Отговори
# 165
Тази жена малоумна ли е, РФ. Звучи като да си имаш надуваема кукла – като се зацапа и на коша.
Тя си има глава на раменете, чувства, тонус, преценка – може да иска да се поддържа, може да не иска. Ти какво искаш, си е твой проблем. Като да кажа – всяка жена иска мъжът ѝ да я събужда и приспива с оргазъм. И да е с огромен бицепс и рамене. Щуротии.

# 166
Какво толкова има за напасване, ако обичаш наистина някого. Ясно е, че имайки вече половинка, то ще и се отделя време, ама то това е, защото ще искаш да си повече с нея.

# 167
  • По света и у нас
Като се заговори за моделиране и аз се сещам точно за тези дето мъчат жените си да си слагат силикони… тези са от онези еснафско, мутренския тип (психично недовършени) които се мерят с останалите мутрички и си сравняват жените, коя е по напращяла от силикон. Такива са за затвора. И аз имам пример много наподобяващ разказания, но все тая.
 Булката дето е разкарала приятелите - Евалла! Жена която държи юздите правилно.
А колкото до пиленето на главата на съпруга да не се запуска, да сваля шкембето  и аз мисля , че това не е лошо. Все пак за здравето му и здравето на семейството се прави.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 17:25 от PriMadonna

# 168
Ужасно не понасям намилащи хора. И жени, и мъже.
Няма шанс да съм във връзка с подобни същества. Както и аз не си позволявам да "натискам" и дудна на мъжа до мен. За да е с мен, приела съм го какъвто е.
Ако нещо започне генерално да не ми харесва в него – адио. Но да пиля и дудна нон стоп – излишна загуба на енергия.

# 169
Влюбването оправя всичко, това е.
Всякакви недостатъци изчезват.
После вече който разлюбва, проблема си е негов.

# 170
  • Далечният изток
То тогава вече всичко те дразни, всичко... Точно като що си с шапка, що си без шапка.
Чудила съм се на себе си като съм го гледала, и съм се питала какво съм му харесала преди... 100 години, ми за нищо положително не се сетих.

# 171
Не прочетох кой знае какво от мненията, просто за статистиката искам да кажа, че 1. не мисля, че мъжете моделират. По-скоро се скатават и си правят каквото искат с когото искат, а домашното го гледат като заварено положение. 2. Не мисля че на някой му минава пре акъла че не може или може да си намери по- добро и затова седи или моделира…3. Сигурна съм че има мъже които нарочно дразнят уж с цел моделиране, а всъщност за да държат жената неуверена в себе си и прикрепена към тях
   Права Сте!И такъв тип съм.виждала.Чака Идеалната жена,ама ще си я"възпита"по свой начин като я направи зависима от него и след това ще започне да я унижава:как от нея нищо не ставало,освен него никой друг няма да я търпи,без него е загинала.Ама какво толкова й бил казал сега,че тя не му говори,освен"истината"!Леле,добре че нямам такъв субект,защото щях да го изстрелям  с пушката право в кофата за боклук.Със сегашният е съвсем друго,но за всеки случай си имам собствен дом и работя.

# 172
Не са така черни и бели нещата. Индивидът от моя пример беше от академичните среди – и двамата бяха фармацевти, колеги-състуденти. В добитъка, в който се е превърнал, жената няма как да е подозирала, че ще стане. След години заедно и дете, общ бизнес.
Не винаги мутрьо си е просто мутрьо и простак. Има много скрити лимонки и характеропати. Човек може да попадне на какво ли не.

Образованието и позицията не са критерий за емоционална интелигентност и социална реализация на всички нива. Мога да дам много примери за колеги - жени с кариера и провален личен живот, преминаващ в подчинение на мъжкия фактор. Добитъци, прасета, мезета и каквито и да ги наричаш, нр са виновни мъжете. Няма по-голямо падение от това жена с положение да изпадне в емоционална и физическа зависимост от един **й

# 173
Тук съм съгласна - така е.

# 174
  • София
Ужасно не понасям намилащи хора. И жени, и мъже.
Няма шанс да съм във връзка с подобни същества. Както и аз не си позволявам да "натискам" и дудна на мъжа до мен. За да е с мен, приела съм го какъвто е.
Ако нещо започне генерално да не ми харесва в него – адио. Но да пиля и дудна нон стоп – излишна загуба на енергия.

Е да де, ама ако си го приела слаб, пък той пуснал шкембе Laughing

# 175
  • SF
Да не говорим за плешивостта.

# 176
За неотдалите се на нито едното вечна любов ли е присъдата? Scream

# 177
  • По света и у нас
Мъжа като се почувства спокоен, сигурен и заседнал удобно със съпруга… започва едно шкембе на отглежда , като “очакващ” в 5ти месец но завинаги 😂 как да не го бъзне човек (с любов)

# 178
Сега остава някой мъж да направи едно подобно обобщение за жените и ей го спорът пак се върнал в първи клас.

# 179
Не познавам хора и от двата пола които да действат така.Сещам се за една позната но тя е по- скоро властна и налага своето за всичко от това каква семейна кола да купят до това какъв цвят тениска да си купи мъжът и.

Общи условия

Активация на акаунт