🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 17 549
  • 444
  •   9
Отговори
# 375
Благодаря, Алекс. Да, започва дразнене на Есме с фалшиви гаджета. Оруч и Елени пък искат да започнат отначало, ама като се разбере истината, ще стигнат баш в началото. Зарифе пяна хвърля. А Исо вече иска Фадиме да му се хвърля на врата. И започва да се държи баш като  гадже. Ах, този Исо 😀
Според мен Адил ще се разбира добре със зетьовете си. Даже май с Исо повече. 😀

# 376
Благодаря за превода, Алекс! ✨

Малко съм разочарована от този фраг, а така го чаках. Единствено Елени и Оруч ми харесаха в началото – много сладки бяха 😍 Фадиме и Исо също са в него за разкош, но... За какво ни е втори фраг, в който гледаме Зарифе, нали и в първия я имаше. Харесва ми, че има баланс между драма и смях, но това не оправя горчивината, която остави първият, а само ме ядоса още повече Адил с тази среща. Първоначално се замислих, че може да не е никой и нарочно да са ѝ направили клопка, за да може да поговорят, но после му видях усмивчицата 🙂 Не е Елени, нито Фадиме. Ако е Хиджран ще е прекалено грубо спрямо чувствата на Гезеп. Може наистина да е прокурорката или Севджан, която за пари ще направи всичко 😁 А дори и някоя нова героиня, но това ми е последното предположение...

# 377
Алекс, много благодаря за превода.

И Фадиме налива масло в огъня  на  Есме.  Всички Кочари са тръгнали да търсят жена за Адил. Надявам се, че след  тези тежки  серии, които  бяха тази  да  с повече комични елементи.
И аз мисля, че Адил ще се разбира със  зетьовете, но  преди да се отделят като самостоятелни семейства първо ще ги  направи заврени зетьове.
Зарифе  как  полудя  обаче, остава  да  й  вземат и Оруч в Кочари.

# 378
Благодаря, Алекс! Hug
И на мен Зарифе ми беше излишна във фрага. Странен фраг, като го сравним с първия, все едно гледаме различни сериали. Разбирам, че трябва да омекотят малко тежестта от първия, но някак нахвърляно ми е.
За срещата на Адил– сетих се, че фенове бяха писали, че е имало сцена на вечеря на Адил, Елени и Хиджран. Есме е отишла там. Имаше снимки на актьорите с почитатели от това място. Дали е същата сцена или е някоя нова звезда това, което е в края на фрага- ще видим.
Пък може да е някой "невинен" и да ни изненадат. Grinning

# 379
Аз Оруч не го искам за конака Кочари. Нека си стои във Фуртуна. Исо си му отива престоя в Кочари. И без това по темперамент повече прилича на Кочари, отколкото на подлите Фуртуна. Оруч си е хлъзгав, макар да е добър като човек. Представете си Гезеп, Адил и Исо на една маса. Такъв смях ще падне. Даже според мен на Исо  ще му е по-добре при Кочари. Вярно, ще го ползват за заплахи, ама пак ще му е по-добре 😀

# 380
За срещата на Адил– сетих се, че фенове бяха писали, че е имало сцена на вечеря на Адил, Елени и Хиджран. Есме е отишла там.

Може наистина да се окаже Хиджран и тогава ще ми е двойно по-черен Адил (заради чувствата на Гезеп)
Нямам търпение тайната да се разкрие и вече всеки да получи заслуженото си, въпреки че и Есме, Оруч и Исо също ще го отнесат. Да я видим тогава Хиджран колко ще е смела. А пък Илве изобщо не я разбирам. Ако каже тайната, ще реши проблемите на всички ни 😁

# 381
Благодаря за превода, Алекс!
Много сцени на едно място и нищо не разбрах първоначално.
Ще има комични елементи със Зарифе, която не дава синчето си в чужда къща Joy
Не ми се вярва да е Хиджран дейта на Адил. Първо той е много наблюдателен и със сигурност усеща, че Гезеп има нещо към нея и не би го наранил по този начин. Фадиме пък закачливо подхвърля на Есме, че брат и' ще се вижда с гаджето, едва ли така благосклонно би се изказала за Хиджран. Според мен или е някоя случайна девойка, уредена среща, или ни заблуждават и е излязъл по мъжки. Изключвам прокурорката и Хиджран.

Представете си Гезеп, Адил и Исо на една маса. Такъв смях ще падне. Даже според мен на Исо  ще му е по-добре при Кочари. Вярно, ще го ползват за заплахи, ама пак ще му е по-добре
Аз си ги представям като на лагер, събужда се Исо омазан с паста за зъби, лакирани нокти ...като се има предвид любовта на Гезеп към взривните устройства, Исо трябва да спи с едно отворено око.Grinning

# 382
  • Кърджали
За мен лично Оруч има още много хляб да изяде преди да е готов за връзка с Елени. Да му прощаваме само защото жертвал кариерата си заради кариерата на Елени /при все че пак неговото семейство е виновно и все още крие тайната/ - тц, мерси.

# 383
Това с пастата ми хареса. Grinning
Това за Хиджран е вечеря на тримата, не само с нея. На вечерята са  Адил, Хиджран и Елени, Есме е дошла по някое време. По сведения е на фенове, които са видели четиримата актьори до някакъв ресторант, в който ще има снимки.
А може да има съвсем отделна среща- с нова звезда. Погледът на Есме беше по-скоро разочарован, ако беше рижата змия щеше да е бясна.
Ние ще си гадаем, а те ще вземат точно тази сцена от фрага да я направят последна и да свърши точно когато Есме влиза. Satisfied

# 384
Хаха, да, ще бъде добро. Те ще са страхотен екип, пасват си. А иначе той Исо няма да стои далеч от жена си, без това се е залепил за нея като дъвка, даже вече не слуша майка си, вече Фадиме го командори. Та затова Гезеп ще си държи гранатата в джоба. Ще ми се да има повече сцени с тези тримата. Исо има химия и с Адил, и с Гезеп. Те сега в конака и без това са повече мъже. Ще си правят коч парти у Кочари. Иначе и химия има между Фадиме и Зарифе, снаха свекърва сюжетната линия ще е добра.

# 385
А какво ще кажете за инсценировка?И всъщност,гаджето,с което ще се среща Адил да е Есме?Той  да я чака на среща,а на нея да и излязат ангелите от притеснение,с кого ли е Адил на среща?

# 386
А какво ще кажете за инсценировка?И всъщност,гаджето,с което ще се среща Адил да е Есме?Той  да я чака на среща,а на нея да и излязат ангелите от притеснение,с кого ли е Адил на среща?

И аз си го помислих, би било много хубаво ❤️ Малко като началото на фрага с Елени и Оруч – започване отначало ✨

# 387
Вал, съвсем възможно е.😊
Фадиме с думите си направо изстреля Есме към мястото на тайнствената среща. 😁 Може  да е част от заверата младата булка.😊

# 388
А момичета, от двата фрагмана кое ли е края на епизода? Да не е това със срещата?

# 389
Ами,  другият силен момент за финал, за мен  е  викането на Есме на брега на морето. в първия фраг.

Общи условия

Активация на акаунт