С какво ви дразнят хората? - тема №4

• 3 173
  • 69
  •   4
Отговори
# 60
Дразня се когато ми говорят на "миличко" или "мацко".

# 61
И на " душааа" ,ох настръхвам като се сетя.

# 62
Също и “брат”, “човек”.

# 63
,,душа" и ,,како" е уважително обръщение от циганките.

# 64
  • София
...както и ще уведомя, за да му се наложи глоба.
Мен пък много ме дразни този маниер на доносничене, който постепенно ни го налагат последните години, забелязвате ли? Вие наклепайте другарчето,  не че някоя институция нещо ще направи,  ама свикнете да пускате доноси... все някога ще свърши работа за нещо. Намирам го за отвратително.

# 65
Аха, значи е по-добре да си траем и всеки да си прави каквото си поиска. Яснооо..... НО после да не мрънкате, че някоя стока от 15 лв. е станала на 15 евро.

# 66
  • София
Разбира се. По-добре да живееш в боклук, да си мълчиш и да се ядосваш как другите са съсипали държавата.

# 67
Дразнят ме хора, които търсят безплатни услуги и се дразня на себе си, че понякога не мога да им откажа. Последните години (откак данъчното облекчение за деца стана 600 лева т.е. хората имат голям интерес да си вземат парите) съм подала десетки данъчни декларации на разни хора, измолили се, защото "не му разбират/много е сложно". Тази година ме налазиха още в първите работни дни на януари. Засега укланям, че имам много работа.
Разбирам, че за повечето хора попълването на ГДД е сложна работа, особено за хора с по-ниско квалифицирани професии, но пък за който не разбира си има платени професионалисти, аз не съм счетоводна къща все пак.
Оплаквам се, но познавайки се подозирам, че и тази година ме чакат няколко за подаване. Disappointed Relieved

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 22:24 от HoneyBee33

# 68
  • София
Ама моля ви се... може ли някой да даде пример за последствие от негов донос? Ама да не е като оная проверка на НАП в Бургас, дето бяха установили несъответствие от две стотинки ли, колко бяха? Grinning

# 69
  • София
Насилие върху дете от осиновителката му беше прекратено след такъв сигнал.

Общи условия

Активация на акаунт