Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 8 737
  • 260
  •   3
Отговори
# 90
Да се изкажа и аз за вливкитв интралипид. Не мога да твърдя, че те са основната причина за успеха, може и полипа да е бил пречка за незабременяване, но е факт, че около месец след вливката забременях. При мен в кръвта НК клетките и останалите неща дето се изследват си бяха в норма. Вече в матката е имало отклонения, но не мога да кажа в кои клетки защото не дават резултатите. Не твърдя, че те са универсално решение, но ровейки из форума съм засичала някое и друго положително мнение за тях. Не пречи човек да пробва, но в този сезон подтискането на имунната система си има и негативни последствия, като често разболяване. Затова с лекарката говорихме да не правим втора вливка, за да не се разболея пак и да се влошат нещата. Дано не допуснем грешка, но за първата вливка въобще не съжалявам защото на биопсията имаше подобрение и три-четири седмици по-късно видях резултата. Вече кога решават да включат имуноглобулин и кога интралипид не мога да кажа, но лекарката до последно се чудеше какво да ми влеят така, че да не ми подтиснат прекалено имунната система и доколкото разбирам е избрала по-лекият вариант.

# 91
  • Be realistic - plan for a miracle.
Вече в матката е имало отклонения, но не мога да кажа в кои клетки защото не дават резултатите.

Как така не дават резултатите? 🤯

# 92
Ами импо+ си е патент на болницата и има само цифра от 0-6. Докторите си разчитат и виждат какво стои зад това. Чух че говорят за зомби клетки, макрофаги и т.н, но нищо конкретно не дават като информация. Третата биопсия ми беше CD биопсия и пак с едно изречение, че има подобрение на база предходните биопсии, вече индекс 3 (отново с отклонение, но по-добре от 1) и това е. Аз си питах има ли смисъл от имунологична, но ми казаха, че нямало защото импо+ се припокрива донякъде с имунологичната (там вече има повече инфо).

# 93
Потресена съм...
Не бих се съгласила на изследвания, които после няма да ми бъдат разяснени подробно, коя стойност какво означава, какво е еди-кой си термин (зомби клетки!?) и да си получа черно на бяло напечатан ЛИСТ с резултата.
Просто не ми го побира ума. Това е крайно нагло.

# 94
Не знам дали е обсъждано в тази тема, но в темата за пациенти на МЦ Надежда доста пъти е ставало въпрос по темата с този вид биопсия. Факт е, че който каквото е чул от лекарите, това е споделял, но никой няма черно на бяло разпечатан резултат. Зомби клетки е интересен термин и аз се зачетох в последствие и става въпрос за клетки, които са все още живи, но не си изпълня нормалните функции. Обикновенно са свързани с някакво възпаление. Та доста неща обхваща импо+ свързани с имунологията, но кои точно клетки, какви съотношения се гледат, никой не може да каже със сигурност. Не знам със сигурност, но мисля, че всички лекари в болницата предлагат този тип биопсия защото е комбинация между ЕРА тест и имунологична биопсия.

# 95
  • На изток от Ада
Аз от Надежда нямам диска за цс . Кой да каже че са,2 диска?
Както и документ за имунологична биопсия..

# 96
  • Sofia
Аз да се похваля, мина пункцията и си извадихме 14 яйцеклетки. Как и от къде толкова не знам. Като ми каза док не можах да повярвам. Да видим утре какво ще кажат от ембриологията.

Относно тяхните специални изследвания съм съгласна, че не е ок да не знаеш за какво плащаш и какво показват резултатите. Не съм правила биопсии, но съм пускала имунологични изследвания (А1 в периферна кръв уж за аборти), който назначи Михайлова. Ами така и не разбрах какво включва тоя пакет, какви показатели изследва и тнт. Казаха ми само, че резултатите са ок и нямам отклонения. Месец по-късно (сега на 5.01) пусках изследвания пак от Михайлова в Александровска. Ами там пък имаше изменения. Ходи разбери дали има разлика между двете и какво се е включвало в това А1, че да направя сравнение. Ми не мога.

# 97
  • На изток от Ада
Хайде Роу, чакаме добри новини утре.

# 98
Стискам палци за много хубави ембриони!

# 99
Успех, Роу! Hug Чуден резултат.

# 100
Ру, чакаме те с голяма бройка хубави бластоцисти Flowers Four Leaf Clover.
И аз вървя към края на моята стимулация, чакам да ми кажат днес от клиниката дали в петък ще е пункцията и кога да слагам двата тригер шота, които ми изписа докторката. Растат 6 фоликула, не си позволявам да се надявам на нищо, карам го ден за ден. Чак не мога да повярвам, че си слагам по няколко инжекции на ден. Ще видя, как са овитрела и декапептила, но засега по-гадно от фраксипарин за мен няма.

# 101
  • На изток от Ада
Успех Тирамису!  Да пишеш като ти се обадят!

# 102
  • Sofia
Тирамису, аз като човек, който си бие Декапептил от месец мога да кажа, че не е приятен и щипе, но се търпи. Поне след това бързо минава, до 2-3 мин спираш да го усещаш. Има лек дискомфорт в началото. Овитрела е писалчица и е подобен на Гонал ф. Набираш си дозичката и си стеляш. Иглата е тънка и не се усеща въобще. Стискам палци и желая много успех. Между другото за сега най-гадното нещо дето съм си била е декапептил, но пак търпи се, щом цял месец ми беше спътник не е нещо сериозно. Аз съм си мрънкало, ако беше много гадно да съм умрънкала света Grinning

# 103
Rouina91 браво, страхотна бройка! Стискам палци за прекрасни резултати утре!

Тирамису за мен също беше шок в началото "аз как ще ги бия тия инжекции" ама не било толкова страшно.  Стискам палци и на теб за добра реколта!

За мен също Декапептила беше най-гадното от цялата работа, като аз бих 3 наведнъж за тригер.
Сега от повече от месец съм на Пролутекс, всяка вечер и не толкова неприятно колкото тоя Декапептил.

# 104
  • София
Стискам ви палци Rouina91 и *тирамису*. Моята пункция се отложи заради хормоните. Така че този месец почивам и се надявам през Февруари да извадим хубава яйцеклетка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт