Любители на кучета - 157

• 10 855
  • 427
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Дано да го оправят Вачко-то и да няма вече такива мъки.
Аз също обяснявам на Арда като излизам от стаята - казвам и Отивам да чишкам, но тя е длъжна да провери и винаги идва с мен. Все едно имам 2годишно дете.
Ето я принцесата, която нещо не може да заспи само с две възглавници и едно мекушко одеало... Пък и филмче не съм пуснала.

Прибрах си Саското, беше почти месец при дядо му заради моя нокът. Прилича на ходеща табуретка - като го видях направо ми се дорева. Confused Снощи давам гранули - помириса и ми ги отказа. С какво ли са го хранели... стига ми да знам, че му слагали пръчици (тези които се дават като награди) към гранулите, за да ги яде.
Прибрах гранулите, легна гладен, сутринта се чуди на същите гранули, ама ги изяде с неохота.

Така е при баба и дядо, преди децата ми правиха дебели, сега животните. А явно всички имаме склонност да ставаме дебели.

# 421
  • Бургас
При всички баби е така, да те успокоя.
"Аз като ям, и тя трябва да яде". "Кучето е гладно! Виж как ме гледа!"

# 422
  • под тепетата
А, моля, моля! Аз съм от лошите баби! Карам се на дядката, ако е угоил добичето! И за внуците съм същата - внимавам какво ядат! Вчера съм крила от малкия бискитките, че ....Ябълката за малко да си я споделят с Ози Laughing

# 423
Аз по душа съм си бабичка Simple Smile Ако може всичко живо ще нахраня. Без удоволствия този живот не си заслужава да го живеем, нали тъй. Simple Smile
Напоследък черпя Зара с мед, по една равна супена лъжица и тя мляска ли мляска.
Сега съм решила да й давам тиквени семки, натрошени..ама още се чудя с какво да ги смесвам, хем да не става и много мазно.

# 424
Наскоро имаше публикация от приюта в Благоевград за един грамадан, който е осиновен от една баба. В началото е едно кльощавичко, а след това е яко охранен. Писах, че му личи, че баба го храни.
И аз не мога да им отказвам храна, все си мисля, че са гладни. А те станаха едни капризации. Децата не съм оставяла така да ме разиграват. Почнах да ги оставям гладни.

# 425
Съни я кастрирах на 6 месеца, не е спряла да расте даже имам чувството,че е стала доста голяма. Все същото диване си е.
За Кристал още се чудя, тя е на 1г и 1 месец и не знам дали се е разгонила. Имаше един период януари месец много се почистваше и може би тогава да е била разгонена, сега не е така. Иначе и на нея й се обяснявам като излизам голямо лаене е. Тъкмо си мислех,че съм се отървала от децата и най-накрая ще влизам в банята сама ама не. Сега Кристал е на всяка крачка с мен.
Да ви покажа една мръсна ръждива Съни, но с кристално бели зъби /направо й завиждам, мойте не са/. Откакто й даваме зеленото шкембе няма зъбен камък.

Да се оправя на Вачи дупето и да няма повече болежки.

# 426
Кастиел е кастриран на годинка и един месец, преди това му бяха много мънички орехчетата. Отоносно пишкането - колкото пъти го изведа - толкоз пъти ще пишка. Така или иначе само за нужда номер две дава индикация и то ако нещо не му е както трябва. По три разходки правим в момента. И аз редовно му обяснявам къде отивам и, че ще се върна, а той гледа тъжно. Мен ме придружават двама в банята и в кухнята, тъй че не се оплаквайте. Smiley

# 427
  • Варна
Хахаха, значи не съм само аз откачалка да обяснявам къде отивам Satisfied "Влизам, ще готвя", "отивам на работа", "ще се върнем след малко", "Да слушате, да пазите къщата!", "Рая, влизам, не ми пипай чехлите!" - това са малка част от обясненията, някои придружени с вдигнат пръст за внимание.

Ето ви една Буря, която чака за миене на зъби и не се отмести докато не взех четката:

И Рая, естествено, подредена за дезинфекция:

Днес приятелката на сина ми има празник и бях решила по бързата процедура да си лягат след вечеря, обаче...празникът си е празник, хигиената преди всичко - седят, настоятелно гледат към бурката с кокосово масло и никой не мърда към къщата. Предадохме се накрая и изпълнихме ритуала Smile

Общи условия

Активация на акаунт