Аз ви нося едно интересно видео от ИГ .
https://www.instagram.com/reel/DT8O5nODDyY/?igsh=NW9yazlsYjN3eXE=
И не, за да отбележим, а да не се забравя, днес се навършват 3 години от ужасното земетресение, което разтърси Турция.
От Башак

Къванч е уникален, тази роля между 2 сезона на КГ!!!/
/

Пепи 

благодаря ти за припомнянето, толкова им се възхищавам на турските актьори, които винаги вземат дейно участие в помощта за пострадалите хора. Там строят нови блокове, а у нас горките хора, които останаха без дом от наводнения и пожари все така продължават да живеят във фургони, няма пари както винаги

благодаря ти за споделеното! 
Може всичко да е, но строят хората, а ние държава отдавна нямаме, та дано никога не ни се случва, че и без природни бедствия сме пълна трагедия 

За съжаление сред турските актьори са малко тези, които наистина го умеят.
Във всеки случай доста го обсъждахме, имаше и клипчета зад кадър.

, много благодаря за споделеното и инфото за този миньорски град Зонгулдак!! 

благодаря ти много за всичко споделено!
Какви хубави спомени само ... а гледайки откъсите си помислих колко младичък изглеждаше Киво и в КГ и в СП, слабичък и гладко обръснат му давам не повече от 24, 25 г. а той беше почти на 30. Наистина е невероятно красив в този период. А си споделила и нещо, което и аз не знаех - че се е снимал и в СП и във втория сезон на КГ, винаги съм мислила, че е било между двата сезона
Това е адски трудно, наистина е невероятен ашкъма ни!
Ще ти бъда много благодарна, ако намериш в коя тема сме обсъждали филма, аз наистина нямам спомен кога точно се присъедини към нас, зная, че даваха Север Юг по нашата телевизия, ама дали беше при първото му излъчване?
Така, че ти можеш по-лесно да се ориентираш. Помня много добре когато пуснаха трейлъра, беше вълнуващо преживяване, очаквахме го с голямо нетърпение.
Значи спориш с Айки, а ?
И аз не знаех, честно! Не знаех и , че са издали стиховете на Музафер и Рущю след филма. А по ориентирите от теб и Айрето
мисля, че трябва да е било в юбилейната ни 60 тема, или 61, 62, които тогава още правеше Роминка 

Естествено, линка вече е невалиден ...

, тук си споделила като е излязъл филма в бокса с бг. превод

Препоръчани теми