Абитуриентски страсти 2026

• 69 463
  • 972
  •   5
Отговори
# 945
Тонка, вижте във фейсбук Ателие Споса във Варна, шият по идея на клиента и също така имат много красиви готови рокли Simple Smile Дъщеря ми беше с тяхна рокля, доволни сме.

# 946
Тонка, вижте във фейсбук Ателие Споса във Варна, шият по идея на клиента и също така имат много красиви готови рокли Simple Smile Дъщеря ми беше с тяхна рокля, доволни сме.

Още един глас за Споса. Аз имам син, но познатите момичета, облечени там бяха сред най-елегантни те. Вкл предлагат и булчински те модели да ги шият като абитуриентски, вкл предлагат след бала да преправят роклята като я скъсят за друг повод. Това го зная от близко дете.

# 947
  • на Мелмак
Ами, Тони, нашата дъщеря сравнително късно реши да има рокля, и каква. Разбирай Април месец. Започна да търси, да не харесва нищо и да осъзнава, че няма да има рокля. Ние бяхме два пъти до Косово, без преспиване с 5 проби.
Наистина, не погледах цените, просто копнах линка. Нашата беше под 2к. Скъпа е, да, но от днес за вчера, това имахме като опция. В Асеновград като показахме модела, който си беше харесала от този сайт просто от няколко места ни отказаха. Не можели да намерят такъв плат и изобщо да ушият този модел. И да го направели не знаели колко ще струва и какво ще излезе като краен вариант.
Ти събираш добри идеи и имате цялото време. При този дизайнер имаше клиентки от доста държави. И признавам ми се прииска пак да подпиша, заради булчинските рокли, които видях на място Joy
Успех с роклята!

# 948
Как ли пък няма да се вдигнеш от София, че да купиш от Варна??? И за двете щерки посещавахме Споса, нищо особено, нищо невиждано при останалите

# 949
Аз не съм във вашите обувки и не мога да дам акъл, но понеже купих костюма на моя абитуриент миналата година от Илиенци, вътре в така наречения мол има един магазин, на мен роклите много ми харесаха и бяха от порядъка на 200-300 евро. Просто ако някой, който чете тук е с по-скромен бюджет, да го има предвид като вариант.
Не е по темата, ама като знам колко трудно се изкарват парите и колко е скъпо всичко, 2-3 к за рокля и се виждат ужасно много. Само за два-три часа и всеки гледа само себе си, едва ли ще се оцени подобаващо. Просто си споделям емоциите, не искам да възникне полемика.

# 950
Оф, скромните бюджети....
Аз не съм имала бюджет( разбирай, ако беше необходимо, бих платила и повече), но е абсолютно не- необходимо .

Аз да кажа, че рокли могат да се поръчват и онлайн- има много испански, немски, английски сайтове ( които дефакто шият в Азия), с реални срокове, шият по лични мерки, и нямат общо цените със споменатите четири нули

# 951
Повечето съученички на дъщеря ми, с рокли за 2хил и нагоре, са ги съблекли след 3часа и са облекли някакви къси роклички, с които да танцуват.
Тоест 2часа отвън преди да влязат в ресторанта и час вътре.

# 952
Няма такова нещо.
Ама, не е луд който яде баницата!

Unique UK Prom Dresses | Stacees brilliant designs https://share.google/54BWGOPQIhmhXUJvh

Този е един от сайтовете , поръчахме рокля за една от вечерите на приятели, на които присъстваха моите дъщери.
На едната ми дъщеря, основната, за нейната вечер, рокля, беше от испански сайт
SORELLAS - Vestidos de formatura e de convidada https://share.google/P8LLbaaVCIDeHqBzW

# 953
Мда, чудни! Сигански цветове, камичета и найлонови материи. Тези с воалчетата, прозрачните дантели, паетки и камъни - тип Пайнер ги има и тук масово във всяко магазинче по Пиротска.

# 954
Fatalina, аз имам двойно повече представа от теб за циганията на моделите в Бг.
Мислех си, че ще купя рокли оттам, миналата година януари.
Имате същите модели( гаранция, че си отворила само първа страница), на тройни цени.

# 955
Чудесно е, че има рокли за всеки вкус и джоб. Важното е абитуриентката да е доволна.

# 956
Аз пък да ви кажа - момичето прави роклята, не обратното. От този сайт си харесах една рокля за 60 евро Simple Smile  Моята преди 100 години беше нещо подобно, но с голяма цепка.

https://sorellasthebrand.com/products/shop-the-look-verde?_su_re … abddb4-1791532169

# 957
 Моята преди 100 години беше нещо подобно, но с голяма цепка.

https://sorellasthebrand.com/products/shop-the-look-verde?_su_re … abddb4-1791532169

И моята Stuck Out Tongue

Моделите от посочените сайтове ще ги видите същите по много от бутиците за по над 1000 евро, гарантирано.

# 958
Моделите са си все същите, още от времето на моят бал, преди 30 г Close

# 959
  • София
Абсолютно безсмислени са подобни спорове. Наясно съм, че каквато и рокля да си купи дъщеря ми, винаги ще има хора, които да не я харесат и това е напълно нормално. За мен е важно тя да се харесва, хорското мнение малко ме вълнува. Специално аз се целя в среден ценови диапазон, поне материята да е що-годе читава, тъй като евтините си личат от километри и не съм окей с това.

А от хилядите рокли, които разгледах през последните дни, почти нищо не ми хареса и започнаха да ми се сливат пред очите, всичките вече са ми еднакви.

Препоръчаха ми някакъв Дидо Георгиев - то пера, то прозрачни воалчета и тюлчета на най-странни места по тялото, свят ми се изви. Може би за някои въпросният дизайнер е уау, всеки с вкуса си, но за мен роклите му са като за кабаретни изпълнителки.

Общи условия

Активация на акаунт