Любители на кучета - 157

• 6 887
  • 271
  •   3
Отговори
# 225
  • Пловдив
Вчера и ние с Дон Томазо минахме изследвания и ехограф - докторът не видя нищо много страшно. Heart

И докато чакахме за прегледа се запознахме с Мунчо и whitefang. Blush Много е хубав Мунчо, даже хич не е Мунчо, ами един улегнал Чичко - спокоен, хубав момък. Дано да мине по най- най- най- добрия възможен начин тази болест и Блек да се възстанови бързо и изцяло.

# 226
  • под тепетата
Най- интересните и хубави запознанства ми са от кучешката тема Heart
 Аз от вчера съм дежурен разводач, че дядката ми се тръшна болен. Дано аз не прихвана, че ... Познайте с какво ми е пълен джобът Laughing

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:50 от bilqna_69

# 227
  • тук-там
Мунчо все още няма диагноза. Дано е благоприятна!

# 228
Желая късмет на всички болни кученца! Дано се развият нещата по най-благоприятния начин.

Нашият звяр в действие

# 229
  • Бургас

Утре ще гледам изображенията и ще занеса диска на вета, вече припадам от умора и нерви.

Ох, как разбирам. За мои изследвания и манипулации не съм се притеснявала така...

лелка - освен черен дроб, давай яйце всеки ден, рохко или сварено, както и висок клас рибено масло или риби - аз давам лъжица сардини от консерви на Лидл.

# 230
Стиснати палци и лапички и от нас за Мунчо. Heart

# 231
Пожелавам здраве на хубавото момче - Мунчо! Heart

Момичета, момчета, питам за добър ортопед в Ст. Загора някой знае ли?

# 232
  • Бургас
Аз давам vetAminex. Козината на Ева става по - суха от кофти храна или кофти шампоан. Но е различно сухава. От кофти храна става една вяла цялата от основа, до връх. Когато е шампоан само крайчета.

# 233
Пожелавам здраве на хубавото момче - Мунчо! Heart

Момичета, момчета, питам за добър ортопед в Ст. Загора някой знае ли?

Първото ми куче го оперира д-р Папазов. Сега като беше под въпрос ампутацията на крачето на Мег, пак той я гледа, че е познат на нашия доктор и понякога идва на гости.

# 234
  • Варна
Аз давам по 5 перли рибено масло за деца на Фитофарма. Преди време Vanne беше го споделила и тогава попитах нашия доктор. Те нашите не могат да са лъскави блондита, но на слънце космичките им имат много хубав златист отблясък.

Дано всички са здрави, че нещо в последните страници... Мунчо Hug , Дон Томазо Kissing Heart

Реа, какво става, защо търсиш ортопед, нещо с Берга ли?

# 235
galenaa, не за Берга, а за едно пуделче на приятелка. Берга е добре, дивее си на двора и всяка сутрин се гледа с една котка по 1 час през оградата хъхъхъ.

Излезе ми спомени от моето Норче преди много, много години!
Споделям и с вас, защото ми е мило!
Скрит текст:
Време което никога няма да се върне!

# 236
  • Бургас
Какво миниатюрно Норче!
Елза, възмутена, че я снимам и разсейвам, докато в кухнята някой нещо прави и има шанс то да падне на земята...

# 237
  • На морето!
И аз слагам лъжичка рибено масло в гранулите на голямото куче. Много му харесва.
Адаптацията върви плавно и като по учебник при нас.
Днес за първи път си играха навън с малката узурпаторка, навън му е по-спокойно на чичето, вкъщи тя постоянно му краде играчките, закача го и той й се дразни. Днес й отмъсти, като за нула време й изяде гранулите. Сега той капризничи и не иска да яде своите гранули, иска бебешките.
Показвам ги от днес и пожелавам на всички болнички да им е максимално леко и спокойно ❤
Скрит текст:

# 238
И аз слагам лъжичка рибено масло в гранулите на голямото куче. Много му харесва.
Адаптацията върви плавно и като по учебник при нас.
Днес за първи път си играха навън с малката узурпаторка, навън му е по-спокойно на чичето, вкъщи тя постоянно му краде играчките, закача го и той й се дразни. Днес й отмъсти, като за нула време й изяде гранулите. Сега той капризничи и не иска да яде своите гранули, иска бебешките.
Показвам ги от днес и пожелавам на всички болнички да им е максимално леко и спокойно ❤
Скрит текст:

На колко години е чичето? Simple Smile
Нашият ще е 3 години по-голям от сестричката си. В началото на март ще я вземе и ще видим как ще се погаждат. Simple Smile

# 239
Tintina, беше до последно около 1,200 кг. Беше първото ни куче, куче мечта, 14 години безусловна, взаимна любов. Бях решила, че всички са такива и затова смело взех Бергичка хъхъ! Оказа се, че съм в голяма заблуда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт