Абитуриентски страсти 2026

• 68 616
  • 943
  •   7
Отговори
# 930
Права е за деколтето на първата рокля, безумно е, ни на малък, ни на голям бюст стои добре, или прелива, или съвсем го сплесква

# 931
Тонка, много хубав модел си е избрала. Моят съвет е да пробва задължително.
Малката и тя имаше точна и ясна представа за модел, цвят, пък като я облече се оказа че е далеч от истината Joy

Знам, че имаше някакво изложение през февруари, ако ви се чака до тогава.
Иначе, като описаната рокля имаше в Асеновград. Даже харесахме такъв модел в зелено, но в последствие си избра друга. Някъде в края на улицата се намираше. Отделно правят корекции, ще цепнат каквото трябва Grinning
То това им е хубавото там, всички магазини са на една улица.

# 932
Последните четири години всяка година сме по балове, затова ще споделя наблюденията си: роклите без презрамки са подходящи само за красива снимка, и са абсолютно "не" по отношение на комфорт за цял ден/вечер/нощ. Независимо дали бюста е малък или голям, буквално през пет минути ръцете на момичетата са в позиция за "повдигане". Повечето го правят несъзнателно, и не се усещат, но отстрани се забелязва. По-добре тънки презрамки, и спокойствие, отколкото това непрекъснато повдигане. Имам десетки снимки от събитията - не когато са застанали специално за снимка, а в процеса на празника; съжалявам, че няма как да покажа, но е много ясно видимо.
Извинявам се за офтопика, може вашите момичета да са свикнали с такъв тип рокли, но ако не са - имайте го предвид.

# 933
Напълно сте права.

Малката беше с такава рокля, като описаната от Тонка. Накрая се беше изнервила колко я дразни и колко е неудобна. Обаче върви спорѝ, когато я избират Joy

# 934
Тонка, за такива рокли много момичета пътуват до Косово. Wink

# 935
Аз си минах по реда миналата година, но съм записана за темата, та ви изчетох Sweat Smile
И аз да кажа- задължително рокля с поне една презрамка.
За цветовете-не се бъркайте, че да не излезете виновни вие накрая  Sweat Smile

И последно, но може би най-важно- единствено настоявайте да пробват... различни модели, различни концепции. Излизат наяве други идеи.
Аз имах една категорична и една нерешителна абитуриентка.
Накрая -категоричната смени генерално идеите, а нерешителната взе най-първата идея Satisfied

Не знам защо бордото го спрягат за бабешко, като си е сред най-класическите цветове Thinking

# 936
  • София
Тонка, за такива рокли много момичета пътуват до Косово. Wink
Косово? Там откога са модни корифеи? Grinning

Дъщеря ми е съгласна и на тънки презрамки, иначе цяло лято ходи с топове/корсети без презрамки, най-вече на дискотеки. Роклята обаче е по-тежка и със сигурност ще придърпва повече надолу...

Записах си чинно вашите предложения за магазини, за което благодаря! Надявам се момата да избере рокля, която е нейната, дори и да е в разрез с категоричността й. Grin

# 937
Дъщеря ми беше с такава рокля без презрамки, но нямаше никакви камъни по нея и т.н. и не мърдаше по никакъв начин горната част.
С декорациите стават доста тежки и се свличат, което е нормално.

# 938
Тонка, нека пробва, различни модели и визии, не само това е в главата ѝ, нека се види в различни- къси, дълги, тесни, широки.../кога ако не сега/.

# 939
Тонка, повече от 3 години се пътува масово до Косово. Поне в нашия град е нещо редовно.

# 940
Записах си чинно вашите предложения за магазини, за което благодаря! Надявам се момата да избере рокля, която е нейната, дори и да е в разрез с категоричността й. Grin

Не се притеснявай. Каквото и да избере след годинка-две, като разглежда албума ще вика "как можах баш тази рокля да избера" JoyJoyJoy

Важното е да се забавляват, да изпратят този етап и да прекрачат щастливи в следващия.
Успех Flowers Four Leaf Clover

# 941
  • на Мелмак
https://valdrinsahiti.com/?srsltid=AU7gw4Xeq507UJ8tg2NlviKtdVpZt … 87ahA34EOpLrDF1a7
Ето косовски дизайнер.
Ние от тук взехме. На място имаше много промени, допълвания, проби. Всичко може да се случи за два-три дни на място. Много добро отношение, изработка, качество на платовете.
От Асеновград се върнахме разочаровани.

# 942
  • София
Това с Косово като дестинация за рокли е ново и за мен. Някакъв пробив и оригиналност ли има там или просто добро съотношение цена-качество?

# 943
  • Пловдив
В Bequeen има подобни на търсените визии. Нашата рокля тази година беше оттам и сме доволни-много добрa изработка.
В Асеновград не знам дали може да се намери подобно качество -всички бутици, които разгледахме, предлагаха еднотипни рокли от ниско качество материи. В един  “бутик” дори вътре дизайнерката пушеше. Приличаше на бардак, а е голям магазин, на главна улица, не някаква дупка. Харесаха ми само на Нина, но не мога в момента да дам точен сайт.
Също в Пловдив има дизайнерка, чийто модели ми допадат -Jam in chocolate by Vania Vladova.
Може да погледнете и Caviar coture.

Сега е точното време за търсене, защото обикновено изработката отнема 3 месеца, след това проби, преправяния и става април Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт