Какво направих днес за себе си? тема 25

• 3 613
  • 91
  •   2
Отговори
# 45
Днес(подобно на вчера) ще го ударя на лежане и книга, тук таме работа на компютъра. Женски дни, няма как.
Усмихнат ден желая на всички!

# 46
  • Бургас
Аз от няколко дни съм се отдала на преписване на интересни рецепти от разни кулинарни сайтове! Много обичам и ми действа успокояващо!

# 47
  • Mediterraneo
Вчера направих хубава тренировка с ММ, повече от 2 часа. Днес ми е наредил да почивам от фитнеса и с удоволствие ще го послушам. Изчистих си къщата и лягам на дивана с Нетфликс.

# 48
Искам да направя нещо за себе си - да си подаря топли и нехлъзгащи се ботуши/апрески. Може би дамите с многото крачки ще ми помогнат в избора? Нямам определен бюджет.

# 49
  • при моите деца .....
И днес над 17000 крачки и час пилатес....

# 50
Станах в 4 Rolling Eyes
Гледах една серия на "Приятели", изкъпах се на спокойствие и сега си правя педикюр, пия второто кафе и се събуждам с бързината на ленивец.

# 51
  • при моите деца .....
И аз обичам бавното събуждане...
Винаги имам около час - само за мен.
И аз пия второ кафе.

# 52
Отидох в една пекарна да пия едно кафе,хапнах  една мини паста и един кроасан.Радвам се на снега,в събота може да се разходим малко в планината с половинката,стига да е тихо времето.Simple Smile

# 53
Пих кафе с настоящи и пенсионирани колежки. Много забавно беше. Разходихме се в парка, минахме през мола. Сега ще релаксирам преди нощна смяна.

# 54
Спортувах и обядвах здравословно

# 55
Реших да не отлагам спорта, въпреки неприятноста от цикъла. Надявам се да подобря още повече издръжливоста си така. Simple Smile

# 56
И аз- въпреки неприятен период, през който преминаваме със семейството ми в момента, нито един ден не съм пропуснала мобилност, йога и медитация.

# 57
сготвих кисело зеле с месо и много магданоз..........вкуснооооо

# 58
Възобнови си ученето по език☺️ и кафе с приятелка

# 59
  • Бургас
Направих си страхотна разходка - пеш из града! Хем си свърших работата, хем се насладих на града!

Общи условия

Активация на акаунт