С какво ви дразнят хората? - тема №4

• 36 741
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Ами, да не би да е лъжа?

# 736
  • Glasgow
Не знам, аз съм от село 😅

# 737
Без съмнение много са по почивки. Но това не променя факта, че празна София наистина е приятно нещо независимо от причината.

# 738
  • на брега на морето
Аз харесвам да има народ, туристи, шум. Затова и живея на Майорка. Joy

# 739
  • Glasgow
Аз идвам във вашия вилает на почивка последните лета, сигурно ме мразят местните 😅

# 740
Аз харесвам празна София. Особено Витоша по празниците - няма жива душа. Но не бих пускала такъв тип постове, мисля че по-скоро идеята да пуснеш пост за това е дразнеща.

# 741
  • Glasgow
Да, публикуването и после коментарите, да се изброят всички софиянци и колко е яко без пришълците

# 742
Дразнещо е да се спекулира с причините, особено да се намесва селската тематика / новите софиянци. Но иначе празна София си е хубава.

# 743
  • на брега на морето
Аз идвам във вашия вилает на почивка последните лета, сигурно ме мразят местните 😅
Те тези мразещите местни са от породата дето всичко ги дразни. Нормалните хора, които живеят от туризма на Майорка( включително и аз Laughing ) не се дразнят на туристите.

# 744
Те па едни софиянци, дано да са се променили откакто бяхме студенти.

# 745
  • Glasgow
Мелина, нали все протестират преди сезон, при вас, в Тенерифе също.

# 746
  • на брега на морето
Мелина, нали все протестират преди сезон, при вас, в Тенерифе също.
Зная, аз затова го написах това горното. Blush
Едни протестират, други бранят туристите. В Алкудия бях видяла голям билборд покрай пътя с текст: " Туристи, лек полет! Добре дошли сте пак."( Нещо от сорта, на английски).

# 747
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Не съм религиозна и не ползвам стандартните думички по великден. Често се намира някоя "прекалена светица" да ми чете морал, ама-как-така не поздравявам с конкретните думи. И почва спор кой кога и какво е направил и, че аз не съм го видяла, че да обявявам на всеослушание кой какво направил и дали възкръстнал или нещо друго станало. И църкви избягвам. Дори като исторически паметници. Имам чувството, че ще изгоря в зелени пламъци като Злодеида от Спящата красавица Joy
За мен са просто почивни дни. И гледам да си почивам. Тая година дори пропуснах трапезите и суетенето с родата. С ММ ядохме бургери и пържено пиле, ходихме на театър и се видяхме с приятели, докато децата са при баби и дядовци. Екстра ми е. И без това от детските години спомените за агне в трап на село и купища полу-непознати роднини са само спомени...
Гледам да си почина, да направя нещо различно. И да ми е добре на мен.

# 748
Аз от агнешкото не се отказвам, особено  като го е правил ММ.
И козунаците почитам, и яйцата..., пе и по 2 пъти правим Великден ( един път наш, вдин път католическия)...
Иначе, и аз се чувствам странно с Христос Воскресе, че и майка ми иска да й отговарям- като, че не знам колко вярваща е...

# 749
  • Другата България
Нова тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1869782.new#new

Общи условия

Активация на акаунт