Колко мога да давам на 3-месечния 4-килограмов Джако?
https://apteka.framar.bg/30079184/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BD … D1%80%D0%BC%D0%B0
Vanne беше го предложила като добър вариант за нейната Зара и аз го купих. Добри са им космаците, пък и реших, че като е "за деца" няма да навреди, ако не помогне.
ПП Реа, ти си "скочила в дълбокото" - от това джобно украшение, направо на ловно.... Нищо де, поне агрономка си имаш

Толкова се радвам за Нара, Тонка, чела съм много твои писания преди години. Явно имаш не само любов, но и подход към кученца, а и към татковци - помня как превъзпита и мъжа ти тогава:smiley:
Иланг, много е тягостно да лаят и да ти е постоянно гузно от съседите, а на практика нищо да не можеш да направиш, когато наистина не можеш. При нас Рая свикна мъжът ми да е вкъщи 2 години, и когато пак реши да работи, тя цяла седмица стоеше на гаражната врата и лаеше. Чувах я от 200 м като се прибирам и направо бягах да стигна по-бързо. Съседите единия ден ми казаха "Цял ден е така", извинявах се, ама... зная колко е неприятно. Добре, че вече разбра промяната Райчето. И при вас ще стане, но дотогава.....
/ ще открие предимствата на пода през лятото. Странни неща се въртят в главите на тези душици. При нас голямото куче не взима нищо, с което малкото е играло преди секунди. Ако малкото вземе топката на голямото и после я пусне, голямото отива-подушва я и я оставя почти отвратено, все едно го е гнус
В същото време щедро лочат вода от една купа и яде бебешките гранули.

Хубаво е да не си сам в темата