Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 11 827
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
Много ми беше полезно да прочета всичко, което написахте последните дни. Наистина много ви благодаря за споделяния опит. И докато обмислям как ще поставям инжекции и как ще се чувствам по време на стимулацията, ни излязоха резултатите от андрофлора и фертилити теста. При ММ има стрептококи...не знам защо са поместени в графа нормална флора. Прочетох, че всъщност могат да са причина за силно понижените показатели на спермограмата. Странното е, че на нормалната микробиология преди няколко месеца покрай инсеминациите, нямаше нищо. И сега се чудя дали ги е имало открай време и просто изследването при андрофлор е доста по-детайлно или пък е нова инфекция... При мен пък се откри HHV-7. Нямах идея какво е, но май е по-скоро нещо безобидно. Всичко останало е отрицателно. Другата седмица сме на преглед, предполагам, че ще ни изпишат антибиотик и на двамата... Кой знае дали това няма да забави всичко във времето.

# 316
Колко точно стрептокок се е открил? Тези изследвания са PCRи и са много чувствителни, а средата не е стерилна, затова и вероятно “нормална флора.” Прилага се лечение, ако количеството е голямо, иначе не.

# 317
Ами 10 на 5,5 степен...и също пише някакъв процент - 85-100%, не знам какво точно означава.

# 318
Включвам се и аз в новата тема! На 31г.съм и от края на 2024г.правим опити за първо бебче ,минах всички изследвания като за начало,всичко си беше топ. Имам редовен МЦ,редовна О! Е след точно 1г.нашето чудо се случи, неможахме да повярваме, но за съжаление това щастие продължи 3 дни. Една сутрин прокървих и се започна едно ходене и дупчене през ден...е оказах се с извънматочна, в  края на втори месец. Отстраниха ми едната тръба, на вторичния преглед се установи със снимка, че втората тръба е запушена с миома! Неочаквано дълго пътешествие. Сега сме се запътили към следваща стъпка ин витро! Чувствам се по-силна и готова от всякога, и МОМИЧЕТА никога не се предавайте,вярвайте, мечтите се сбъдват, трябва да сме силни! За миг не съм си позволила да падна духом и да си губя времето. УСПЕХ на всички нас! Пожелавам сини и розови орисии. Всяка тук да се похвли! ДЕРЗАЙТЕ и дано съм повлияла положително и на вас! Heart

# 319
Аз така се надъхах, че ме е страх да не взема да се метна през терасата Grinning

# 320
Успех, Ванила, дано да станат бързо при вас нещата, млада си, а чистият тубарен фактор е най-лесно решимият проблем в инвитрото.
Autumn, успех и на теб при стимулацията. Дано извадите хубави яйцеклетки. И аз потвърждавам, че периодът с инжекциите беше най-приятният от инвитрото, въпреки че и аз изпитвам ужас да си бия инжекции. Не свикнах, гадно ми е. Но поне докато ги биех, имах някакви надежди, че ще извадим няколко яйцеклетки, които после се разбиха на пух и прах.
Вярно ,че още не е минало много време, но не мога да се отърся от разочарованието. С тези пари, които хвърлих на вятъра, можех да отида на почивка на Малдивите. Ту си казвам, че искам да пробвам още веднъж, ту решавам, че съм направо за донорска яйцеклетка, изобщо не мога да си подредя мислите.
Файербърд, кога ще започвате и вие стимулация?
Леда, а с твоята какво стана?
Кенди, при теб как са нещата, готвите ли се за трансфер?

Хахахаххахах, Кенди, сега ти видях коментара, и аз съм като теб, но си давам сметка, че за повечето хора забременяването не е осмото чудо на света, нищо че за мен е.

# 321
Трябваше на следващия цикъл, но естествено съм с гигантически задържан фоликул и ще видим дали се е изчистил в началото на цикъла. Така че може и март месец по някое време да е все пак.

# 322
  • Sofia
Vanilla0818, оптимистично звучиш и ти желая много успех при стимулацията. Нормално сега да си надъхана и, да се чувстваш силна и готова, но имай на предвид, че тук има хора с по няколко пункции, неуспешни трансфери и така нататък...това няма как да ми дойде надъхващо по никакъв начин. Дано не разбираш какво е и да имате скорошен и бърз успех.

*тирамису* вие в крайна сметка пуснахте ли ембриончето за PGT? Резултати кога чакате?

Firebird26: Тия задържани фоликули са просто ужасни. И аз покрай дългият протокол си навъдих такъв ама мисля в течение на самата блокада, защото след овулацията преди да почнем декапептила беше чисто. 2 седмици по-късно имаше 25 мм, до края на стимулацията беше станал 47мм...Поне не беше попречил на резултата, но не беше никак конфортно да си мъкна всичките фоликули + тая топка.

# 323
*тирамису*, благодаря, че питаш ♡
Ще споделя резултати към края на седмицата. Доста съм притеснена и всичко ми се е свило, но няма начин.

Vanilla, успех, момиче! Хубаво е, че подхождаш с ентусиазъм, дано го запазиш през целия инвитро път и дано не е дълъг! Кога ви предстои стимулация, на какъв етап сте сега?

Firebird26, това с фоликулите ми е до болка познато. Хайде, дано изчезва вече и да не пречи на другите хубави балончета!

# 324
  • На изток от Ада
Успех Ванила.
Firebird неприятно.  Дано март продължите!
Тирамису какво стана с пид ?

# 325
Leda*
 Благодаря Ви! Чакаме решение, надявам се скоро.
Rouina91 всеки от нас има път,по който трябва да мине. Искренно се надявам да се случи мечтата ни! Гледам да бъда положителна,незнам какво ме чака,ще разбера,но и до тук преживяното ми,не е по-приятно.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 20:29 от Vanilla0818

# 326
Пуснат е грозния ембрион за пид в Испания, резултатите би трябвало другата седмица да излязат, ако няма забавяне. Ама мен ме е страх да му видя присъдата, през ума ми даже се въртят сценарии, как във всичките му хромозоми има дефекти.
Ех Файер, от какво се е пръкнала тази гадост.. Аз след стимулации забелязвам, че е често срещано явление задържания фоликул. Ама твоя преди стимулация решил да се появява.

# 327
Тирамису, той е такъв какъвто е, няма какво да те е страх, нищо не може да се промени по неговия статус независимо дали те е страх или не. Няма да ти казвам, че стискам палци да те изненада, щото знам че товарът на надеждата е много тежък, но каквото и да е - ще е информация. Нали целия тоя цирк, в който сме е за информация.

# 328
Тирамису, дано излязат бързо резултатите и е добро ембириончето все пак!
Точно тръгнах да пиша това и видях какво си написала току-що, Кенди. Точно така е... И аз напоследък се замислям колко изследвания пускаме за информация... И аз още обмисля ПИД изследването, ако стигнем дотам.

Да ви споделя как се развиват нещата при мен. Всъщност благополучно. Следващия месец стимулация ще има. Наистина се зарадвах, че всъщност нищо няма да ни забави..поне засега. Оказа се, че стрептоките са в графа нормална флора, защото вероятно се дължат на замърсяване на пробата. И няма нужда от антибиотик. Иначе другата седмица ММ ще пусне и нормална микробиология.
На мен пък ми изписа противовирусно заради моя резултат от ферилити теста и ми пуснаха микробиология. Така че продължаваме напред и след около две седмици почвам стимулацията, ако нещо не изскочи.

# 329
Разочароващо ще е ако е негоден, но да се готвиш за трансфер и да се надяваш, а краят всъщност да е предопределен, е според мен много по-тежко. Поне моята логика е такава.

Общи условия

Активация на акаунт