Писна ми! Пак събират пари за колега!

• 8 826
  • 302
  •   2
Отговори
# 300
Или когато се върне, да му кажат, че са дали и за него и той трябва да върне парите на някой колега.

Това ми се е случвало. Два пъти.
И на двата пъти ги питам - ти мене пита ли ме дали ще участвам? Не. Как пък го реши това от мое име, че и пари да ми искаш.
И вече почнаха да питат. Повъртях я час на шиш, но и дадох парите.
Просто се издразних как преценява и разполага с моите пари.
При нас пък една след като беше събрала определените пари после купила почти два пъти по-скъп подарък без да ни пита, и просто дойде да иска да додаваме...

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:39 от alllllimei

# 301
Такива на две стотинки ще ги направя.

# 302
Присъединявам се към мнението на Елора. Аз не винаги съм била учителка. Работила съм и в офиси и в човешки ресурси и в магазини. Най ама най-хубавия ми колектив беше в един склад за хранителни стоки. Колежките с основно и средно образование масово. Колектив от жени и мъже. Изобщо клюки не чух по ничии адрес, нямаше интриги и обсъждане на хора, работеше се лесно и весело с усмивки. От там имам голяма приятелка намерена до ден днешен си поддържаме връзка. В училището обаче е оле майко, така беше и в един офис на международна фирма с колектив от 15 човека в цяла България. Всички масово вишисти инжинери, магистри и т.н.т от простак нагоре...
Извинявам се, че не е по темата, но наистина ли сте учител? Дано не сте по БЕ.

Общи условия

Активация на акаунт