Благодаря ви за видеата 😍.
Не знам кой как се чувства, но явно нещо се случва с техниката 🫣 да няма магнитни бури 🤔🤔🤔
Вижте коя дата сме според бг мама
благодаря за споделеното от Йозгюр Арас
Ами прав е човека и за двамата. Преди малко гледах видеото от Терзи, дето е с Азра, толкова я харесвах на времето, а сега сравнявайки ги двете, Башак ми стои 100 пъти по-добре до него. Прелестни са един до друг! 

И пак ще му стоят по-добре, отколкото на Керем, просто Киво е доста по-висок и строен. Но, не вярвам агент Али да е баш по-изкелифенчената сегашна мода 

Хареса ми усещането на Айки за образите на героите, особено това за Гюней и Джемре. За Кузей имам също някои забележки, но са малки, но за Зейнеп този път е в много голяма грешка, личи си, че не е гледал сериала
Любопитна съм как ще гледа да извърти нещата и този път
Това, с което най-не съм съгласна с Айки за нея :
Нима наистина Кузей я обичаше ? Не мисля, според мен това неговото беше краткотрайно влюбване, в което имаше физическо привличане, но не и любов, видяхме колко бързо му мина. А пък когато разбра и що за човек се оказа и какви ги е дробила беше само ужасно разочарован от нея, диаманта, както я наричаше. В нито един момент не го видях да страда от това, че се разделиха, единствено вина от това, че напразно се опитваше с нея да забрави Джемре и да я отдалечи от себе си.

благодаря ти, мило! 

Ами хубава новина, нека се гледат сериалите с участието на Киво по цял свят, заслужава си 

, изчетох и твоте коментари!
за тоя сериал сме си на едно мнение! 

благодаря ти за споделеното!
За настроението специално, толкова да ми липсват тези техни споделени моменти ...
И аз като теб се зачудих на това изречение и че Айки явно е объркал имената на братята 
Сега ми изглежда много по-добре, възмъжал е и той.

Този път обяснението на Айки ме удовлетворява 

На въпросите отговарям с четири думи - защото това е Кузей!

/

Тази снимка от посолството дори аз я помня 

, благодаря ти за споделеното!
Ей, ама след клипчето със забавните моменти пак ми се прииска да си гледам сериала, усмихна ме. Колко хубаво беше, че насред цялата драма имаше и доста весели моменти със свеж хумор, в които можехме да се отпуснем и посмеем с героите 
Значи все пак правилно ми е останала в съзнанието тази фамилия Акбулут ? По принцип помня най-малко фамилиите на актьорите, именно защото ми звучат странно, интересно ми стана. Затова пък името му Баран сякаш го чувам за първи път 

Препоръчани теми