🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - (тема 3) (общо тема 27) 🧟

• 166
  • 17
  •   1
Отговори
  • София

Добре дошли в новата и вече обща тема за абсолютно всичко минало, настояще и бъдеще свързано с марката, ''The Walking Dead'' на AMC.
Титулярния сериал 'TWD' започнал преди 11 години, на 31 октомври 2010 г. се превърна в един от най-популярните и култови брандове на нашето време. Шоуто счупи всички рекорди по гледаемост в САЩ и Канада за жанров сериал и имаше години в които бе единственото шоу, което смело се пускаше на гърба на свещения Американски футбол в неделя вечер. Гледаше се от +20 млн. американци и канадци, а целия хорър поджанр получи своя втори живот.
13 години по-късно имаме вече официална Вселена, която обединява в себе си оригиналния комикс на Къркман, седем сериала и няколко уеб епизода.

TWD Timeline

TWD Timeline - в снимки

TWD Timeline - Пълната времева линия в цялата Вселена!

Създателят

Всичко за Робърт Къркман

Skybound Entertainment

Официален сайт:

Сериалите в IMDB, RottenTomatoes, TVMaze и Wiki:

The Walking Dead:

TWD - imdb
TWD - rottentomatoes
TWD - tvmaze
TWD - Wiki

Fear the Walking Dead:

FTWD - imdb
FTWD - rottentomatoes
FTWD - tvmaze
FTWD - Wiki

The Walking Dead: World Beyond:

TWD: WB - imdb
TWD: WB - rottentomatoes
TWD: WB - tvmaze
TWD: WB - Wiki

Tales of the Walking Dead

Tales - imdb
Tales - rottentomatoes
Tales - tvmaze
Tales - Wiki

The Walking Dead: Dead City

Dead City - imdb
Dead City - rottentomatoes
Dead City - tvmaze
Dead City - Wiki

The Walking Dead: Daryl Dixon

Daryl Dixon - imdb
Daryl Dixon - rottentomatoes
Daryl Dixon - tvmaze
Daryl Dixon - Wiki

The Walking Dead: The Ones Who Live (a.k.a. Rick & Michonne)

Rick & Michonne - imdb
Rick & Michonne - rottentomatoes (--> все още няма <--)
Rick & Michonne - tvmaze (--> все още няма <--)
Rick & Michonne - Wiki

ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ

Официален сайт:

Комиксът онлайн:

Web Series

The Walking Dead: Torn Apart
-->> Всички епизоди накуп гледайте тук <<--

The Walking Dead: Cold Storage
-->> Епизод 1 - Гледайте тук <<--
-->> Епизод 2 - Гледайте тук <<--
-->> Епизод 3 - Гледайте тук <<--
-->> Епизод 4 - Гледайте тук <<--

The Walking Dead: The Oath
-->> Епизод 1 - Гледайте тук <<--

Fear the Walking Dead: Flight 462

Fear the Walking Dead: Passage

The Walking Dead: Red Machete

The Althea Tapes
6 епизода --> Fear the Walking Dead: The Althea Tapes
-->> Епизод 4 - Гледайте тук <<--
= = =
Епизод 1: Ал го няма никъде или поне не го откривам, а три от останалите четири епизода също ги няма (има гео забрани разбира се, иначе нямаше да има проблеми с всичките видеа), но ги има тук под формата на ревюта. Пак се дава самото интервю на Ал, но двамата ютюбъри правят ревю върху видяното и беседват:
-->> Епизод 5 - Гледайте тук <<--
-->> Епизод 6 - Гледайте тук <<--

Архив / Теми:

The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies:
Тема 1, Тема 2

The Walking Dead:
Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12, Тема 13, Тема 14, Тема 15, Тема 16, Тема 17, Тема 18, Тема 19, Тема 20, Тема 21, Тема 22

Fear the Walking Dead:
Тема 1, Тема 2

Архив/Анкети:

Скрит текст:

# 1
Гласувах само в първата част на анкетата: Карл, Исус и Сидик

# 2
Глен, Карл, Дейл, Росита, Исус
С ограниченият толкоз.
Иначе и още има.
За Инид и Тара ми е мъчно много. Сидик също. Тайрис, Ти дог.
И Бет в някаква степен. Не ми беше любим герой. Като умря ми стана мъчно за Маги по-скоро Flushed
За Шива също. Сладко котенце беше.

Тенк ю за темата.

# 3
  • София
Благодаря за темата!

Аз си написах още в миналата тема - Бет, Глен, Хършъл. Щях и за Росита да дам глас, но нямах 🙂
Определено сериала за Дарил ми е по-интересен. Не само, защото Дарил ми е любимец, в другия е Нийгън все пак, но нещо никак не успя да ме грабне. Според ММ основната причина е в Маги, че никак не я харесвам, но не е само това. Самото развитие и сюжет не ме грабна толкова. А и на него самия този за Дарил му е по-любим, а харесва Маги, та му куца теорията 🙂

# 4
  • SA
И аз благодаря за темата!
Гласувах за Карл, Хършъл и Бет. Ако имаше повече гласове, бих добавила Хенри и Исус.
Смъртта на Глен и Ейбръхам обаче ми се струва, че бе най-потресаваща.

# 5
Гласувах за Тайриз, Глен и Джийзъса. Дарил Диксън ми е в пъти по-добър от Dead City, но чакам и двата с нетърпение. Чакам си и сбирката. Не може да не направят. Феновете бленуват за това. Не ми се иска да вярвам, че с тези два последни сезона вселената на TWD приключва. Надявам се да измислят още спин офи. Има доста мегдан, макар, че няма нещо, което да не са показвали, сюжет, който да не са разиграли. Аз и претоплени манджи ще се радвам, стига да участват главните герои (оригиналните). Един спин оф за Дарил, Рик и Нийгън, някакво ново приключение, примерно Simple Smile

# 6
Да, някакъв нов голям враг и тримата срещу него.
Примерно Thinking

# 7
Умните зомбита примерно.

# 8
Ох, с тези 'умни' зомбита... Те с всеки сезон затъпяваха, и накрая, за финала, пак поумняха. Сезон 1 съм го гледала поне 3 пъти, не знам друг дали го е гледал отново наскоро, но прави ли Ви впечатление как зомбитата, които гониха Глен и Рик в Атланта - те си бяха бързи, катереха се по огради, удряха прозорци с камъни... После нещо им стана, станаха тъпи, не можеха дори да се движат бързо, нито да се катерят, нито да използват предмети, за да си помогнат в преследването Simple Smile
По-скоро си го представям като нов общ враг. Пак някаква общност, по-жестока от досегашните. Ще бъде претоплена манджа при всички случаи, но за нас феновете ще си е кеф Simple Smile

Гледахте ли кадрите на Нигън и Маги от днес, снимките в Ню Йорк? Какво мислите? Според мен е някаква фантазия. Защото градът си е пак нормален, с трафик, хора, а те двамата се смеят, влизат заедно в хотел, облечени стилно. Четох, че Бет щяла да се върне като flashback, възможно е тя да е част от тази 'фантазия'.

# 9
Дай линк към това с Неган и Маги.

Юджийн си го каза. Те се разлагат и умират, просто по-бавно, много бавно.

# 10
https://www.facebook.com/reel/1423572329110649

Юджийн говореше за етапите на развитие на човек, превърнал се в бродещ. В началото са много активни, с времето се разлагат и стават по-бавни. Но новите са си активни, докато не станат и те бавни и разлагащи се.

# 11
Ха ха ,това не е трейлър, нито фантазия, нито част от снимките. Просто са ги заснели как се разхождат актьорите и си говорят. Нищо общо с трейлър.
Има страшно много такива видеа.

# 12
Ха ха ,това не е трейлър, нито фантазия, нито част от снимките. Просто са ги заснели как се разхождат актьорите и си говорят. Нищо общо с трейлър.
Има страшно много такива видеа.

Напротив, снимки са си. Снимат ги с големи камери, космати микрофони, чува се Cut. Има още видеа и снимки, потърсете ги. Връщат се за втори дубъл. Просто като поискахте да видите потърсих и първо това ми излезе.

# 13
Ох, ти сериозно ли?

# 14
Напротив, снимки са си. Снимат ги с големи камери, космати микрофони, чува се Cut. Има още видеа и снимки, потърсете ги. Връщат се за втори дубъл. Просто като поискахте да видите потърсих и първо това ми излезе.

Ти смяташ, че светът ще стане отново като предишния (нашия) в следващия сезон? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт