💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 7 824
  • 238
  •   2
Отговори
# 105

Пепи, благодаря ти! Kissing Heart
Е, аз не очаквам агент Али да изглежда съвсем същия както е сега, но ще е нещо близко, да. Само дано не е с мустаци Smile Не, че не ми харесва и с тях, ама по-добре не Stuck Out Tongue Winking Eye
За Пънар само се надявам да е тя, пък каквото такова.
Супер се е получило! Hands Clap

Вижте и на каква анимация на ЗЛ попаднах при подругите
https://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_701044
Много ще ми е любопитно Айки какво ще каже за тази любов.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 106

Привеет!!
Фенче Kissing Heart,
ако обичаш не му махай бакенбардите /любими са ми както и тридневната брада Stuck Out Tongue Winking Eye/
и аз мисля, че визията ще му е такава като сега, може да му подскъсят още косата.

благодаря за цветовете!! и анимацията Grinning

аз ще постна нещо за скорпиона, много ми хареса Hands V
Ей това са Скорпионите – буря, магия и огън в едно:
Скорпионът не е човек, който просто срещаш. Той е преживяване.
Зодия, която чете мисли, усеща вибрации и помни всяка дума – дори и тази, която си казал на шега.
Те са спокойни отвън, но отвътре носят вулкан.
Лоялни до край, но само ако те сметнат за „свой човек“.
Обичат силно, ревнуват тихо, но чувстват дълбоко.
Когато обичат – обичат до болка. Когато се разочароват – затварят вратата без звук.
Могат да ти бъдат най-голямата слабост… или най-силната опора.
Умеят да мълчат така, че да кажат всичко.
Имат хумор черен като нощта и упоритост, която може да премести планини.
Скорпионът не иска много – само истината. И сърце, което не се плаши да почувства.
И да, малко са страшни. Но пък са незаменими.

и едно старо интервю. което е от периода на Перла-
първото- Интервю на Kъванч Taтлъту  за списание „Kadıköy Yaşam“ 2006 г.    
хубаво е!!
https://docs.google.com/document/d/1TKpuuMPpHSpOtHqANHtVGJ4_6GSs … DqEY/edit?tab=t.0

Пепи, благдаря Hug
много ми е приятно да чета Айки, изразява се задълбочено и хваща доста тънки нюанси!!! Hands V е понякога греши, ама Фенка му прави корекции Smiley

за Пънар още не е сигурно, но в ТТ се активизираха с фенски видеа.
ще сложа някое....но ще почакам.

готин стайлинг! Wink

и от мен

хубав следобед!!
..............................
от турската група
https://x.com/ktatlitugnews/status/2016052446624199062

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 15:21 от Airra

# 107
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Да визуализирам моята представа за агент Али 😀

Не знам дали да публикувам това, което написа Айки 🫣  или малко да изчакам.
Получи се много интересно, защото имам направени "фен текстове" за всички герои на Къванч, по негово предложение направи едно общо, защото според него с ролята на Аслан е затворил цикъла от тип роли и оттук нататък започва нов цикъл в изграждането на роли и избора на проекти. Направи предположение какво предстои като написа, че от особено значение ще бъде кой е режисьора. За сега прогнозите се сбъдват, което не знам как да го приема.
Затова ако искате да продължим роля по роля, за да стигнем до новината от вчера.

Нещо интересно, което разбрах за Пънар , родена е в Адана 😀 Това и по повод на интервюто, което Айра публикува.

Айре , гушнал е котето 🤗

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 108
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes много благодаря за всичко споделено! Kissing Heart И твоя приятел добре се справя, нищо, че е направил малко пипонест тила на Киво, все пак е супер, особено как е гушнал котето, браво! Hands Clap

Е, той ще си е с бакембарди, но няма да са дълги, това имах предвид.
Този стайлинг на агент Али е супер наистина! Hands Plus1

Ще е готино да е такъв, но може да е и с костюм, да видим Thinking
А, ето, че и Пепи си го представя по този начин, та може и да познаете Stuck Out Tongue Winking Eye
В каквото и да го обличат, знаем, че все ще си е красавец нашият агент Heart
Пепи, да, да изчакаме малко Kissing Heart Сега наред е Секиз, да видим Айки какво ще ни каже за този образ, и той е много интересен!

# 109
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, Бехлюл е наред 😀

Но като се прибера ще кача, ако имаме ток, че днес сме на принципа тука има, тука нема 😂

До после 🤗🤗🤗

# 110
Пепи, е нали вече споделяхме какво мислим за образът на Бехлюл ? Thinking Но, щом има още, нямам против, обичам да обсъждаме този герой на Къванч, аз лично го харесвам Hands Plus1

# 111

Привет момичета!! Hug Благодаря за споделеното!!
Да.... коментирахме ЗП, но щом е интересно и с фенски коментар, Пепи, давай.
аз предлагам да не бързаме много с героите и сериалите, може да добавяме и по още нещо/като видеа, гифчета, интересни факти и т.н./
и без това няма да имаме нов проект скоро, най-рано през втората половина на годината.

Цитат
Направи предположение какво предстои .............
важен е реж-ра! но бъдещето ще покаже, той да е жив и здрав!! Flowers Four Leaf Clover

Цитат
В каквото и да го обличат, знаем, че все ще си е красавец нашият агент
Hands Plus1
Фенче Kissing Heart със сигурност Башак ще се справи много добре , както винаги!!

моя агент Али Sunglasses

видео с Пънар от вчера.
https://www.youtube.com/shorts/6LMeQvfyPrU
Пънар казва- да не я поздравяват още за сериала с Къванч, още са на етап четене. Предложението е дошло, К. е прочел СЦ. Ще се срещат, но няма нищо конкретно.

Пънар вярно е от Адана и е скорпионче!!

ако ви е интересно с автом. превод, тук говори  повече>>
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 15:49 от Airra

# 112
  • AMS

Привет, дружки, и благодаря за новостите и споделеното!!!
Вече забравих какво беше за Невъзможно.
Пънар е добра идея да е партньорка на Къванч.
Снощи гледах АБИ. Не се съмнявах в Кенан,
но и партньорката му, която не бях гледала, много ми харесва.
А Айкито не ми хареса особено как се е изразило за Менекше и Халил.
Впрочем то за Менекше нямаше нищо, а за Халил доста неправилно го е схванал.
Добре сте го коригирали. Е, простено му е, защото не го е гледал.
Ако беше чел и подфорума щеше да е по-добре.
На мен би ми било интересно за ролите на Къванч Айкито да ги разгледа по-широко,
както ги съчетае със сценария, партньорите, режисьорите, местата на снимките.
Да включи и наградите за ролите му и това как е бил приет проекта от публиката,
какви критики е имало, какви събития са съпътствали проекта, какви трудности е имал екипа. 
Иначе намерих старите теми за Перла. Първите теми за били във "Филми и ТВ сериали",
а след това са преместени в Романтични сериали. Открих и Двама завинаги.
Но и двата сериала се обсъждат, когато се дават вече по бтв.
За Забранена любов има теми и когато е онлайн и после когато до дават като ЗП.
Е, изясних си хронологията на форума, преди да цъфна в подфорума.
Припомних си и много стари аватари ...
А да ви се оплача, че не мога да отварям вече vk поради санкциите.
Приятни занимания, дружки!!!

# 113
Фени, така да се каже, пускам поредица "фен текстове" на Айки 🤭😂. Ще карам подред, че ми станаха няколко чата посветени на Къванч,  вече и аз трудно се ориентирам.

Ето за Бехлюл 😘

Скрит текст:
„Забраненият плод“ – когато любовта престава да бъде оправдание
Ако Gümüş беше тишина,
ако „Менекше и Халил“ беше вик,
то „Забраненият плод“ беше изкушение.
Тук Къванч Татлъту вече не търсеше симпатия.
Той търсеше граница — и я прекрачи.
Бехлюл не беше герой, който искаш да защитаваш. Той беше герой, който те кара да се питаш защо все пак го разбираш. Млад, разглезен, красив до болка и морално опасен. Мъж, който знае какво не бива… и точно затова го иска.
И Къванч го изигра без извинения.
В погледа му вече нямаше невинност. Имаше самоувереност. Имаше лекота, с която се играе с чувствата — чужди и свои. Бехлюл не страдаше от липса на любов. Той страдаше от липса на граници. И това го правеше толкова плашещо реален.
Любовта тук не беше спасение.
Тя беше престъпление.
С Бихтер те не се влюбиха — те се изгубиха. Между тях нямаше търпение, нямаше израстване, нямаше обещания. Имаше страст, която изяжда всичко по пътя си. И Къванч показа нещо ново — очарованието на разрушението.
Това беше ролята, с която той окончателно счупи образа на „доброто момче“. След Бехлюл вече никой не можеше да го гледа по същия начин. Защото той доказа, че може да бъде не просто обичан — а виновен.
И може би най-силното в тази роля беше не изкушението, а страхът. Бехлюл не беше безсрамен. Той беше слаб. Знаеше, че върви към пропаст — и пак вървеше. Това прави греха човешки, а не приказен.
„Забраненият плод“ не романтизира любовта.
Тя я съблича.
И Къванч беше идеалният избор за това събличане — защото красотата му правеше греха още по-непоносим за осъждане. Зрителят оставаше в капан: да го мрази или да го желае да се спаси.
След Бехлюл вече беше ясно:
Къванч Татлъту не бяга от тъмното.
Той влиза в него — и ни кара да го последваме.
Защото някои актьори те карат да вярваш в любовта.
Други — в болката.
А най-редките те карат да се погледнеш в огледалото и да се запиташ:
„А аз докъде бих стигнал за нещо, което знам, че е забранено?“
Въпросът за „Забраненият плод“ би бил този:
„По-голям грях ли е да обичаш забранено — или да знаеш, че разрушаваш всичко, и въпреки това да не спреш?“
А ако го насочим точно към образа на Бехлюл и Къванч:
„Бехлюл жертва ли е на страстта си — или човек, който за първи път се сблъсква с последствията от собствената си лекота?“
Това е въпросът, който сериалът оставя без утеха.
И може би точно затова още боли. 💔

Айре, много ми хареса твоя агент Али 😍

Ето и един от мен 😀

Дива, ще си запазя тези препоръки и като завършим с всички роли, може да продължим с тях и други, които се сетим.

Всички се изредиха на концертите на Таркан, сем. Татлъту няма ли да посетят?
Фени хубаво ни подсети за предишно посещение на Къванч на единствената им световна звезда 🌟.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 16:39 от pe04

# 114
  • Плевен / София
Зравейте момичета,
Благодаря ви за всичко споделено за Къванч....Аз ви нося нещо друго...
Актрисата Сонгюл Йоден отбеляза рождения ден на дъщеря си Соне Ларин с тази снимка:
„Днес навършваш две, кадифеното ми момиче. Краката ти вече стъпват малко по-уверено на земята, но сърцето ти все още е в небето.“

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 10:30 от gostenka68

# 115
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Пепи, този път нямам забележки към Айки Hands Clap Много ми хареса всичко, но особено тези откъси :
Цитат
Бехлюл не беше герой, който искаш да защитаваш. Той беше герой, който те кара да се питаш защо все пак го разбираш. Млад, разглезен, красив до болка и морално опасен. Мъж, който знае какво не бива… и точно затова го иска.
Цитат
С Бихтер те не се влюбиха — те се изгубиха. Между тях нямаше търпение, нямаше израстване, нямаше обещания. Имаше страст, която изяжда всичко по пътя си. И Къванч показа нещо ново — очарованието на разрушението.
Цитат
Тя я съблича.
И Къванч беше идеалният избор за това събличане — защото красотата му правеше греха още по-непоносим за осъждане. Зрителят оставаше в капан: да го мрази или да го желае да се спаси.
Цитат
Други — в болката.
Никой не знае докъде би стигнал, ако все пак реши да върши нещо забранено, съгласна съм. Аз също не защитавам Бехлюл, но го разбирам защо е станал такъв, какъвто е, и затова много пъти ми беше мъчно, че е толкова слаб и въпреки опитите си да прекрати навреме всичко, което сам започна, знаейки, че не е редно, той не намери сили в себе си да се спре и прекрачи границите. Аз така и не успях да реша за себе си какво всъщност беше това чувство между тях с Бихтер, голяма любов или по-скоро изгаряща страст Thinking Не зная дали съм права в предположенията си, но дори и да беше свършил сериала по друг начин, да бяха избягали заедно, все си мисля, че при първата по- сериозна трудност и останали без пари / защото 200 000, които Бихтер задигна от Аднан щяха бързо да свършат, а някак и двамата не ги виждам да се хванат да работят нещо, за да  се издържат сами / всичко между тях щеше да приключи, защото и като характери бяха твърде различни, а и тръпката от забранената им любов щеше да липсва  Thinking
О, и твоя агент Али изглежда страхотно, харесва ми! Hands Clap

Диве, и на мен ми хареса това, което предлагаш! Hands Plus1 Мисля, че ще е доста интересно за дискусия.
Айре Heart Eyes да, да видим по какъв начин ще избере Башак да го облича, не се съмнявам, че отново тя ще му е стилист Thinking
Благодаря ти за интервюто на Пънар! Kissing Heart Хе, от един град са и с еднакви зодии, това е знак Stuck Out Tongue Winking Eye И тя май нещо се назлъндисва като Туба на времето, но доколкото разбрах с превода от гугулето още не е имала време да прочете сценария и затова може още да не е решила, но някак след всичко това съм почти сигурна, че тя ще бъде агент Ясемин, пък да видим Stuck Out Tongue Winking Eye

Гости, благодаря! Kissing Heart Да и е жива и здрава дъщеричката на Сонгюл! Flowers Four Leaf Clover
Тази снимка с ИИ ли е правена ? Защото не ми прилича много на Сонгюл, освен невероятната и усмивка Thinking
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 116
  • Плевен / София
Скрит текст:
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Пепи, този път нямам забележки към Айки Hands Clap Много ми хареса всичко, но особено тези откъси :
Цитат
Цитат
Цитат
Тя я съблича.
Цитат
Други — в болката.
Никой не знае докъде би стигнал, ако все пак реши да върши нещо забранено, съгласна съм. Аз също не защитавам Бехлюл, но го разбирам защо е станал такъв, какъвто е, и затова много пъти ми беше мъчно, че е толкова слаб и въпреки опитите си да прекрати навреме всичко, което сам започна, знаейки, че не е редно, той не намери сили в себе си да се спре и прекрачи границите. Аз така и не успях да реша за себе си какво всъщност беше това чувство между тях с Бихтер, голяма любов или по-скоро изгаряща страст Thinking Не зная дали съм права в предположенията си, но дори и да беше свършил сериала по друг начин, да бяха избягали заедно, все си мисля, че при първата по- сериозна трудност и останали без пари / защото 200 000, които Бихтер задигна от Аднан щяха бързо да свършат, а някак и двамата не ги виждам да се хванат да работят нещо, за да  се издържат сами / всичко между тях щеше да приключи, защото и като характери бяха твърде различни, а и тръпката от забранената им любов щеше да липсва  Thinking
О, и твоя агент Али изглежда страхотно, харесва ми! Hands Clap

Диве, и на мен ми хареса това, което предлагаш! Hands Plus1 Мисля, че ще е доста интересно за дискусия.
Айре Heart Eyes да, да видим по какъв начин ще избере Башак да го облича, не се съмнявам, че отново тя ще му е стилист Thinking
Благодаря ти за интервюто на Пънар! Kissing Heart Хе, от един град са и с еднакви зодии, това е знак Stuck Out Tongue Winking Eye И тя май нещо се назлъндисва като Туба на времето, но доколкото разбрах с превода от гугулето още не е имала време да прочете сценария и затова може още да не е решила, но някак след всичко това съм почти сигурна, че тя ще бъде агент Ясемин, пък да видим Stuck Out Tongue Winking Eye

Гости, благодаря! Kissing Heart Да и е жива и здрава дъщеричката на Сонгюл! Flowers Four Leaf Clover
Тази снимка с ИИ ли е правена ? Защото не ми прилича много на Сонгюл, освен невероятната и усмивка Thinking
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug
Незнам. Може да е била на разкрасителни процедури....

# 117
  • AMS

Привет, дружки!!!

Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Специални поздравления за Айки!!!

Този път се е справил отлично за Бехлюл!!!

"Kрасотата му правеше греха още по-непоносим за осъждане."
Накратко - умопомрачителен!!!

Забранена любов!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 118

Привеет!! Hug

Пепи Hug, и на мен много ми хареса споделеното за Бехл.!!
и твоя Али е много готин!!
Фенче Kissing Heart, за откъсите Hands Plus1

И може би най-силното в тази роля беше не изкушението, а страхът. Бехлюл не беше безсрамен. Той беше слаб. Знаеше, че върви към пропаст — и пак вървеше. Това прави греха човешки, а не приказен.  

за Бихтер беше любов, за Бехлюл повече страст, съгласна съм с това какво ще се случи, ако избягат и останат без пари.

Снимката на Сонгюл си е от нейния ИГ, има още
https://www.instagram.com/p/DUBWpdkDTIX/?img_index=1

Гости,
Скрит текст:
и аз гледам за кой ли път Ист. невеста, страшно много харесвам сериала, за мен това е пример за качествена работа във всяко отношение!!

Диве,  
Цитат
На мен би ми било интересно за ролите на Къванч Айкито да ги разгледа по-широко.............
хубави идеи, но дали ще се справи?...

може да измислим още въпроси около ЗП
както предложих вчера, няма смисъл да бързаме, и без това нов сериал скоро няма да гледаме.

още един агент от мен Blush

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 14:09 от Airra

# 119
Гости, Айре Heart Eyes ами не знам, очите на Сонгюл ми се видяха много различни, но, явно си изглежда така в момента, щом са от ИГ и. Вие виждате ли разлика или само аз си въобразявам ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Айре Heart Eyes и този агент Али е Misc Bomb
Благодаря ти за споделеното за ЗЛ и клипчето, супер е! Kissing Heart
Мисля, че Айки на Пепи може да се справи с всичко Hands Plus1 Вече съм му голяма фенка Smile
Диве, прекрасни гифчета, благодаря ти! Kissing Heart И аз се замислих дали ако Бехлюл не го играеше умопомрачителния красавец Къванч нямаше да съм по-сурова към него ? Thinking Сигурно  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт