Домашни сладкиши - от старите тефтери до нови вдъхновения, ежедневна тема за сладки раздумки

• 25 569
  • 560
  •   4
Отговори
# 540

Като сме подкарали с поводи, почерпете се и за мое здраве с бързия сполучлив Наполеон:
2 пакета и половина бутер сладки Сълзица (около 450 гр общо), 1.5 л прясно мляко, 2 пакета баварски пудинг, 300 гр масло, захар на око и 5 домашни жълтъка. 1/4 от крема направих с разбито на сняг масло, за да го шприцовам, а вътрешността с топъл пудинг и топло масло. 🤗 Време на приготвяне под половин час😆

# 541
  • Русе
Честит рожден ден, vox и MayGodBless!

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 19:12 от peych

# 542
  • под тепетата
MayGodBless, сега си обяснявам защо ти са толкова красиви тортите! Щото и ти си водолей!
 Здрава, обичана и много щастлива да си! Млада и кадърна ! Flowers Hibiscus

И аз метнах набързо тоз Наполеон, но няма да го показвам, че е само за вътрешна употреба!

# 543
Честити да сте, момичета.

# 544
  • Бургас
Честити, здрави и творящи вкусотии да сте, момичета!
Разкошни торти!
Този наполеон изглежда супер лесен, така, че и той влиза в тетрадката!

Аз днес забърках здравословните бонбони, но нещо не ми се прехвърлят снимките в лаптопа, преди ставаше веднага, сега трябва да мине известно време.
Щях да правя поредният чийзкейк, но са изяли бисквитите, а не ми се излизаше до магазина.

# 545
  • пак на Рив Гош
vox, MyGodBless, честит празник! Бъдете много щастливи!
Страхотни торти!

# 546
MyGodBless, Честито и на теб!

Здраве, щастие и вкусен, като торта живот!

# 547
  • София
Честит празник на рожденчките! Да сте живи и здрави и още много сладкиши да направите! Wink

# 548
Честит празник, MayGodBless! Здраве, любов и вдъхновение!
Като гледам свещичките, си мисля, че тук в темата има малки деца Simple Smile
Които правят прекрасни торти!

# 549
  • Бургас
Бъдете живи и здрави, водолейки! Бъдете смели новатори и визионери!

Аз съм с водолейска луна и рядко спазвам дословно, винаги изменям нещо.Днес правих сладкиша с кайсии, но с праскови и с бадеми на едро вместо орехи. Стана много вкусен и хрупкав.

# 550
Честит рожден ден момичета.Имах една забравена крема сирене та бързах да я използвам .Сладки с крема сирене боровинки и малини.

# 551
Честити да сте vox и MyGodBless newsm51.
Бъдете здрави, щастливи, обичани и много ценени.
Весел празник Hug.

Чудни торти сте спретнали chef.

# 552
  • Бургас
Галдучо, без снимка не вярваме! Simple Smile

Ето ги моите бАмбони - овесени ядки, банан, мед, орехи и зърнени шоколадови топчета. Едните оваляни в кокос, другите в смлени тиквени семки.

# 553
Vox, в бързината да драсна поста ти честитих само мислено🙉❤️
Надушваме се ние водолеите от далече! Да си здрава, вдъхновена и все така вдъхновяваща! Много креативни идеи, творчески гъдел и удовлетворение!❤️

Сърдечно БлагоДаря, любими сладкотворци за топлите думи!🫶🤗

Другия път като го правя, ще пробвам и вариант изцяло с разбит изстинал крем. Сълзиците така се бяха напоили, че ме питаха да не е с кроасани. А ако тук таме останат хрупкави също ще има своя чар.

# 554
  • под тепетата
Кубратова, и аз това си помислих, че може да ми е дъщеря Kissing Heart
 MayGodBless, доста  крем си вложила! Обичам такива торти!

Общи условия

Активация на акаунт