Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 8 453
  • 248
  •   7
Отговори
# 225
  • Sofia
NaniG, това е ужасно. Много съжалявам и дано се намери някакво обяснение защо се случва това.

Наси, момиче какво правите вие с тия хреми, настинки, гърлоболи? Пази се бе жена. Стискам палци всичко да е наред при имунолога.

# 226
  • На изток от Ада
Ей пазя се .

# 227
  • София
Наси, пазете се. Струва ми се, че доста често боледувате.

Rouina91 благодаря ти! denis ми върна отговор в темата за хормоните, че това се е получило заради задържаният фоликул.

# 228
  • Sofia
Наси, пазете се. Струва ми се, че доста често боледувате.

Rouina91 благодаря ти! denis ми върна отговор в темата за хормоните, че това се е получило заради задържаният фоликул.
И аз така предположих, ама чак пък толкова да е висок не ми се вярваше. Ти нали често задържаш фоликули? Как така се случи сега, да е толкова по-висок от нормално?

# 229
  • На изток от Ада
Това за сефте от над 10г.

# 230
  • София
И аз така предположих, ама чак пък толкова да е висок не ми се вярваше. Ти нали често задържаш фоликули? Как така се случи сега, да е толкова по-висок от нормално?
И аз това се питам. До сега не е било толкова високо, поне в последните 2 години.

# 231
NaniG, а пусна ли и естрадиол?
Доколкото знам при задържан фоликул(а и аз като съм имала), драстично се покачва Е2, който намалява ФСХ. Поне аз при задържани фоликули съм имала фсх 4-5, което е супер малко за мен.
Чудя се как може от задържан да ти се вдигне фсх?

# 232
  • София
NaniG, а пусна ли и естрадиол?
Доколкото знам при задържан фоликул(а и аз като съм имала), драстично се покачва Е2, който намалява ФСХ. Поне аз при задържани фоликули съм имала фсх 4-5, което е супер малко за мен.
Чудя се как може от задържан да ти се вдигне фсх?

Пуснах, ето ги резултатите. Нямам обяснение, често имам задържани фоликули, но до сега не съм имала толкова високи ФСХ и ЛХ.

# 233
Наси, наистина много боледуване у вас... преди може би седмица, две каза, че твоя мъж е на антибиотик, сега ти ... наскоро пак се беше оплаквала .... защо са тия чести боледувания? А до колкото знам май не работиш с много хора или деца примерно, както съм аз?! ... подсилвайте се с нещо особено в това време на вируси....

# 234
NaniG, много странни хормони ми се виждат за задържан фоликул. Видяха ли те на ехограф и какво излезе?

# 235
  • София
NaniG, много странни хормони ми се виждат за задържан фоликул. Видяха ли те на ехограф и какво излезе?

Да, на ехограф се видяха в дясно един фоликул 6 мм, в ляво два малки и един 25 мм лутеинизирал. Отложихме пункцията заради резултатите и ми предписаха Трисеквенс.

# 236
  • На изток от Ада
Аз не пия аб. Кашлях пих сироп. И.преди седмица ми мина кашлицата.  
Мда не работя . Мм работи с малко хора. Не излизаме кой знае къде. Не се събираме с приятели..

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 17:55 от nasito8988

# 237
  • Sofia
То пък не е една беля. Хем да пиете някакви имуностимулатори, хем с тия имунологични да задържиш... знам ли...на мен абсолютно са ми забранени всякакви стимулатори - прополис, пчелен прашец, бъз, ехинацея и тнт...нищо не мога да пия щот в ставите удря яко, пък и сега с тая терапия от Михайлова да не я компроментираме избягвам такиви неща...Иначе предните години като не знаех за 'прекрасният ми имунитет' всяка есен/зима пиех комплекс от такива неща...ама кой да знае, че има там нещо и не трябвало.

# 238
  • София
Сега ще го имаш предвид да не ги пиеш. Преди не си предполагала, че може да има нещо такова.

# 239
  • На изток от Ада
Нищо бе ми е забравнила имунолога.
Но не пия . Чат пат вит ц , и чай мед...
Вит д си пръскам. Б12.и фолиева пия и това

Общи условия

Активация на акаунт