🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 18 922
  • 491
  •   1
Отговори
# 465
Ами, той Оруч ревнуваше в началото, но и съзнаваше, че беше сгоден и няма право. А Оруч, че е по-пасивен в любовта е така. Той обича силно и сам. Неговото детство е малко по-различно от това на Исо, той е бил по-голям, когато са убили баща му и го е изживял по различен начин. Може би в него има и страх от изоставяне, затова да има и страх от пълно споделено отдаване.
Искам сега да го видя да ревнува от някой симпатичен със солидна професия.
А и Фадиме трябва да я видим как се изявява в ревността.

# 466
Интересува ви как ще ревнуват Оруч и Фадиме? Ами Оруч ще набие кандидата, не по-различно ще е и при Фадиме. Тя вади и пищови, освен скубането. При нея е "Укротяване на опърничавата". Joy

# 467
Да, представям си я Фадиме как като види някоя върти опашка около Исо направо да я одере жива, ама след като се справи с тая мома, да набие хубаво и Исо, ей така да знае и да помни, че да не се заглежда по никоя 😂
Най-забавна ми беше последната сцена, когато Исо говореше за нещастен брак, а Фадиме  не зацепи и даже се зачуди. Все едно те са си щастливи заедно, този за какво говори 😀

# 468
БГ превода, момичета, вече е наличен.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/02/17-neron-angelov.html

# 469
Момичета, този Гьокхан наистина се държи странно. Май ще излезе оттам заек. Сега го гледам с превод и ми направи това впечатление.

# 470
И аз сега изгледах серията
Най-силен момент ми беше плачещият Адил в банята,подсмръкнах си и аз малко
Защо не Ви харесва Оруч в тази серия?Според мен,той постъпи много честно,при запознанството им отново,че нищо няма да излезе от тях двамата
След като има тайна помежду им и той е наясно как ще реагира Елени като я научи,беше по-добре да пресече навреме мечтите и
По-добре ли щеше да бъде да се възползва от прошката и и да се прави,че нищо не се е случило?
Тогава щеше да я нарани повече.Сега беше честен и постъпи много добре спрямо Елени,въпреки самия себе си
И когато тя го попита,защо толкова държи на мира и той отговори,че иска нито едно дете да живее без баща,мисля,че имаше предвид нея и Адил
В общи линии серията ми хареса,но,като че ли и Исо и Фадиме започват да преиграват,както и Зарифе
Да видим до къде ще я докара Адил с тези кандидатки...Да не попадне на някоя напориста,дето иска 5 деца,че не можем да го спасим

# 471
Оруч можеше още в началото като започна Елени да я спре. Беше отвратително това. А за Фадиме и Исо мисля, че по-скоро се опитват да скрият чувствата си, заради това са така напрегнати, когато са един до друг. На Исо отвътре му иде да я напрегръща и нацелува, а Фадиме не разбира какво се случва с нея и заради това се дразни още повече. Един вид не може да осъзнае, че дразнене т всъщност е спасително въже, за да не признае, че е привлечена от Исо.

# 472
И на мен Оруч ми хареса в серията, в предпоследната- също.

Излязоха снимки от списанието с Дениз и Улаш. Те двамата както си пасват, морето, небето, изобщо природата- някаква дива и драматична романтика има във фотосесията, точно като при героите им.
Как да не прави човек асоциации не само със сестрите Бронте, а и с други, изобщо се получава някакво много впечатляващо съчетание на романтизъм, готика, етно и даже мистика- защото усещането за съдба е навсякъде. Точно като географския регион- тази омагьосваща смесица от мрачна атмосфера, бурно море, мъгли, дъжд, сино-зеленина. В сериала природата всъщност е част от основния каст. Blush

Публикувам някои от снимките с част от думите на двамата актьори. Впрочем в този сериал за първи път гледам Дениз и много ми хареса. Улаш отдавна съм го харесала. Blush

„Според мен публиката беше привлечена от искреността на „Това море ще прелее“. Много съм доволен, че работата ни беше приета така топло. В консерваторията нашите учители ни учеха, че най-важното на сцената е естествеността. Лесно е да се каже, но в действителност да си естествен на сцената е много трудно.“
Улаш Туна Астепе

„Още на първото общо четене усетих, че партньорството ни ще бъде прекрасно, така и стана. Улаш отделя много внимание на работата си, винаги е отворен за нови идеи и е готов да подкрепи, което наистина ме успокоява.“
Дениз Байсал

„Есме и Адил са като атомна бомба. Те са като двете половини на едно ядро, докато не се съберат отново, ще унищожат всичко около себе си.“
Улаш Туна Астепе

„Благодарна съм за всеки ден, прекаран тук. Това място ми даде неща, за които никога не съм мечтала. Нашият сплотен екип, хората от Карадениз, природата, храната. Толкова е прекрасно, че всичко се получи така, както се получи.“
Дениз Байсал:

Това за атомната бомба много ми хареса.Grinning
Извинете ме за дългата публикация, но просто са прекрасни! Даже не съм сложила всички снимки, че пак стана чаршаф и Цвети скоро ще трябва нова тема да прави.Blush

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 17:16 от oncee

# 473
Онче това  е най-малкия проблем. Ще пускам нова  тема през ден ако трябва.

Фотосесията на Улаш и Дениз е като магия. Така красиво е уловена магията и на героите, и на природата

А на мен в тази серия ми направи и друго впечатление. Оруч и за момент не забравя, че Елени е дъщеря на Адил. В последната сцена във фабриката, за да говори с Елени той поиска разрешение първо от Адил. Въпреки, че Елени и Адил не знаят, Оруч знае и се държи точно така както би трябвало да е. Веднага ще дам паралел към сцената, когато Оруч не знаеше истината, а отиде да вземе Елени от Кочари, тогава той не поиска разрешение от Адил, а направо взе Елени за ръка и я дръпна, за да я заведе в мед. пункт, дори каза на Адил да й закара освен кравата и куфара й.
Да кажа и за събранието. Искаше ми се и Есме да  има такова доверие в Адил, каквото показа Елени към него. "Адил и без това ще разбере каква е тази тайна"

# 474
  • Кърджали
По нежеланието ми да коментирам май си личи колко ме дразни това протакване.
Честно казано, не се ядосах на Адил за срещата накрая. Всъщност, май вече за нищо не му се ядосвам. Есме докато мълчи и взима решения свързани с неговия живот без да взима неговото мнение предвид ей така от страни ще го гледа. Той гледа ли я 20 години омъжена за друг... Хем вижда че и Елени все повече допуска Хиджран в живота си, вижда че я печели, ама продължава да си мълчи. Дори и сестра ѝ каза че трябва да каже тая тайна.
Оруч и той реве за дрянова тояга.

# 475
Най-ми е драго като гледам,че Севджан докато се пазари с тоя,с оня,накрая тайната ще се разкрие и тя нищо няма да получи:sweat_smile:SmileSmirk

# 476
Хахаха, Севджан е много хлъзгава, кой знае каква друга тайна ще научи. Ама, най-накрая да вземе да се вземат с Шериф и двамата са си лика прилика. Ама, знам че няма да стане. Няма да разведат едната сестра, а другата да вземе бившият й. Макар и реално Есме и Шериф да не са в истински брак.

# 477
Севджан така ще си го получи, че като нищо и нея да махнат от сериала. От всички най-ме дразни тя, веднага след Шериф де. Тия двамата са толкова гнусни, че пред тях Хиджран и Зарифе изглеждат като ангели.
Оруч си пропада, това е ясно. Толкова болка причини на Елени, направо не знам как ще са заедно.
Тази болка не се прощава лесно.
Няма да протакат до безкрай. Щом оръжието вече ще се появи, щом полицията ще открият Балъ, нещата ще се разплетат.
Момичета, на мен ми изглежда, че Исо вече му се иска да изпее всичко на Фадиме. И забелязахте ли, че не може да я лъже в очите. Като се заговори за тази тайна и отмества погледа.
Забравих да кажа за гордостта на заврения зет, не иска подарък от шурея си, плати си колата, с която ще вози жена си.

# 478
Елени е широко скроен човек, който цени любовта. Мисля, че колкото и да й е трудно тя ще прости на Оруч. Въпросът е, че Фадиме няма да прости на Исо. А Исо винаги са го давали, че отмества поглед, когато лъже, той изобщо не го умее това.
Мисля си и че Оруч не може да стои далече от Елени и ще търси някакъв контакт с нея, въпреки последната сцена.

# 479
Е, да Фадиме ще зачеркне Исо, ама после мисля, че всичко ще се оправи. Може да има сцена за развод, като тя ще откаже от него в деня на делото. Поне аз така виждам нещата да се случат.

Общи условия

Активация на акаунт