Любители на кучета - 157

• 4 582
  • 166
  •   3
Отговори
# 165
  • Варна
mtz, разбираме, много добре, за съжаление! Heart Exl Всички тук изстрадахме цялата драма съвсем искрено! После още повече, след репортажите по телевизиите, които явно са били поредното репортерско "чудо за три дни". Често мисля за Мокка, но не смея да дълбая в мъката ти с въпроси, но за такива моменти си имам една любима снимка, /споделена от теб/, на която са тримата - Нъки, Мокка и Локи.
Не се отказвайте, имате капацитет да довършите нещата, защото сте го прогонили от там, но той сега някъде другаде безнаказано заплашва други, нищо неподозиращи животинки и хора! Така и не се разбра всъщност чии са тези кучета, защото явно този примат е просто служител.

Мокка Broken Heart
Руби няма да я замести, но поне външната прилика е поразителна и е някаква утеха за очите. Сърцето... там си имате едно празно пространство, запазено за прекрасната Мокка!

# 166
При нас скоро станаха 2 години откакто си отиде милият ми предишен кавалерчо. Всеки път като ми изскочи спомен във фейса ми става мъчно за него и колко изстрада с всичките си болести, заради нечие невежество и безхаберие да развъжда и продава болни животинки.
Мокка заслужава възмездие! Дано се случат нещата с делото.
И Изито липсва, и Ева, и Зарка. Дано са здрави всички и техните човеци и скоро да ни покажат снимки от някое приключение.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 13:11 от DreamingOfSummer

Общи условия

Активация на акаунт