Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 9 660
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • На изток от Ада
Рядко се налага при мен мм ми ги правеше

# 286
Аз също бях много стресирана в началото. Вече и на смесването съм цар.

Това е всъщност доста елементарно умение, радвам се, че се научих, доколкото въобще може да се счита за позитив от ситуацията. Много ми се иска да се науча да бия и мускулни инжекции. Гледах, че има кукли за упражнения 😂

# 287
  • Sofia
Инжекциите са най - лесното в инвитрото. Натам става сложно, досадно. Проблема е чакането да разбереш какво сте изкарали, колко ембриона имате, след трансфера и така нататък.
Да си кажа честно при предното инвитро имах същият страх с инжекциите, мислех, че психологически няма да се преборя да ги бия сама. Тогава бяха малко, понеже ме стимулираха и с Елонва, която ми биха в болницата. Дори с малкото, които трябваше да бия се бях направила на решето от неправилна техника ли не знам. Не ме е боляло, но се насинявях зверски. Смесването още не го умея, но затова сме тийм уърк с мъж ми - справяме се добре заедно - той ми смесва, аз си ги бия. Този цикъл бих над месец инжекции всякакви - Декапептил, Гонал, 375 Менопур (да смесват се 5 прахчета - 10 минути не можем да се оправим с това Grinning) и какво ли още не като последно и фраксипарин (и да не е толкова гаден, колкото да речем Декапептила, това беше най-гадното нещо, което съм си била, ама се търпи). Та с инжекциите се свиква, че и техниката се научава даже. За месец този цикъл и една синка не съм си направила, за разлика от първата процедура, дето за 5 дена се направих на нищо. И болка/щипане дори и да има, минава за минути. Общо взето не са драма инжекциите.

Какво е налагало, поставянето им на работа?
На мен ми казаха да ги поставям в удобно за мен време вечер след работа за да не ги размъквам, че примерно Декапептил се държи само в хладилник. Ние ги слагахме в 8 вечерта всичко накуп и декапептила и гонала/менопура.

# 288
Вероятно ходенето в офис го е налагало Simple Smile а, на мен единия път ми бяха казали 5 или 6 вечерта, аз работя основно от вкъщи, така че не беше проблем, но по това време все пак съм на работа, а колегите ми са в офиса. За едната инсеминация ми бяха казали в 3-4 следобед… това в моя случай си беше също работно време.

Не знам как успявате да се насините, нито веднъж не ми се е случвало, нито се вижда къде какво съм била, нито някога ме е боляло.

# 289
  • Sofia
Аз съм си доста кльощава. При мен всяка дупчица кое къде съм била си личи, но пак не е нещо фрапантно. Тя и кожата си ми е такава. Честно казано най-голямата синина, която съм получавала я получих при поставяне на акушерка в болницата при една от инсеминациите като ми слагаха Хориомона. Даже сега през този цикъл се случи, в часа в който трябваше да си бия инжекцията още да съм в болницата и да чакам да си взема дозите за следващите дни. В момента в който влезнах и ме питаха кога трябва да ги слагам им казах 'Сега' и се засилиха те да ми я боят, та й казах само да ми смеси менопура и да ми даде аз да си го сложа. Вече не давам на никой да ме боде. Сама ми е по-добре Grinning

# 290
Роу, в моя случай искаха да ги бия в 16:00 всичките 4 стимулации. Държах ги в хладилника в офиса, не съм ги разнасяла, освен ако се наложи да си ги прибера в петък.

# 291
Аз също минах през страха и притесненията “ама как ще си бия инжекции сама”, а се докарах до там да не искам друг да ми ги бие.
Последно ме убеждаваха от клиниката как трябва да си бия инжекции и над пъпа и им обяснявам, че няма къде там. Така и не посмях. Но по-натам имах инжекция за биене в клиниката и казах на акушерката, като толкова много знае, да я постави над пъпа. Та стиска, стиска и не успя и тя. И ми вика “само под пъпа ще поставяш”. Ами Добро утро!
Аз поне най-добре си усещам къде да ги слагам, под какъв ъгъл и тн, и аз предпочитам сама да си ги поставям.

Общи условия

Активация на акаунт