Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 10 609
  • 317
  •   2
Отговори
# 315
Много ми беше полезно да прочета всичко, което написахте последните дни. Наистина много ви благодаря за споделяния опит. И докато обмислям как ще поставям инжекции и как ще се чувствам по време на стимулацията, ни излязоха резултатите от андрофлора и фертилити теста. При ММ има стрептококи...не знам защо са поместени в графа нормална флора. Прочетох, че всъщност могат да са причина за силно понижените показатели на спермограмата. Странното е, че на нормалната микробиология преди няколко месеца покрай инсеминациите, нямаше нищо. И сега се чудя дали ги е имало открай време и просто изследването при андрофлор е доста по-детайлно или пък е нова инфекция... При мен пък се откри HHV-7. Нямах идея какво е, но май е по-скоро нещо безобидно. Всичко останало е отрицателно. Другата седмица сме на преглед, предполагам, че ще ни изпишат антибиотик и на двамата... Кой знае дали това няма да забави всичко във времето.

# 316
Колко точно стрептокок се е открил? Тези изследвания са PCRи и са много чувствителни, а средата не е стерилна, затова и вероятно “нормална флора.” Прилага се лечение, ако количеството е голямо, иначе не.

# 317
Ами 10 на 5,5 степен...и също пише някакъв процент - 85-100%, не знам какво точно означава.

Общи условия

Активация на акаунт