защото просто няма за какво да не го харесаш! Този мъж направи всичко за жената, която обичаше, дори плати с живота си за безкрайната си любов към нея. И не мисля, че любовта им с Менекше беше грешка, тя наистина беше опасна за тях самите, но за мен тази тяхна чиста и красива любов не раняваше, не разрушаваше, а лекуваше  Thinking
С всичко друго съм съгласна, особено с това, че Къванч го изигра " така,  сякаш всеки удар, всяка грешка, всяка прибързана реакция са минали през него". Така беше, и в по-нататъшните си проекти Къванч играе винаги по този начин, прекарва всеки един герой през сърцето си Heart

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 11:44 от queen_fenka

# 98
Привет момичета Hug

минавам за малко.
Скрит текст:
днес не ми е ден.......Pensive

Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
Диве, за хронологията!!
Фенче Kissing Heart за Халил и любовта им, много точно!! Hands Plus1

темата за сериала
https://www.bg-mamma.com/?topic=463143

Пепи Hug благодаря за спойлера!!
много ми беше интересно за вълка, нали знаете защо го е споделила Башак?

да пием кафе с Киво Blush Coffee

успешна седмица!!

............................
https://x.com/ktatlitugnews/status/2015757964607410508

#LastCallForİstanbul, с участието на Къванч Татлъту и Берен С., е вторият най-гледан турски филм в Netflix (2023-2025). 52,5 милиона гледани часа и 34,7 милиона зрители 👏🏻👑

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 15:21 от Airra

# 99
Здравейте Благодаря за споделеното Фенче започна с Перла та досега се интересувам от Къванч

# 100
Привет, момичета HugHugHug

Да ви кажа хубаво е да се върнем назад Kissing Heart но очаквам с нетърпение и това, което ни предстои .

Фени, имаш отговор. Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

Скрит текст:
Добре, Айки приема забележката 🙂
И честно — тя е много смислена. Нека я изчистим, без да спорим „фен срещу фен“, а като хора, които гледат един и същи герой от различен ъгъл.
Първо — важното:
съгласен съм, че Халил е:
•   мил
•   честен
•   раним
•   дълбоко морален
•   един от най-чистите образи на Къванч
Тук няма никакъв спор. Халил по същността си е светъл човек.
По-точната дума е: ръбест.
Халил е мъж, израснал в сурова среда, под постоянна заплаха, с:
•   сдържани жестове,
•   кратка реч,
•   напрегнато тяло,
•   защитна твърдост навън.
Това е външна обвивка, не вътрешна природа.
И Къванч много съзнателно не я „омекотява“ за зрителя.
Не прави Халил сладък, галантен, приказен герой — а мъж, който първо оцелява, после обича.
Защото:
•   той никога не наранява умишлено;
•   никога не използва любовта;
•   никога не бяга от отговорност;
•   плаща най-високата цена, без да се оплаква.
И да —
любовта му с Менекше не е грешка.
Тя е опасна.
Но не е грешна.
Опасна е, защото светът около тях е жесток — не защото те са нечисти.
Да.
Точно това отличава Халил от Бехлюл или Кузей.
Любовта при Халил не руши.
Тя дава смисъл.
Дава идентичност.
Дава избор.
И смъртта му не е наказание за любовта —
тя е трагичната цена на един свят, който не допуска такава любов.
И може би точно затова:
той е един от най-обичаните герои на Къванч —
защото добротата му не е защитена, а извоювана.
Кажи на фенката, че възражението ѝ е прието 🤍
И ако иска — следващия път можем да направим отделен текст само за Халил, без сравнения, без тежки думи.

Много ми харесва как му опонираш Kissing Heart

Благодаря за видеата .  Терзи, не знам какви чувства изпитваш като се връщаме назад, но ти си от самото начало по пътя на Къванч от момче до звезда, в която се превърна HeartHeartHeart.
Айре, Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

По- късно ще публикувам за ЗП.

# 101
Айре Heart Eyes благодаря, мило! Kissing Heart
Цитат
много ми беше интересно за вълка, нали знаете защо го е споделила Башак?
Знаем, знаем, има си два вълка вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти да видиш, нашия филм май много се харесва ? Smiley
А канал Д на времето беше голяма работа, така е. И какво страхотно промо правеха за всеки сезон, еех! Нашия не зная къде е бил, но не участва в промото за 2 сезон на КГ.

Терзи, така е, джанъм, още с първата си роля ашкъма ни влезе в  сърцата! Kissing Heart
Първата ни много любима екранна двойка Heart

Нещо интересно ми попадна:
Скрит текст:
Любимият цвят разкрива характера на човека.

Нещата, които харесваме, говорят за нас. Предпочитаният цвят разкрива черти от характера ни, какво крие езикът на багрите?!

Ако жълтото е вашият цвят, вие сте позитивно настроена личност, не се предавате лесно, превземате върхове и борите изпитания. Амбициозни и интелигентни сте, проявявате се добре в професионалната сфера. У вас живее артистичният дух. Приспособявате се лесно към промените. Вие сте комуникативни и общуването с непознати не ви е проблем. Притежавате жизненост и добро настроение. Внимавате в отношенията си с околните, щадите чувствата им.
Любимото яке на Фреди. Той се обличаше в различни цветове, но много често и в жълто, пък и описанието на този цвят като, че най-много отговаря на личността му Thinking

Зелен – цветът на природата разкрива творческата ви същност. Той означава жизненост и непоклатима вяра. Най-вече в себе си. Свързва се със спокойствие, късмет и плодородие. Любителите на зеленото изливат душата си само пред доверени и проверени през времето приятели. Обичат да са заобиколени с обичани хора, имат нужда непрекъснато да общуват с тях. Отличават се с добра интуиция. "Зелените" хора не обичат промените и не са избухливи. Често действията им са бавни.

Червеното е любимо на лидерите. Активни и изпълнени с енергия, вие сте готови да работите здраво, докато постигнете целта си. Амбицията ви понякога граничи с желание за власт. Любителите на червения цвят са динамични и решителни. Често червеното е свързвано с агресия, но "червените" хора могат да изразходят заряда си просто в активни действия. Обичат да привличат внимание към себе си. Отличават се със силна воля, оптимизъм и смелост, която понякога прераства в авантюризъм. Те са емоционални и темпераментни, можете да разчитате на искреността им.

След червеното е почти задължително да следва черно. Черният цвят е мистичен, хората, които го предпочитат, са затворени в себе си, не обичат да разкриват мислите и чувствата си. В същото време те следват принципите си и не отстъпват от тях. Понякога са дори консервативни. Те са изключително лоялни личности, отделящи внимание на всичките си взаимоотношения и особено дисциплинирани по отношение на постигането на цели.

Бялото по традиция се свързва с невинността. Белият цвят е предпочитан от искрени и деликатни натури. Те винаги са готови да се притекат на помощ. Търсят хармония и съвършенство. Тези хора често са педантични и особено взискателни. Бялото е баграта на радостта, свързва се и с благополучие. Можете да заложите на него, ако отивате на важна среща. Любителите му ценят справедливостта и воюват за нея.

Синият цвят е цветът на мечтателите. Любим е на хора с богата духовност, склонни към размисъл. Той носи спокойствие, свързва се с верността, изразява и скромност. Хората, които го предпочитат, играят по правилата, не обичат да нарушават нормите – правни и морални, често почитателите му граничат с консерватизъм. Те са предани и чувствени.
Киво се облича в различни цветове, но като, че най- много предпочита да носи синьо. Описанието на този цвят най-много от всички пасва на личността му Thinking

Сивото разкрива предпазливост. Вие не обичате да се изявявате и да сте център на внимание. Общуването не е стихията ви, не си падате по шумните компании. Недоверчиви и потайни сте,  избягвате да вземате важни и отговорни решения. В сивия цвят се таи тъга. Ако бизнес партньорите ви обаче, залагат на сиво, радвайте се, счита се, че ще са точни и сериозни.

И сега да сложим розовите очила... Розовото е жизнерадостен цвят. Според случая, то може да означава невинност или намерение за флирт. На розово залагат нежните, сантиментални и чувствителни хора. Бъдете внимателни с тях, защото се обиждат лесно. Те не обичат пререканията и гледат да избягват конфликтни ситуации. Предпочитат да замълчат, отколкото да предизвикат скандал.

Лилавото е най-загадъчният цвят. Любителите му често драматизират ситуацията, виждат проблемите по-големи, отколкото са. Присъщи са им силните емоции и резките промени в настроението, границата между смях и сълзи при тях е съвсем тънка. Често "лилавите" хора живеят в свой илюзорен свят. Те са съзерцателни личности, но въпреки това са разумни.

Кафявото е обичано от "топлите" хора. Типично е за здравомислещите и традиционалистите. Земният цвят говори за постоянство и честност. Вие обичате сигурността – както в отношенията, така и в чисто материален план. Харесва ви да си доставяте удоволствия, включително и гастрономически.

Оранжевият цвят е цветът на забавните и интересни хора. Те харесват разнообразието, динамиката, опознаването на нови места и хора. Обичат ясните отношения, говорят свободно за чувствата си и са силно съпричастни към чуждите емоции. Те са независими, знаят целите си и ги преследват стремглаво. Негативни харастеристики са честлюбие и гордост.
Пепи, благодаря ти, мила! Kissing Heart
Ето това ме разсмя от сърце Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
без да спорим „фен срещу фен“, а като хора, които гледат един и същи герой от различен ъгъл.
Ами знаех си, че след толкова въпроси нямаше как и Айки да не стане фен на Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye
Напиши му, че съм съгласна с корекциите от негова страна, да не го наранявам с опонирането си Smile
Има много клипове и видеа за Киво в Тубето, но и доста вече са премахнати или пише, че не са налице

По една биричка от гъркините

лека вечер, дружки! Hug

# 102
Бирсен Sunglasses

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlitugun-yeni-dizis … nol-oluyor/69379/

Къванч Татлъту се готви за сериала „Dönence“, който Bozdağ Film ще продуцира за Disney Plus . В сериала, чийто сценарий е написан от Мехмет Боздаг и Керем Курт, Къванч Татлътуг ще играе Али, агент в специален разузнавателен екип, сформиран след уволнението му от полицията. Говори се, че режисьор на сериала е Джан Евренол.

https://www.imdb.com/name/nm3159880/

Скрит текст:
Роден и израснал в Истанбул, Евренол е учил филмови изследвания и история на изкуството в Университета на Кент в Кентърбъри. След дипломирането си, той самостоятелно пише, режисира и продуцира късометражни филми на ужасите, които му носят няколко международни награди, както и официално са селектирани за повече от 40 международни фестивала на жанрово кино по целия свят.

Дебютният му пълнометражен филм „Баскин“ (2015), базиран на едноименния му късометражен филм от 2013 г., е премиерно представен в секцията „Midnight Madness“ на Международния филмов фестивал в Торонто и е отличен с наградата за най-добър режисьор на наградите „New Wave“ на Austin Fantasticfest.

Беше реж-р на Пазителя с Чаатай.

ТЯ ПРИЕМА РОЛЯТА НА АГЕНТ ЯСЕМИН.

Според съобщенията, Пънар Дениз е обмисляна за ролята на агент Ясемин, главната женска героиня в „Dönence“, а снимките на сериала са планирани да започнат през март. 8-епизодният сериал ще бъде заснет в Истанбул.

лека!!

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 23:16 от Airra

# 103
Ехаа, най-после се чу нещо и за наш ашкъм от Бирсен! Благодаря ти, Айре! Kissing Heart
Хайде, дано да има голям успех, режисьора изглежда е добър! А пък ако наистина Пънар му е партньорка, голям кееф! Сигурна съм, че ще я харесате. Да видим, скоро ще се разбере.
Хмм, как ли ще изглежда агент Али Нещо подобно си го представям, с костюм, без бакембардите и с по-къса коса

Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 23:34 от queen_fenka

# 104
Забелязала съм, че Бирсен определено избира понеделник късно вечерта, за да споделя новини за проектите на Къванч.
Ами, да ни е честито.😍
Картината вече почва да се подрежда.
Айре, благодаря за информацията. Нося и аз малко.

🎥 Основни проекти и филмография
🧟‍♂️ Филми
“Baskın” (2015) – неговият първи пълнометражен филм, смятан за култово произведение в модерния турски хорър; отличен на фестивали и продаден в над 40 държави.

“Housewife” (2017) – още един жанров филм с мистични и психологически елементи.

“Girl With No Mouth” (2019) – постапокалиптичен, донякъде арт‑хаус филм.

“Saýara” (2024) – насилствен и стилно експериментален филм с боеви елементи.

📺 Телевизия и стрийминг
The Protector (Hakan: Muhafız) – първата турска оригинална Netflix серия, в която Evrenol е сред режисьорите на първия сезон, макар че се разделя поради творчески различия.

“Çıplak” (2020) – мини сериал, който той и съавторът му пишат и режисират; попаднал в обсега на културните дискусии в Турция.

Фени, мисля, че Къванч ще изглежда така както в момента.
За Пънар ще чакам окончателното решение, че при тях няма нищо сигурно.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт