🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - (тема 3) (общо тема 27) 🧟

• 226
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Напротив, снимки са си. Снимат ги с големи камери, космати микрофони, чува се Cut. Има още видеа и снимки, потърсете ги. Връщат се за втори дубъл. Просто като поискахте да видите потърсих и първо това ми излезе.

Ти смяташ, че светът ще стане отново като предишния (нашия) в следващия сезон? Simple Smile

Явно не ме четете Simple Smile Мисля, че е някаква фантазия, щом и Бет се появява.

# 16
Ще ти трябва повече време Joy
И какво като се появява актрисата играеща Бет? Joy

# 17
Нещо не разбирам този коментар Simple Smile Явно интелектуалният ми капацитет не е достатъчен за тази група.
Споделих нещо, което съм гледала днес и вече някакви подигравки, някакви подхвърляния...Хайде няма нужда.

# 18
  • София
Моля, нека се държим приятелски, нищо лошо не е казала Змимка.
Змимка и ти също не се пали.
Малко хора останахме в темата, нека всичко да е позитивно.

Simple Smile

# 19
Нещо не разбирам този коментар Simple Smile Явно интелектуалният ми капацитет не е достатъчен за тази група.
Споделих нещо, което съм гледала днес и вече някакви подигравки, някакви подхвърляния...Хайде няма нужда.

Не съм коментирала капацитета ти. Нито съм се подигравала. Та не знам защо реагираш така. Дадох ти време да помислиш само. Единствено ми стана смешно как възприемаш тази фейсбук лента.
Явно ще трябва да обясня.
Лорън и Джефри са актьори. Те не са Нигън и Маги.
А актьори, които работят заедно. Има хиляди такива клипчета и с другите актьори. Но тези клипчета не са част от сериала
Това са видеа и снимки извън сериала И какво като има големи камери и микрофони. Не значи, че снимат сериала. Десетки други неща може да снимат. Може дори това да е част от снимките на Батман. Нали точно двамата играеха родителите на Батман.
Та няма как да е от сериала.
Подобни приятелски видеа имат и Андрю и Дейвид Мориси/Губернатора/. Не съм видяла в сериала да се хилят и прегръщат.  Но не са част от сериала.
Двама колеги актьори отиват някъде. Да пият кафе, да работят, да репетират. Видно е. От километри.
Не е част от сериала, не е фантазия, не е флашбек.
Във въпросния клип не видя актрисата играеща Бет.
Но дори и да е там, тя няма как да участва, защото героинята и умря.
Също така в един такъв апокалиптичен свят няма как тези двама герои да имат показаните отношения и то предвид хронологията на събитията и отношенията.

happy cucumber, в някаква част си мисля, че може и да се върне. Но винаги ще трябва да имат големи стени да ги пазят.
Видяхме колонията която откри Юджийн. Много е като стария свят.Но при един такъв апокалипсис, света никога няма да бъде същия, никога. Дори и да избият всички зомбита. Винаги ще има нови, защото хората умират, а те са заразени.
Остава да намерят начини самия вирус да го премахнат, но това не мисля, че ще се случи.
Дано да има някакъв завършек и ако има да не е някакъв смотан, че малко почнаха да се излагат на моменти.
Сериала за Дарил е много по-добър от този с Маги и Неган, ама гледам, Мъж ми е. Няма начин Grinning

# 20
Имах предвид клипа. Това е нашият свят в момента, нашите улици, наш хотел, наше пиколо и това няма да се върне. Може да се върне нещо подобно, но това от клипа не е част от сериала.

# 21
Да, разбира се, че е част от нашия, реалния свят.
Ама ми е странно да ги гледам такива. Свикнала съм да се хващат за гушите Joy

# 22
https://www.facebook.com/reel/1952541005398362

И това ли е приятелска разходка? Simple Smile
По-скоро наистина е сън нещо.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 22:46 от Змимка

# 23
Нищо не се разбира и не се чува Grinning
Може да снимат нещо съвсем друго. Но пък се зачетох в коментарите. Пише някой - dream sequence
Ма кой какво си мечтае, ще видим.Аз не вярвам.

Присъствието на актрисата дето играе Бет може би снимат някакъв спомен. Сцена, която не е заснета, нещо ново, от миналото.

От същата страница
https://www.facebook.com/reel/1309424661203394
И това не е истинско.
Оф, побъркаха се да ги събират тия. Няма как да стане, ако го направят, ще е пълна простотия. Евентуално някакво що годе разбирателство постигнаха, повече не виждам как ще стане.
В нета е пълно с глупости.
Като излезе ще разберем.
Но на предишния клип, самото поведение, не смятам, че има общо със сериала, вече обясних защо.

Единственото което евентуално допускам е да открият някаква голяма колония. Ама евентуално.

На мен ми е все още странно, защо в сериала Маги беше напуснала Александрия и се е преместила там на новото място.
Но дали има надежда Рик да се появи. Само си мечтая.

Общи условия

Активация на акаунт