💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 6 198
  • 186
  •   1
Отговори
# 165
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за видеата 😍.

Не знам кой как се чувства, но явно нещо се случва с техниката 🫣 да няма магнитни бури 🤔🤔🤔

Вижте коя дата сме според бг мама

# 166
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното от Йозгюр Арас Kissing Heart Ами прав е човека и за двамата. Преди малко гледах видеото от Терзи, дето е с Азра, толкова я харесвах на времето, а сега сравнявайки ги двете, Башак ми стои 100 пъти по-добре до него. Прелестни са един до друг! Heart

Естествено, че сега Киво е различен, във видеото е съвсем младо, но много красиво момче, сега е възмъжал и тази ангелска красота я няма вече, но пък чертите са същите и е още по- привлекателен като по-възрастен. Дано Башак не го навлече в такива панталони, да Stuck Out Tongue Closed Eyes И пак ще му стоят по-добре, отколкото на Керем, просто Киво е доста по-висок и строен. Но, не вярвам агент Али да е баш по-изкелифенчената сегашна мода Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, моята техника си е наред, пише ми , че твоя последен пост е от 4 февруари 2026 14. 58ч. Thinking
Страхотни гифчета правиш, благодаря ти! Kissing Heart
Ето още едно много архивно, за арабска телевизия е

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 16:00 от queen_fenka

# 167
Хубава компилация от рекламите на Къванч с Is banksi.

Фени, ето отговора на твоите въпроси Kissing Heart

Скрит текст:
Добре, предавам въпросите през филтъра на Айки 🙂
Ще отговоря спокойно, без лагери и без митове, защото „Кузей–Гюней“ е тема, която лесно се изкривява от симпатии.
Кузей реагира с поемане, жертва, самонаказание.
Гюней реагира с амбиция, страх, нужда да докаже, че струва.
Кузей вярва, че любовта се плаща.
Гюней вярва, че любовта се заслужава.
И двамата са наранени. Разликата е, че Кузей приема болката като дълг, а Гюней я преживява като несправедливост.
Кой обичаше истински Джемре?
Истинският, но неудобен отговор е:
и двамата – по различен начин.
Гюней обичаше Джемре така, както обича човек, който иска да бъде избран.
Той я обичаше като доказателство, че е достатъчен, че е успял, че е „правилният“.
Кузей обичаше Джемре така, както обича човек, който не си позволява да иска.
Той я обичаше без условия, без претенции, без очакване за награда.
Любовта на Гюней беше активна, но зависима от признание.
Любовта на Кузей беше тиха, но дълбока и саможертвена.
И тук е трагедията:
Джемре имаше нужда от сигурност, а получи битка между вина и желание.
Наистина ли никой не попита Гюней как се чувства?
Тук групата ви е права да постави въпроса, но истината е по-сложна.
Гюней беше питан.
Но не беше чут така, както искаше.
Проблемът не е, че никой не се интересуваше от него.
Проблемът е, че когато Гюней говореше, той не говореше за болката си, а за амбицията си. За това какво иска, какво му се полага, какво му е отнето.
Хората около него виждаха гнева, но не и страха.
А самият Гюней рядко си позволяваше да покаже уязвимост, без да я превърне в обвинение.
Кузей мълчеше и страдаше.
Гюней говореше, но не се разкриваше.
И така се получи усещането, че единият е жертва, а другият – егоист.
Истината е, че и двамата бяха самотни по различен начин.
Зейнеп – любовта, която не се осъществи, но не беше грешка
Зейнеп често е поставяна в сянката на големите избори – като „онзи път, който Кузей не пое“. Но това я прави по-малка, отколкото е. Истината е, че Зейнеп не е междинна спирка, нито утешителна награда. Тя е самостоятелен образ, който показва как изглежда любовта, когато няма нужда да се доказва.
Зейнеп обича Кузей такъв, какъвто е в момента, без да го притиска да бъде нещо друго. Тя не го изчаква да порасне, не му поставя условия, не го кара да се променя. И точно затова връзката им не може да продължи. Защото Кузей все още живее с убеждението, че любовта трябва да се заслужи чрез страдание, а не да се приеме като даденост.
При Зейнеп няма вина, няма дългове, няма спасителни мисии. Тя не иска да бъде защитавана, нито да бъде център на неговата саможертва. Тя иска присъствие. Спокойствие. Истина. И това е нещо, което Кузей по онова време не може да даде, колкото и да я обича.
Важно е да се каже:
Зейнеп не губи, защото е по-слаба от Джемре.
Тя губи, защото идва в живота на Кузей преди той да е готов да живее без война вътре в себе си.
Тяхната любов не е илюзия и не е грешка. Тя е възможност, която показва какво би могъл да бъде Кузей, ако не носеше толкова тежко миналото си. Зейнеп е образът на живот, който не се е случил – не защото не е бил истински, а защото времето не е било правилното.
И тук има нещо много красиво и тъжно едновременно:
Зейнеп не се жертва, не настоява, не руши себе си, за да остане. Тя си тръгва. И това не е поражение, а зрялост.
Зейнеп не е любовта на финала.
Тя е любовта, която показва, че Кузей може да бъде обичан без условия — дори когато още не знае как да го приеме.

Джемре и Кузей – любовта, която изчака
Джемре никога не предаде Кузей.
Нито емоционално, нито морално, нито човешки.
Тя не избяга от него.
Тя изчака.
И това чакане не беше пасивно, не беше наивно и не беше саможертва. Беше зрял избор. Джемре разбра, че Кузей не е мъж, който може да бъде „спечелен“ или „убеден“. Той трябваше да стигне сам до мястото, в което вече не живее само чрез вина и дълг.
Тя не го натисна. Не го манипулира. Не го наказа.
Просто не прие да бъде част от живот, в който той още не е готов да бъде партньор.
И точно тук е ключът:
Джемре не чакаше Кузей да стане „по-добър“.
Тя чакаше той да стане свободен.
Свободен от нуждата да плаща за всичко.
Свободен от ролята на вечния виновен.
Свободен да избере любовта не като награда, а като право.
Когато накрая се събират и се женят, това не е „щастлив край“ в приказния смисъл. Това е край, който е извоюван. Не чрез драма, а чрез вътрешна промяна. Кузей стига дотам не защото Джемре го е чакала безкрайно, а защото той най-накрая е готов да застане до нея не като защитник, а като равен.
Тя е жената, която не позволява любовта да бъде самоунищожение.
И затова тяхната любов работи накрая — защото и двамата са пораснали. Не само Кузей. И тя.

# 168
Пепи, много ти благодаря! Kissing Heart Хареса ми усещането на Айки за образите на героите, особено това за Гюней и Джемре. За Кузей имам също някои забележки, но са малки, но за Зейнеп този път е в много голяма грешка, личи си, че не е гледал сериала Stuck Out Tongue Winking Eye Любопитна съм как ще гледа да извърти нещата и този път Stuck Out Tongue Winking Eye Това, с което най-не съм съгласна с Айки за нея  :
Цитат
Зейнеп обича Кузей такъв, какъвто е в момента, без да го притиска да бъде нещо друго. Тя не го изчаква да порасне, не му поставя условия, не го кара да се променя. И точно затова връзката им не може да продължи. Защото Кузей все още живее с убеждението, че любовта трябва да се заслужи чрез страдание, а не да се приеме като даденост.
Тя ли го приемаше такъв, какъвто е, тя ли не го караше да се промени? И не го притискаше за нищо ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
При Зейнеп няма вина, няма дългове, няма спасителни мисии. Тя не иска да бъде защитавана, нито да бъде център на неговата саможертва. Тя иска присъствие. Спокойствие. Истина. И това е нещо, което Кузей по онова време не може да даде, колкото и да я обича.
Нима ? Нее, тя изобщо за нищо нямаше вина, нямаше дългове към никого, само дето навреди на сума ти народ в отчаяното си желание да отмъсти на всички, само не и на този, който я накара да страда, защото беше убедена, че отново може да го спечели Smile Нима наистина Кузей я обичаше ? Не мисля, според мен това неговото беше краткотрайно влюбване, в което имаше физическо привличане, но не и любов, видяхме колко бързо му мина. А пък когато разбра и що за човек се оказа и какви ги е дробила беше само ужасно разочарован от нея, диаманта, както я наричаше. В нито един момент не го видях да страда от това, че се разделиха, единствено вина от това, че напразно се опитваше с нея да забрави Джемре и да я отдалечи от себе си.
Цитат
Зейнеп не се жертва, не настоява, не руши себе си, за да остане. Тя си тръгва. И това не е поражение, а зрялост.
Там е проблема, че тя не си тръгна, наложи и се да се примири с реалността. Никаква зрялост не видях у нея, нито капка женска гордост, беше си чисто поражение за нея, с което не се смири до самия край.
За Кузей ще се изкажа утре Smile
Благодаря ти за хубавата компилация! Hands Clap
Малко стари снимки на ашкъма ни от началото на далечната 2013 г. Мноого е хубав! Heart

Лека вечер, дружки! Hug

# 169
не съм чела нищо Rolling Eyes
Фенче Kissing Heart, давам ти път за сутрешното кафе.....

# 170
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Кафето днес е от мен 😀😘

И една новина, която ми попадна. ДГ ще се излъчва в Индия.

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 08:03 от pe04

# 171
Привет, дружки! Hug
Айри Heart Eyes благодаря ти, мило! Kissing Heart

Та да си кажа за Кузей.
Цитат
Как да го разбирам това изречение ? С какво се плаща любовта ? Дали говори за саможертвата, която той прави с любовта си заради брат си ? Попитай го какво има предвид, защото наистина не разбрах Thinking
Не съм съгласна и с това, че Кузей е жертва в този сериал, аз поне никога не съм го възприемала така. Кузей за мен беше по-скоро жертвоготовен в името на близките си. Защото да се откажеш от собствените си чувства, от щастието си в името на това брат му да не се чувства наранен за мен означава именно това. Той осъзнаваше, че е закъснял да признае любовта си и приема това, че когато нещо не се е случило на момента, значи не е трябвало да се случва. А вина изпитваше единствено заради любовта си, донякъде за катастрофата, за нищо друго не е виновен. Не зная дали успявам да обясня добре какво имам предвид, дано Айки ме разбере Smile
Още малко архивни видеа

Ето, докато се натуткам, Пепи ме е изпреварила с кафето Kissing Heart
Това ДГ откъде го измисли, джанъм ? В първия момент реших, че споделяш нещо за сериала Далечен град Stuck Out Tongue Winking Eye  Ами хубава новина, нека се гледат сериалите с участието на Киво по цял свят, заслужава си Hands Clap
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 172
Привет момичета Hug
от мен за настроение Grinning

Благодаря ви за кафетата. Hug
Пепи благодаря, че продължаваш да носиш анализи!!
а клипчето от рекламите е на Маука, испанската фенка, много е креативна и вярна.
ДК със сигурност е излъчен в повече държави от Айле, но той е и по-стар.

сега прочетох това в пост 167....
Цитат
направо е трябвало да размени 2 имена. в случая Бану плащаше за любовта на Гюнчо, а Кузей заслужи тази на Джемре.

Цитат
Проблемът е, че когато Гюней говореше, той не говореше за болката си, а за амбицията си. За това какво иска, какво му се полага, какво му е отнето.
А самият Гюней рядко си позволяваше да покаже уязвимост, без да я превърне в обвинение.

мда, при него амбициите бяха на първо място, той заслужаваше най-много, а когато се проваляше-играеше ролята на жертва.

Цитат
Зейнеп обича Кузей такъв, какъвто е в момента, без да го притиска да бъде нещо друго.
о това изобщо не е вярно, тя искаше Кузей да е такъв според нейните желания и представи и изобщо не го познаваше. Любовта й беше повърхностна, тя се влюби повече във външния му вид, не случайно го рисуваше в началото. нямаше я тая жертвоготовност, като при Джемре.

Цитат
Зейнеп си тръгва не от зрялост, а защото беше отхвърлена. това я направи злобна, отмъстителна и последваха действия от нейна страна- с цел да нарани най-вече Джемре, а други пострадаха. До последно не успя да преодолее егото си и това, че не беше обичана, пак играеше ролята на жертва. с Гюней си приличаха в това отношение.

Цитат
Когато накрая се събират и се женят, това не е „щастлив край“ в приказния смисъл. Това е край, който е извоюван. Не чрез драма, а чрез вътрешна промяна. Кузей стига дотам не защото Джемре го е чакала безкрайно, а защото той най-накрая е готов да застане до нея не като защитник, а като равен.
И затова тяхната любов работи накрая — защото и двамата са пораснали. Не само Кузей. И тя.
това ми хареса...

Фенче Kissing Heart, изчетох и твоте коментари! Hands Plus1 за тоя сериал сме си на едно мнение! Blue Heart
Ох Айки не е гледал много задълбочено , или си е паднал по Зейно Stuck Out Tongue Winking Eye

финалната вечер на КГ, Къванч е с майка си

а този пък имитира Кузей
https://www.instagram.com/p/DSEwJlYjR7t/
https://www.instagram.com/kivanctatsiztug16/

кръстили са го Tuzey Kekinoğlu/ Тузей Кекиноулу/ Laughing

познайте колегата, не е трудно....но искам истинското му име.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 15:24 от Airra

# 173
Привет, момичета HugHugHug

Днес имам много работа и бързам да кача отговора на Айки за Фени Heart Eyes

Скрит текст:
Виждам го. И възражението ти е много точно формулирано. Айки няма как да го подмине – тук не става дума за дребна редакция, а за смисъл.
Ще „го попитам“, но всъщност ще отговоря като Айки, след като е разбрал какво казваш.
И не говоря за вина като самобичуване.
Говоря за вътрешен закон.
Кузей не вярва, че любовта трябва да се изстрада, защото той е виновен.
Той вярва, че любовта изисква цена, защото така е устроен светът според него.
И тази цена не е страдание заради грях, а отказ от себе си в името на другите.
Ти си абсолютно права да кажеш:
Кузей не е жертва.
Той е жертвоготовен.
Това е огромна разлика.
А с отстъпване.
– Отстъпване от личното щастие
– Отстъпване от навременния избор
– Отстъпване от „аз искам“ в полза на „другият да не страда“
Кузей плаща любовта си с мълчание и с навременна крачка назад.
Той не казва: „Не заслужавам любов.“
Той казва: „Ако аз бъда щастлив сега, някой друг ще плати.“
И той отказва да бъде този, който взема щастието на цената на чуждата болка – особено когато този „някой“ е брат му.
Това не е самонаказание.
Това е морален избор.
Кузей осъзнава, че е закъснял.
И за него закъснението не е „още един шанс“, а знак, че моментът е минал.
Той не си казва:
„Аз нямам право.“
А си казва: „Аз изпуснах времето.“
И когато времето е изпуснато, той приема последствията без да се бори с реалността.
Това е зрялост, не жертвеност в трагичния смисъл.
Той не се самообвинява за всичко.
Вината му е конкретна и ограничена:
– за катастрофата
– за това, че обича „не навреме“
– за риска любовта му да нарани брат му
Но той не се чувства виновен за съществуването си, нито за това, че е такъв, какъвто е.
И това е много важно уточнение.
Кузей не е жертва на обстоятелствата.
Той е човек, който доброволно избира да носи тежест, защото не може да живее с мисълта, че е щастлив за сметка на друг.
И с въпрос – защото ти обичаш въпросите 🙂:
Ако Кузей беше избрал себе си в онзи момент,
щеше ли това да бъде любов…
или предателство спрямо ценностите, с които е израснал?
Ако искаш, следващото много финo ниво е:
Кузей и времето – защо за него „късно“ означава „не“, докато за други герои означава „бори се“.

Айре, много добре ти:kissing_heart: се получава . За загадката ...истинското име не мога да напиша Cry

Много се задълбочихме с Кузей, ако кажете довечера да кача за "Сънят на пеперудата" . Има още много за споделяне , така че няма проблем да напредваме. А и актуални новини все ще почнат да идват.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 174
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart За настроението специално, толкова да ми липсват тези техни споделени моменти ...

Да, за КГ сме били винаги абсолютно единодушни Hands Plus1 И аз като теб се зачудих на това изречение и че Айки явно е объркал имената на братята Smile
Цитат
Колегата на снимката ми прилича на Бешир от ЗП, фамилията на актьора беше нещо като Акбулут, но името му не помня Thinking Сега ми изглежда много по-добре, възмъжал е и той.
А Серка и Мерт започват все повече да ми харесват като двойка. Май отдавна са заедно, дано Серенай е намерила своя Аслан най- после  Two Hearts

Пепче, благодаря ти! Kissing Heart Този път обяснението на Айки ме удовлетворява Stuck Out Tongue Winking Eye
А това искрено ме разсмя Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
защото ти обичаш въпросите 🙂:
Ами да Stuck Out Tongue Winking Eye На въпросите отговарям с четири думи - защото това е Кузей!
Аз нямам против да продължим с Музафер от " Сънят на пеперудата" Hands Plus1

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 17:53 от queen_fenka

# 175
Една неизвестна за мен снимка

..и обяснението към нея.

Фени, станахте си приятелчета 😜

Междудругото is banksi пуснаха нова реклама с Есра Билгич. Айре, знам че я чакаш за партньорка на Къванч 😀

Така.... любим филм на Къванч. / но ми е трудно да кажа кой е най- любимия Heartpulse/

🎬 СЪНЯТ НА ПЕПЕРУДАТА
(Kelebeğin Rüyası)

Режисьор: Йълмаз Ердоган
Сценарист: Йълмаз Ердоган

Главни актьори:
Къванч Татлъту
Мерт Фърат
Белчим Билгин
Продуцент: Йълмаз Ердоган / BKM Film
Година на създаване: 2013
Жанр: Драма, романтика, биографичен
Държава: Турция

Скрит текст:
„Сънят на пеперудата“ – Музафер, крехката смелост
След всички мъже, които се борят, бягат, грешат и понасят удари,
Музафер идва като дъх.
В „Сънят на пеперудата“ Къванч Татлъту сякаш свали всичко излишно. Нямаше сила, нямаше гняв, нямаше дори време. Имаше болно тяло и жива душа. Музафер беше мъж, който знае, че животът му е кратък — и точно затова го обича отчаяно.
Това не е роля за присъствие.
Това е роля за крехкост.
Музафер не се бори със съдбата. Той я гледа в очите и продължава да пише. Да се влюбва. Да мечтае. Да живее така, сякаш всяка секунда е подарък. И Къванч го изигра без страх от слабостта — защото тук слабостта е сила.
В погледа му нямаше гняв. Имаше светлина. Онзи вид светлина, която не заслепява, а топли. Музафер не искаше да побеждава. Той искаше да остави следа. Дума. Стих. Чувство.
След Кузей, този образ беше почти шок. От юмруци — към стихове. От тежест — към въздух. И точно това показа колко голям е диапазонът на Къванч. Да бъдеш силен е лесно за показване. Да бъдеш нежен — не.
„Сънят на пеперудата“ не разказва за смъртта.
Той разказва за интензивността на живота, когато знаеш, че няма да имаш много време.
Музафер не е герой, който искаш да бъдеш.
Той е герой, който ти напомня какво значи да чувстваш.
Музафер беше човекът, който избира да лети — дори с крехки крила.

Лека вечер ,момичета HugHugHug

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 21:13 от pe04

# 176

и аз видях това споделяне от kt_fans.
Пепи, попадна ми рекламата с Есра в ТТ, направо се изненадах, но тия от банката имат добър вкус.
И моя въпрос за двамата братя си беше хубав/есенцията на сериала/ но няма да изморявам повече Айки, въпреки, че той го предложи. Wink
за СП ще чета утре.
много хубави премиери имаше филма в Европа! за съжаление не съм била в темата, когато го е снимал.
а актуалните новини ще идват, но сериал скоро няма да гледаме.

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Цитат
На въпросите отговарям с четири думи - защото това е Кузей!
както казва и Джемре! Blush

колегите разпускат! Beer

ооо много е готино, правено преди 12 год, но има суб.
забавни моменти!! Grinning

Бешир е Баран Акбулут
искате ли понякога да задавам такива въпроси= Познайте колегата??

лека!!

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 22:43 от Airra

# 177
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Ще бъде интересно за въпросите 👍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 178
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за всичко! Kissing Heart Тази снимка от посолството дори аз я помня Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Фени, станахте си приятелчета 😜
Май да! Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ми хареса споделеното от Айки за образът на Музафер, особено този откъс Hands Clap
Цитат
Музафер не се бори със съдбата. Той я гледа в очите и продължава да пише. Да се влюбва. Да мечтае. Да живее така, сякаш всяка секунда е подарък. И Къванч го изигра без страх от слабостта — защото тук слабостта е сила.
В погледа му нямаше гняв. Имаше светлина. Онзи вид светлина, която не заслепява, а топли. Музафер не искаше да побеждава. Той искаше да остави следа. Дума. Стих. Чувство.
След Кузей, този образ беше почти шок. От юмруци — към стихове. От тежест — към въздух. И точно това показа колко голям е диапазонът на Къванч. Да бъдеш силен е лесно за показване. Да бъдеш нежен — не.
„Сънят на пеперудата“ не разказва за смъртта.
Той разказва за интензивността на живота, когато знаеш, че няма да имаш много време.
Музафер не е герой, който искаш да бъдеш.
Той е герой, който ти напомня какво значи да чувстваш.
Музафер беше човекът, който избира да лети — дори с крехки крила.

Айре Heart Eyes, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Ей, ама след клипчето със забавните моменти пак ми се прииска да си гледам сериала, усмихна ме. Колко хубаво беше, че насред цялата драма имаше и доста весели моменти със свеж хумор, в които можехме да се отпуснем и посмеем с героите  Stuck Out Tongue Winking Eye
О, на мен ще ми е интересно да разпознаваме колеги на Къванч след години Hands Plus1 Значи все пак правилно ми е останала в съзнанието тази фамилия Акбулут ? По принцип помня най-малко фамилиите на актьорите, именно защото ми звучат странно, интересно ми стана. Затова пък името му Баран сякаш го чувам за първи път Thinking
Кръщелникът на Киво Джан е празнувал РД  вчера, много хубаво семейство са Касабалъ  Flowers Four Leaf Clover

И една красива Ойкю Heart

# 179
  • Плевен / София

И една красива Ойкю Heart

Отива и тази прическа...
Приятни почивни дни....

Общи условия

Активация на акаунт